Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב פרארי באה"ק,

כבר יותר מ10 פעמים נצפתה על ידי פרארי 360 אדומה בעלת לוחית רישוי ישראלית עוברת לה מולי בשכונת רמת פולג בנתניה,לצערי אף פעם לא הספקתי לצלם כי הבחנתי בה רק כשהרעש שהגיע ממנה הגיע לאוזני ואז היא כבר התחילה להמריא רחוק ומהר ממני. אבל היא קיימת! יש תקווה

זו פרארי של חבר מאוד קרוב שלי (יותר נכון של אבא שלו ).

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם
כמו ששמתם לב הפרארי הגיע בקונטיינר. מה שזה אומר, שהפרארי הגיעה לשם בצורה דומה לאיך שהפרארים מגיעות לארץ הקודש.

מי שיחליט האם פרארי תמכור בארץ - הוא אותו אחד שימכור אותה כאן.

אני אמשיך לכתוב ממנרה...:p

בארה"ב לפחות, זה מאוד מקובל לקבל את הרכב בצורה הזאת. משלוח עד הבית.

פורסם
נמכרים כאן גם פורשה למיניהם, דגמי M של BMW,

דגמי AMG מכל מיני מינים וסוגים,

יש כבר כמה פרארי,

ועדיין התחום המוטורי לא עלה גבוה מדי... :roll:

אם כל הכבוד (ויש כבוד ומורשת)לא Mים לא AMGים ובטח שלא Sים כמו כן לא פורשה ואפילו לא למבורגיני , לא יגיעו ל"טוהר הגזע" המיוחס(בצדק) ליצרן האולטימטיבי והבלתי מעורער של עולם הרכב-פרארי .(בכל הנוגע למכונית ספורט\מכונית נחשקת)

פורסם

אם היה בארץ מיסים יותר נמוכים כמו בלבנון ופחות בירוקרטיה בייבוא אישי אז גם בארץ היינו רואים כמה סקורדיות.

אם לישראל היה צבא כמו הצבא הלבנוני - יכול להיות שלא היה צריך כל כך הרבה כסף ממיסים.

בסופו של דבר בלבנון מי שמכתיב מה קורה זה חיזבאללה שמקבל מימון מכל העולם וגם סוריה, כך שהם יכולים להרשות לעצמם לוותר על מיסוי, כי אחרים דואגים להם להתנהלות החיים (לטוב ולרע).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נמכרים כאן גם פורשה למיניהם, דגמי M של BMW,

דגמי AMG מכל מיני מינים וסוגים,

יש כבר כמה פרארי,

ועדיין התחום המוטורי לא עלה גבוה מדי... :roll:

אני אסתכן פה במה שאני אומר, אבל...

מה הפלא שהתחום המוטורי נתקע? ראית מי קונה את המכוניות שציינת?

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמתם לב שכל בנאדם בפורום שם מחזיק במינימום שני מכוניות-על, ועוד כמה צעצועים שוודאי יכנסו לרשימת המכוניות הנדירות שנצפו בישראל?

פורסם
שמתם לב שכל בנאדם בפורום שם מחזיק במינימום שני מכוניות-על, ועוד כמה צעצועים שוודאי יכנסו לרשימת המכוניות הנדירות שנצפו בישראל?

מדובר בפורום של העשירון העליון(הפתוח לכל צופה)המוביל ברשת .

והצחקת אותי לגבי "שרשור המכוניות הנדירות בישראל" שבו אפשר לצפות במכוניות על כגון קרוספייר וטרנזיט כחולה שתי דלתות עם טסה צהובה אורגינל "היחידה בארץ" :-) (לא שאני חלילה מזלזל , אני מודע לקשיים שמרעיפים המדינה במיסים ,הכבישים בבורות והישראלי המצוי בהצקות על חובב המוטוריקה הישראלי , ולמרות כל אלה ארצנו המדהימה רחוקה מצריכה להתבייש במבחר המוטורי שלה )

פורסם

דווקא יש לפרארי מישהו עם זיכיון למכירה רק מה הוא לא משתמש בזיכיון הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הקפצה קטנה.

לא מבין מה מקור הירידות על שוק הרכב הלבנוני. הלוואי שהשוק הישראלי היה דומה לו.

בביירות בפרט ובצפון לבנון בכלל מסתובבות לא מעט פרארי, למבורגיני, לוטוס ושות' על הכבישים.

הסקודריה הזו אינה הראשונה (וסביר להניח שגם לא האחרונה) בלבנון.

אני אישית יודע על עוד לפחות 2. האחת שחורה והאחת אפורה.

גם שוק הרכב במצרים לא מסכן בכלל,

כולל דילרים רישמיים של אותה רשימת יצרנים שציינתי למעלה (וכן, גם להם יש מגוון סוקדריות, GT2, LP640 ועוד) - ושוק ייבוא אישי פורח (כולל רכבים של סדנאות קטנות באנגליה - כאלו שבחיים לא יקבלו תקינה בארץ).

ואין בכלל מה לדבר על ירדן או שאר מדינות ערב בהן יש את כל מיטב תוצרת הרכב העולמית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואין בכלל מה לדבר על ירדן או שאר מדינות ערב בהן יש את כל מיטב תוצרת הרכב העולמית.

כן רק שבירדן אם לא קוראים לך עבדאללה האשמי כנראה שתשב הרבה זמן בכלא אם תתפס על רכב דו גלגלי .

אכן , שוק רכב מאוד מאוד מתקדם .:|

פורסם

באיזורים כמו לבנון, מצריים ועוד מדינות ערב רבות מזרחיות מאיתנו יש רכבים אקזוטיים בכמויות רבות מאוד.. כמובן רק אצל העשירים מבינהם, אך ישנן מדינות (שהבולטת בינהם היא דובאי) ששמה מרבית האנשים הם פשוט עשירים ולכל אחד יש אוספי רכבי יוקרה כמו הכמות של האורז שיש בשק אורז אצלכם במחסן.

ומה זה שווה שיהיה רכב בארץ הזו אם אין מי שיטפל ?

בארץ הזו לא שווה להחזיק רכב מיועד כל עוד המכונאים בארץ הם מרביתם גרועים !

ואני מכיר רכב של אחת היצרניות הגרמניות היוקריות בארץ שכמובן, עם שם עולמי רכב של קרוב למליון שקל, שספג נזק עצום ויקר ערך, בגלל המוסך מרכזי ששמה זה פשוט חבורה שליצנים שלא יודע מי הסמיך אותם לעבוד על רכבים. חוסר מקצועיות , חוסר יחס לרכבים וכמובןבמקרים רבים התגלה חוסר ידע מובהק ! מסכנים אותם אנשים שמשלשלים לכיסה של היבואנית מליונים בשנה ולא יודעים מה הולך בחדרי חדרים בתוך המוסך ומתחת למכסה המנוע שלהם.

ולכן לא שוווה להחזיק בארץ רכבים מיוחדים או להביא רכבים ביבוא אישי, כל עוד המכונאים והמוסכניקים בארץ גרועים (מרביתם) פשוט העסק יעלה לכם ביותר.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
אך ישנן מדינות (שהבולטת בינהם היא דובאי) ששמה מרבית האנשים הם פשוט עשירים ולכל אחד יש אוספי רכבי יוקרה כמו הכמות של האורז שיש בשק אורז אצלכם במחסן.

במצב של היום רק לעשירים יש מחסן.

ורק לעוד יותר עשירים יש שק אורז.

לי אין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...