Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים

אנחנו זוג עם 3 ילדים קטנים (2 כיסאות בטיחות + בוסטר),

גרים ברמת הגולן ומתלבטים בין השתיים:

שתיהן מותאמות מבחינת המרחב הפנימי להכיל 3 כיסאות בטיחות.

שאלתנו היא האם ישנה עדיפות לאחת על פני השנייה מבחינת :

בטיחות, חסכוניות, אמינות.

רנו סניק ידנית 1600 2002 יד שניה

פורד קונקט ידני סולר

שנה טובה לכולם!

פורסם

ממליץ בחום על פורד קונקט

לגיסי היה אחד חדש מהעבודה במשך 3 שנים

יצא לי לא מעט לנהוג עליו,רכב אמין,מהיר,חזק,ולא מאכזב

גמע 150000ק"מ (!), ןחוץ מטיפולים שוטפים הרכב לא גרם לאף בעיה (מדבר בשיא הרצינות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הקונקט אכן רכב מוצלח מאוד

נסה למצוא אחד משומש עם קמ נמוך-קניה משתלמת

קח בחשבון שחלונות בשורת המושבים השנייה לא נפתחים ורק החלונות האחרונים נפתחים בהטייה

פורסם

הקונקט נועדה להובלת משאות והסניק להובלת משפחות.

בסניק יש יותר תאי אכסון, מושבים אחוריים נפרדים שנעים כל אחד על ציר, מגשים נשלפים ועוד מני תוספות שעושות את משימת שינוע המשפחה לקלה ונעימה.

אני הייתי מעדיף את הסניק, אלא אם יש לכם כמויות מטען עצומות שתמיד מטיילות איתכם בתא המטען.

פורסם

אזהרה !

כבעל קונקט 2004 לשעבר, יש בעיה סדרתית שאני יודע עליה, עד שנת יצור 2007, מנועים שוברים קראנקים בטווח קילומטרים של בין 130000 לבין 190000.

זה קרה לי ב160000, וזה קרה לשכן ב180000, והמוסכניק בו היה הרכב מטופל אמר לי שהרכב הזה ידוע בשבירת קראנקים.

אני ממש לא ממליץ למי שאין לו לפחות 30000 זמין למנוע חדש לגמרי (תיקנתי את רכבי עם מנוע מיבוא עם קילומטראז' נמוך, ומכרתי אותו, ולפני 4 ימים התקשר הקונה ה"מאושר" וסיפר ששמן חדר לו למים, והטורבו חדל לעבוד.

לשיקולכם.

זה האשכול פתחתי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214435&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%98

בהודעה הראשונה המנוע עוד עבד, אבל קרקש, כמה הודעות אחרי באה הודעת הפטירה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני אישית נוהג על קונקט לפחות פעמיים בשבוע מזה שנה ואני מצטרף להמלצות עליה.

רכב נהדר ...

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אני אפילו לא רוצה לכתוב כל מה שהוחלף במסגרת האחריות, ולאחר גמר האחריות תנחשו לבד.... כל ניחוש יהיה נכון.

הדגם המחודש (2007 ומעלה) עוד יותר גרוע מהקודמים לו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם ההתלבטות שלך מאפשרת בחירה במסחרית, אני ממליץ על הברלינגו.

הוא הרבה יותר נוח לנסיעה (הקונקט קשיח) ומרגיש יותר "משפחתי" מבפנים (לטעמי).

מה גם שעם מנועי ה- HDi אין מה להסיף על איכות המנוע. פשוט תענוג (שקט וחלק).

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הקונקט מיועד יותר להובלות ציוד.

מניסיוני (יש לנו כאלה בבסיס. אנחנו מספקים אותם לכל הצבא...), נוסע לא רע בכלל - המנוע די שקט, די חזק והיא זריזה למדי.

נוחות הנסיעה די בסדר (למרות קפיצי העלים מאחורה) והיא די נעימה לשהייה, מרווחת להפליא והמושבים די נוחים (גם בנסיעות ארוכות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מנסיון של כמעט שנה עם סיניק 99 ידנית אני רק יכול לומר שעבור משפחה עם ילדים זהו רכב נהדר.

למעט ישור קו די מזערי(תושבת מנוע+ רצועת אביזרים) הרכב מפגין אמינות ראויה לשבח!!!.

תצרוכת דלק של 1:12 וצפונה.

ממולץ בחום רב

פורסם
משהו שקשור לנומרולוגיה ?

כי זה אותו מנוע כמו במגאן, ושם לא שמעתי כזו המלצה גורפת.

לי יש (והיו) רק רנו סניק עם מנוע 2000.

במוסך טוענים שצריכת הדלק של הסניק עם מנוע 2000 (גיר אוטומטי) נמוכה יותר מצריכת הדלק במנוע הקטן יותר.

הממוצע באוטו שלי הוא כ-10.5 ק"מ/ליטר בנסיעות מעורבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיון אישי , ויהיה קשה למצוא לך על הפיקאסו של סיטרואן.

אם תצליח לשים את ידך על מנוע 2 ליטר טורבו דיזל, או אז הרווחת רכב מעולה במחיר מצחיק.

ממליץ בחום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...