Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט אחת מהמערכות היותר טובות שיש כאן. סאונד מעולה, גם בלי סאב! פשוט תענוג. תתחדש :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטוב ביותר, בטח במקרים בעיתיים, זה לשלב בין סוגים וטכניקות של איטום. בגלל שכבר השתמש בכמות נחמדה של יריעות שם, הפתרון יהיה למשל משהו כזה:

med_225.jpg

http://www.secondskinaudio.com/sound-deadener/spectrum-sludge.php

ומה שאני שמתי לב, זה בעיקר לעניין מתג פיקוד חלונות החשמל, שמרוב איטום מתחתיו, איננו מהודק היטב באמצעות הקליפסים שלו. עשית עם זה משהו?

פורסם

מתג פיקוד החלונות סודר כבר, הוא יושב במקום כמו שצריך.

דלת ימין יותר בעייתית, נוסיף איטום על הדיפון אם זה לא יעזור אני יתחיל לחפש חומר נוזלי שיכול לעשות את העבודה.

IBIZA 20vt

פורסם

אלי כל הכבוד ויש כבוד עבודה מעולה

רק שאלה קטנה הגריל של ה-L4 שמת רשת או שזה בד ?

עוד משהו לא שכחת לשים ברגים לסופרימו:roll:

בקיצור שיחקת אותה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

קודם כל תתחדש.

דבר שני, מערכת באמת ברמה ממש גבוהה!

כמו שאמרו הוופר, תעשה לו איזה בנייה כי כל הבניות יפות והוא קצת הורס, אבל אני בטוח שאתה לא שם לב לזה עם מערכת כזו :)

תתחדש ותהנה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תתחדש - רכיבים יוצאים מן הכלל!

אני מעדיף את הCR101 על פני הסופרימו, אבל נראה לי שהשילוב של הסופרימו עם הL4 יותר נכון מבחינת גוון צליל במקרה הזה.

מהיכרות שלי עם הסופרימו, הייתי נותן להם זווית הרבה יותר קטנה אבל עם כוונים נכונים, המערכת שלך צריכה להשמע יותר מסוף הדרך.

מגברים מעולים, HU סופני, פרוססור פשוט נהדר ורמקולים שאין להם הרבה תחרות והכי חשוב - מתקין ""חאפר"" כמו רוני :-P ויועץ לענייני שקשוקה ד"ר באס - תתחדש, תהנה ותפגיז!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יפה אלי, מעולה. וכבר אין את הפרר פרר בתדרים מסויימים מצד שמאל/נהג?

בצד שמאל של הנהג השתקתי את הרעשים אבל אז התגלו רעשים במקומות אחרים, בקיצור יש לי הרבה עבודת איטום עד שהרכב יהיה שקט מספיק.

אולי מישהו מכיר חומר נוזלי שניתן לקנות בארץ? כמה כבר דיינמט אני יכול לעשים יש לי עוד באלק חדש ואני לא חושב שזה בדיוק מזה יעזור אצלי, חוץ מזה הדיפון כבר בקושי נסגר לי.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...