Jump to content

civic05

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

הנקודות של civic05

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. טוב חבר'ה אני מודה לכם על העזרה אני חושב אני ילך לאיש מוקצוע לתקן אותם.
  2. שלום לכם חברי פורום יש לי בעיה במערכת קולונע בייתי לא יודע אם זה קשור לפה חפשתי בכול מקום יש בעיה ברמקול רצפה אז ככה אני יפרט הרמקול מי חברת Pure-acoustics זה הרמקול בול ! אז ככה הרמקול התחתון עושה רעשים מוזרים ואין בו צליל הוא רק זז לא יודע כאילו הוא נוגע במשהו אני די מובאס לשמוע מוזיקה זה הורס מאוד ... אז חבר'ה אני מבקש את העזרה שלכם אני מתחנן תעזרו אתם היחידים שמבנים בדברים כאלה וסליחה המנהל
  3. אחי(עם אחים שלך תדבר בבית) תנקה תשטיחים =] סתם צחוק ! פשווט ואוו ואוו ואוו
  4. אזכבה זה לא מילה !
  5. מבורגיני זה לא מציאותי רכב שהוא חלום .....
  6. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=151888 איך הם ? בבקשהתביאו לי המלצה על הם תודה לכול העוזרים
  7. אנחנו מתקנים את המכוניות ### תמכוניות = את המכוניות ### לבד, ### כאן היו אינספור נקודות מיותרות ### מכיוון שמוסכים יכולים לעשות כל ### כול = כל ### כך הרבה נזק. דוד שלי הכינס את הרכב שלו למוסך מורשה וראיתי את התוצאה חוסר אכפתיות נזקים רבים וגם בגלל שאנחנו אוהבים את הרכבים שלנו ולא מתיחסים אליהם כיעד שרק מעביר מי ### מי? מי? ### מקום למקום נראה לי שאתה גם כזה! מקס.
  8. עוד לחלטי על דברים מסוימים .. את יכול להסביר לי איך מתקנים?
  9. שלום .. יש מישהו שמכיר מתקין בקריית גת באזור התעשייה ? הוא טוב עושה עבודה טובה? מחיר שפוי ? ואם אפשר תמונות על הסברים על הרכבה הכול אני רוצה ליתנסות לבד .. תודה מי רואש מקס.
  10. אלהן . רציתי לברר קצת על הלידים והשאלה שלי זה חוקי עובר טסט? וגם אם אפשר הסבר איך עושים את זה ואיפה קונים לידים?
  11. תשים את הרכב בצל לפני שנכנס עליו תפתח את דלתות תחכה 4 דקות תפעיל את המזגן תחכה שמזגן יעבוד קצת ואחר כך תסגור את החלון ותהנה מהמזגן תנסה בהצלחה!
  12. תגיד אתה רציני?
×
×
  • תוכן חדש...