Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה כדאי לעשות טסט[אזור חיפה]?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר נוסע לטסט, איפה מומלץ, בטירה הייתי עם אוטו של סבא שלי הלבישו לי תיקון 700 שקל של זרוע כלשהי וכיון פרונט והבוחן שם קשה הבנתי , יש במשרד הרישוי פעם שעברה עשיתי שם, איפה עוד יש שהם סבבה? .

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

"הלבישו" עליך זרוע?

חופש בזרוע פרונט ו/או היגוי הינו ליקוי בטיחותי מדרגה ראשונה.

אל תתחיל לחפש מכונים ש"יעבירו" אותך כשיש ליקויים חמורים ברכבך, חפש לתקן אותם!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כשאני הייתי בטירת הכרמל בטסט,

(לא זוכר את שם המכון יש לפי דעתי איזה שניים שם לפחות ממה שאני יודע באותה סביבה)

דווקא שמחתי ש"הלבישו" החלפת צינורות ברקס אחוריים, כי הם באמת כבר היו יבשים.

מה שצריך צריך. ראו שבאמת היה צורך.

so far so good so what

פורסם

אני לא אנסע מדרום חיפה לשפרעם, אבל תודה .

איפה טסט קאר נמצא בנשר? תל חנן אזור המוסכים?.

קומפי למה אמרתי הלבישו, הרכב הוא רכב של נכהב דיטסו סיריון 96 בקושי נוסע, יום קודם לכן הרכב נכנס למוסך מורשה לטיפול הכנה לטסט, כמה הערות שהתקבלו, ג'נט ימני קדימה עדום דרושה החלפה ויש בעיית זיהום אויר , במוסך הרכב לא עבר במכונה.

שום דבר לא נרשם על הזרוע, בשיחה עם הבוחן של הוסך גם לא הוזכר שום דבר בנוגע לזרוע, אבל טסט זה טסט אי אפשר לעבור בלי התיקונים הדרושים אז תוקן .

פורסם
אני לא אנסע מדרום חיפה לשפרעם, אבל תודה .

איפה טסט קאר נמצא בנשר? תל חנן אזור המוסכים?.

כן, בדיוק שם.

אם אתה בא מדרום חיפה לכיוון נשר, אז טסט-קאר יהיה משמאלך.

כאשר תתקרב לאיזור המוסכים אתה תראה שלט גדול שמכווין אותך לשם (וגם ככה השלט של טסט-קאר מספיק גדול).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
בטירה הייתי עם אוטו של סבא שלי הלבישו לי תיקון 700 שקל של זרוע כלשהי וכיון פרונט

שום דבר לא נרשם על הזרוע, בשיחה עם הבוחן של הוסך גם לא הוזכר שום דבר בנוגע לזרוע, אבל טסט זה טסט אי אפשר לעבור בלי התיקונים הדרושים אז תוקן .

לא הבנתי :roll:

היה או לא היה?

פורסם

תיקנתי כן כי לא הייתה ברירה , הבוחן רשם שצריך להחליף זרוע ימנית, התקשרתי למוסך המורשה ודיברתי עם המנהל עבודה הוא אמר שהוא בדק את הרכב יום קודם לכן ובבדיקה שלא לא נתגלה שום ליקויי למרות זאת הוא אמר שישנה תקלה בזיהום אויר וג'אנט אחד אקום, דברים אלו לא התגלו בטסט.

חזרתי מטסט עם 600 ש"ח פחות, החלפת מערכת בלימה אחורית, תופים[משופצים] סנדלים[משופצים] ומשאבת בלם חדש של AD הוחלף בשני הצדדים + ניקוז אויר במערכת בלימה הכנסת שמן ברקס ומתיחת בלם יד.

האוטו נכנס לטסט ובלי שום בעיה עבר :) עד השנה הבאה טפו טפו טפו.

פורסם

DEFINETLY טסט-קאר.

לא התקילו אותי אפילו פעם אחת.

חכמה גדולה, הרכב שלי תמיד תקין...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא להתקרב לטסט קאר בנשר, כבר תפסתי אותם על "שקר כלשהו" ומאז לא חוזר, טסט חוזר זה עניין שבשגרה אצלהם.

מאז הכוויה בנשר אני מעביר בקומפיוטסט בטירה, לגבי החופש בזרוע, אתה צריך להיות שמח שמצאו את זה, אין לי שום בעיה עם מכון שמוצא לי אחוזי בלימה לא תקינים, צינורות יבשים ורקובים ומכלולים לא תקינים, הבטיחות מעל הכל!

אך כשמכשילים בזדון, זה כבר נורא.

והגרוע מכל,

תפסיקו להדביק לי מדבקות על האוטו!!

אתם לא קולטים שאין לי אף מדבקה על האוטו??

מה גורם לכם לחשוב שארצה את שלכם?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נכון ולא נכון

יש הרבה אנשים שמנצלים את חוזר ההבנה של הנהג הפשוט במערכות הרכב ולפעמים שחסר להם קליינטים באותו יום הם רוצים להשלים הכנסה ומישהו צריך לצאת שעיר לאזעזל אז מלבישים לו איזשהו תיקון שהוא לא בהכרח כזה קריטי ושיתכן ובאמת היה יכול לסבול דיחויי ולא מהווה בעייה ביטיחותית.

• תוכן חדש...