Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בדרכי חזרה הביתה מעבודה [בעפולה] נסעתי לי בעיר לאחר יום שלם של גשמים שירדו.

ושמתי לב שבכל כיכר שאני לוקח במהירות העולה מ20 - 30 קמ"ש האוטו פשוט ממשיך ישר ולא נכנס לפניה.

יש לי ג'אנטים 15 וצמיגים די חדשים של רדסטיין [רודזשטיין (משו כזה)] חתך נמוך.

בסיבובים וכו' האוטו מתנהג די טוב והאחיזה שלה טובה.

האם זה נורמלי שזה קורה בכיכרות במהירות כזו? ואם לא.. מה אפשר לעשות על מנת לסדר את התופעה

יום טוב, אלעד.

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

במצב של רוזנשטיין כיום הייתי ממליץ שתעבור לצמיגי אלפרון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חח גנובים... אני לא יודע בדיוק איך קוראים לצמיגים...

עריכה:

אוקיי מצטער... היתבלבלתי בין צמיגים אחרים, לא משנה...

הצמיגים שמולבשים על המכונית שלי הם Yokohama a.drive

מישהו מכיר? שמע על הדגם?

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

אלעד ,

הפסק עם ה- חחחחחח' ועם בזבוז הנקודות בהודעה . שימוש בנקודות אינו תחליף לסימני פיסוק .

לא תיקנתי את ההודעה שלך בשביל שתבין על מה אני מדבר .

תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

צמיגים ברמה יחסית ירודה, פחות או יותר ברמה של אליאנס.

ברטוב לא כדאי לבדוק אחיזה של צמיגים מכיוון שההבדלים לא כאלו משמעותיים בין הצמיגים. גם במבחן שעשו לא מזמן בפיפט גיר בין צמיג פשוט לצמיג בעל שם גילו שההבדלים לא היו כאלה משמעותיים (במצב של בלימת חירום). להפך, הם טענו שכל שניה שאתה לא מרוכז בכביש (מסתכל לכיוון אחר, משחק עם המערכת/טלפון) יכולה לעלות לך ביוקר במרחק בלימה.

אם אתה רוצה להשיג אחיזה טובה יותר אז כדאי לשדרג לסט צמיגים איכותי יותר (יעלה לך 1500-3000 ש"ח לרביעייה).

אם אתה רוצה לשנות את ההתנהגות של האוטו (שלא יכנס לתת היגוי וימשיך ישר על המגבלות כמו שקרה לך) אז צריך להתחיל לשחק עם המתלים שלך (לשנות זוויות קאמבר, לשים סט בולמים משופר). בשביל לדעת איזה סט מיתלים הכי טוב לאוטו שלך הייתי מתייעץ בפורומים בחו"ל ששם שוק השיפורים לאוטו שלך גדול יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ובנוסף לכל מה שנאמר מעלי -

אפשר לכייל התנהגות ע"י משחקים בלחץ האויר.

כנקודת מוצא וודא שהצמיגים מנופחים ע"פ הוראות היצרן (לצערי הרבה כלי רכב נוסעים עם לחץ נמוך מידי כי הנהג/ת מתעצל/ת לבדוק).

אח"כ תוכל להוסיף / להוריד מס' PSI בודדים ולכייל את ההתנהגות לטעמך.

106GTI - Deus ex machina

פורסם
צמיגים ברמה יחסית ירודה, פחות או יותר ברמה של אליאנס.

ברטוב לא כדאי לבדוק אחיזה של צמיגים מכיוון שההבדלים לא כאלו משמעותיים בין הצמיגים. גם במבחן שעשו לא מזמן בפיפט גיר בין צמיג פשוט לצמיג בעל שם גילו שההבדלים לא היו כאלה משמעותיים (במצב של בלימת חירום). להפך, הם טענו שכל שניה שאתה לא מרוכז בכביש (מסתכל לכיוון אחר, משחק עם המערכת/טלפון) יכולה לעלות לך ביוקר במרחק בלימה.

אם אתה רוצה להשיג אחיזה טובה יותר אז כדאי לשדרג לסט צמיגים איכותי יותר (יעלה לך 1500-3000 ש"ח לרביעייה).

אם אתה רוצה לשנות את ההתנהגות של האוטו (שלא יכנס לתת היגוי וימשיך ישר על המגבלות כמו שקרה לך) אז צריך להתחיל לשחק עם המתלים שלך (לשנות זוויות קאמבר, לשים סט בולמים משופר). בשביל לדעת איזה סט מיתלים הכי טוב לאוטו שלך הייתי מתייעץ בפורומים בחו"ל ששם שוק השיפורים לאוטו שלך גדול יותר.

מדובר בציגים סבירים פלוס ליום יום, מה שאני לא יכול להגיד על האליאנס (לצערי). כמובן שיש צמיגים טובים יותר כפונקציה של מחיר בעיקר.

• תוכן חדש...