Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ: רכב "פוזה" עד 30 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי סופר לנסר 95' מנוע 1600

סובארו אימפרזה גרנד לאונה 95' 1600

הונדה civic האצ'בק 95' 1600

הונדה civic esi (קופה)95-97 1600

מיצובישי קולט 96' 1600

איזה מהם הכי מומלצת לנהג חדש (3 נוסעים בלבד),רכב חסכוני בדלק עם אפשר לדעת כמה כל אחד עושה,כולם מנוע 1600 אבל איזה מהם הכי ספורטיבי,אמין במוסכים,חלפים זולים וכדומה.

כל הרכבים שפה זה רכבים שבחרתי כי זה רכבים שאפשר לשפר אותם (חיצונית) ממש יפה איזה מהם הכי יתאים לנהג חדש בן 17

שאמור לשמש בעיקרון לנסיעות בחיפה (עליות והרבה) עם תקציב של 30,000 (בלי ביטוח ושאר הדברים רכב נטו.)

איזה שנתון גם הכי מומלץ.

עם יש עוד רכב בשנתונים האלה פחות או יותר שמתאים אז תגידו.

פורסם

אם אתה מחפש לעשות "פוזה" עם אחד הרכבים האלו, אתה לא ברכב הנכון, לא בחברה הנכונה, ולא בפורום הנכון.

כולם יהיו אמינים (בהנחה שהיו אצל בעלים שטיפלו בהם, ולא רק השקיעו במערכת ובריפודים דמויי עור),

אף אחד מהם לא ספורטיבי.

חלקם סובלים מתדמית של "רכב פוזה עד 30 אלף", ולכן סביר שהיו אצל בעלים שהשקיעו ב"שיפורים חיצוניים", כמו שאתה מתכנן, הזניחו אותם מכנית, ומכרו אותם לפני הגיוס.

היית קונה רכב ממישהו כמוך ?

רבים סיכוייך למצוא אמפרזה או לאנסר במצב טוב יחסית, שכן ישנו סיכוי שהם היו רכבים של פנסיונרים חביבים שטיפלו בהם "לפי הספר".

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה מתכוון ברכב "פוזה" שזה יהיה רכב שירשים משהו ושלא יצטיין בשום מאפיין נוסף אני חושב יונדאי קופה הוא הרכב המושלם.

אופציה נוספת זה מאזדה MX3

S2000

פורסם
מיצובישי סופר לנסר 95' מנוע 1600

סובארו אימפרזה גרנד לאונה 95' 1600

הונדה civic האצ'בק 95' 1600

הונדה civic esi (קופה)95-97 1600

מיצובישי קולט 96' 1600

פוזה?

איזה פוזה את הבדיוק מחפש?

לרכבים שציינת יש "פוזה" מסוג מסויים, לא נכנס לזה עכשיו.

רנו מגאן קופה ויונדאי קופה יתנו לך הרבה יותר פוזה (מהסוג הנכון) ממה שתקבל מכל הרכבים הנ"ל.

פורסם

אני יודע שהרכבים שציינת הם לא ממש פוזה אבל אלו רכבים שרואים אותם בדרך כלל "משופרים" חיצונית בדרך יפה מאוד ויש הרבה חלקי "שיפור חיצוני" לרכבים האלה כגון חצאיות ג'נטים פנסים ועוד ועוד...

הרכבים האלה בתקציב הזה הם מצויינים לפי מה שהבנתי...

מנוע 1600 זה די סוחב ולא ממש רוב בעלי רכבים כאלו לא מזניחים את המנוע וקורעים אותו אתם טועים.

ולא חסר זקנים שנהגו באוטו הזה ושמרו עליו מספיק...

פורסם

יכול להיות שגם אופל טיגרה תיכנס לך בתקציב, וזה בהחלט רכב פוזה.

תבדוק אולי טויוטה סיילקה ניכנסת לך בתקציב, לדעתי רכבפוז מעולה.

מגאן קופה יונדאי קופה, גם רכבים יפים מאוד.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

פשש וואלה איך לא חשבתי על טיגרה זה רכב שנראה אחלה והוא 3 דלתות בידיוק מה שאני מחפש....

אבל יש דגם של 1400 סמ"ק ויש של 1600 סמ"ק מה ההבדל בינהם חוץ מה200 סמ"ק הפרש?

גם השנתון של הרכב די גבוה יחסית לאחרים שציינתי...

אבל אני לא ממש יודע בקשר לאופל אני לא מכיר אף אחד עם רכב מסוג אופל איך החלפים איך האמינות במיוחד בטיגרה?

פורסם

רעיון טוב הטיגרה היא נכנסת בתקציב ואין ממש מה להשקיע בה הרכב נראה מעולה....

אבל שמתי לב שיש דגם מנוע 1.6 sport,ויש דגם 1.4 מה ההבדלים בדגמים?

ואני לא ממש מכיר בעלים של רכבים מסוג אופל מישהו יכול לספר על בעיות נפוצות שידועות באופל,מחירי חלפים אמינות ביצועים צריכת דלק וכו' בטיגרה?

פורסם

אופל טיגרה זה לא רכב פוזה :|

זה רכב פנאי כיפי שקל מאוד להתאהב בו (והוא לא מתאים לכל אחד) :wink:

S2000

פורסם
אופל טיגרה זה לא רכב פוזה :|

זה רכב פנאי כיפי שקל מאוד להתאהב בו (והוא לא מתאים לכל אחד) :wink:

שמעתי על אופל טיגרה הרבה דעות רעות...

פורסם

Dar, טיגרה זה רכב נהדר ללא שום צלספק, אבל יש לו גם מקדם פוזה די רציני כך שמי שמחפש רכב עם הרבה פוזה צריך לקחת בחשבון.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...