Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם ההתלבטות שלך מאפשרת בחירה במסחרית, אני ממליץ על הברלינגו.

הוא הרבה יותר נוח לנסיעה (הקונקט קשיח) ומרגיש יותר "משפחתי" מבפנים (לטעמי).

מה גם שעם מנועי ה- HDi אין מה להסיף על איכות המנוע. פשוט תענוג (שקט וחלק).

אפרים

מצטרף לאפרים - אם הרכב מיועד להסעת נוסעים, אזי הברלינגו עדיפה (נוחות) על הפורד .

alfa 156 2.5.

פורסם

רק עכשיו הסתכלתי שוב וראיתי שמדובר בסניק ידנית.

אין בכלל ספק שהסניק עדיפה בכל פרמטר על הקונקט כאשר מדובר בהובלת משפחה.

במקרה של סניק ידנית - גם עלויות התדלוק יהיו נמוכות יותר, התחזוקה של הקונקט הרבה יותר יקרה בשוטף והוא לא מזדקן בכבוד.

מנוע ה-1.6 עם גיר ידני מספק בהחלט (באירופה גם נמכר טוב עם מנוע 1.4!)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום

מנסיון רב אכן הברלינגו HDI עדיפה בהרבה ואכן האחזקה של הפורד קטסטרופלית טיפולים וחלקים יקרים בטירוף, אבל למשפחה גם בטיחות צריכה לבא בחשבון וכאן הסניק לוקחת בהליכה...

וחוץ מזה הירידת ערך של הברלינגו גם משמעותית.

פורסם

אם כבר שקלת טנדרון אז עדיף לך דובלו : חזק כמו קונקט (אפילו יותר אני חושב), חסכוני יותר מקונקט, מרווח יותר ממנו, יותר זול לאחזקה אבל גם יותר מכוער בהרבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תודה לכל העונים,

... מה דעתכם על גרנד סניק ?

גרנד סניק קיימת רק בדור החדש (מבוססת על מגאן 2, ונמכרה משנת 2005 בערך). היא עולה הרבה יותר מסניק ידנית שנת 2002.

אני מצטרף לאנשים, שהמליצו על ברלינגו, למרות שזה רכב מסחרי.

יש גירסאות "מולטיספייס" משפחתיות, עם 2 דלתות הזזה, דלת אחורית מתרוממת, וריפודים יפים בפנים.

פורסם
אני אפילו לא רוצה לכתוב כל מה שהוחלף במסגרת האחריות, ולאחר גמר האחריות תנחשו לבד.... כל ניחוש יהיה נכון.

הדגם המחודש (2007 ומעלה) עוד יותר גרוע מהקודמים לו.

אצלי בעבודה יש לא מעט קונקטים ובכולם אין כמעט כניסות למוסך למעט טיפולים,בלמים,צמיגים וכו'.

פרט לרכב אחד שעקב תדלוק בתחנה מוהלת הלכה המשאבת סולר, לא נתקלתי בתקלות יוצאות דופן פרט לתושבות מנוע או דברים כאלו וגם זה רק לאחר כ100-120Kק"מ.

אני אישית נוסע על קונקט ואני עושה מעל 60-65K ק"מ בשנה, ולא נתקלתי בשום תקלה .

המחלה היחידה שאני מכיר בקונקט היא המדחס של המזגן שפשוט מותקן בנקודה מאוד נמוכה, ולכן במפגשים עם מדרכות בחניות יש סכנה למדחס המזגן.

אגב, לי אישית זה לא קרה, אבל שמעתי על זה מכמה חברים בעלי רכבים זהים.

פרט לזה מדובר על רכב מאוד אמין, מאוד נוח, המנוע לא הכי שקט בעולם הדובלו למשל הרבה יותר שקט ממנו, אבל הרכב נוסע מצויין.

מאוד מרווח, גם מאחורה, זווית הישיבה לנהג סופר נוחה.

הרבה תאי אכסון מקדימה ולי זה היה מאוד נוח.

אני סופר מרוצה מהרכב הזה וממליץ עליו בחום.

אגב, הרכב שלי הוא 2006, ובפברואר אני מחליף את הרכב לחדש לאחר 3 שנים איתו.

under construction..

• תוכן חדש...