Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמשפט חם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספיידר שלי שמתי מנוע טווין ספארק 8 V +קרבורטורים וובר 40 . שמעתי שיש קאמשפטים חמים למנוע זה שאלתי היא : האם באמת הם יוסיפו לי כח והאם יהיו לי בעיות בסרק לפי מה שנאמר לי היות והמנוע לא מוזרק אלא עם קרבורטורים הקאמשפטים כן יתאימו למנוע .

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

קאמשאפט חם בנתונים ובמידות הנכונות אכן יפיק יותר כח מהמנוע ויגרום לפעולת מנוע פחות "עגולה" בסרק. צריך לוודא כי הגל זיזים החם אכן יתאים לאופי הנדרש בזויות פתיחת/סגירת שסתומים ומשך הפתיחה.

פורסם

גל הזיזים הוא מוט ועליו "ביצים" ממתכת בעלות זויות שונות ואורך כלשהו הפותחות את השסתומים בזוית מסוימת למשך זמן מסוים. קאם שאפט "חם" הוא קאם שאפט בו יש שינוי מהזוויות המקוריות, גובה ומשך פתיחת השסתום. ישנם מידות שינוי רבות ולא דומה קאם שאפט המיועד למנוע טורבו לקאם שאפט למנוע אטמוספרי. בדומה ישנו קאם שאפט המכויל להוציא יותר הספק מהמנוע בשונה מקאם שאפט המיועד להוציא יותר מומנט מהמנוע. לכן ניתן להגיד כי המונח "קאם שאפט חם" הוא מונח דיי כוללני, את הקאם שאפט שאתה רוצה יש לבחור בצורה ספציפית לפי נתוניו כפועל יוצא ממה שאתה מצפה שהוא יוציא מהמנוע.

פורסם

בעקרון, במערכת הזרקה, העשרה קטנה של דלק בסרק תייצב את סל"ד המנוע בסרק לאחר הרכבת קאמשפטים חמים יותר (כמובן תלוי עד כמה חמים). אולי אפשר לעשות את זה גם בקרבורטורים, אבל אני לא ממש יודע איך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

באמת לא יודע אם זה עוזר בקאמשאפטים חמים - התייחסתי לתהייה של פיזבן לגבי השארת תערובת במנועים עם קרבורטור...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...