Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב נזילה בחיבור של צינור הדלק למשאבת הדלק (יותר נכון למכסה משאבת הדלק),ובגלל שבינתיים אנחנו לא מצליחים למצוא מכסה אחר (אם מישהו יודע על מכסה משאבת דלק לאלפא 164 שנת 94 TS שיצור קשר איתי),אנחנו מחפשים פתרון זמני עד שימצא מכסה.

הנזילה מסומנת בעיגול אדום בתמונה. אולי יש איזה דבק עמיד שאפשר למרוח שם בכמות נדיבה שיוכל לעצור בינתיים את הנזילה?

או שאם למישהו יש רעיון אחר אני אשמח לשמוע.

untitled.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

האם ניסית להשיג המכסה בחנות חלפי אלפא רומאו נחום סודאי, או במוסך איציק בבית דגן או במוסך התלתן שבפ"ת?.

לגבי דבק בדוק וברר האפשרויות בחנות העוסקת רק בדבקים, "דבק און" שברח' בוגרשוב 12 ת"א, טל' 03-5285348

ובקש את רמי.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

הרכב אכן היה היום אצל איציק מבית דגן,שבילה שעתיים של שיחות בטלפון על מנת למצוא חלק שיתאים.

בסופו של דבר עדיין לא נמצא חלק שיתאים ולכן אני מחפש פיתרון זמני עד שימצא.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במקרה נוצרה לי לפני מספר ימים אותה בעיה בדיוק

סדק קטן בצינורית פלסטיק שיוצאת מהמשאבה שממנו נזל דלק

קניתי מחנות לחומרי בניין דבק אפוקסי מיוחד לפלסטיק

אני מצטער זרקתי את האריזה אז אין לי שם לתת לך אבל אני מניח שתמצא בלי בעיה משהו דומה

בכל מקרה, לנקות היטב לפני, לערבב היטב את הדבק, לשים בעדינות כמו שצריך , לתת כמה שעות טובות אם אפשר 24 שעות יותר טוב, לייבוש סופי!

מחזיק בנתים יופי כבר כמה ימים עד שתמצא משאבת דלק

בהצלחה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...