Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ: רכב "פוזה" עד 30 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי הסיוויק האצ'בק עד שנת 95 רכב ממש יפה, ואים לתת לו תוספות בגבולות הטעם הטוב (בקליות,ג'אנטים, המנכה וכ"ו )

אז הוא באמת ניראה מרשים מאוד,אבל זה כבר עניין של טעם .

ROVER 600 TI

פורסם

סופר לנסר ואימפרזה 1600 מאמצע שנות ה90 זה בעיקר פוזה של גרוטאה ושל קופסת פח ,בטח לא מעבר לזה.

במוו ישנות,306 קבריולט,מרצדס ישנות,אאודי ישנות,גולף ישנות בדגמים הספורטיביים והחזקים יותר וגם וולוו זה פוזה אמיתית לפי דעתי.

אבל לפי התקציב שיש לך אל תכנס לזה בכלל.

החלקים יקרים,יש הרבה תקלות ברכבים כאלה ישנים,צריכת דלק גבוהה. בקיצור מהר מאוד הרכב או יימכר או יושבת וחבל.

מה שנשאר לך זה פוזה דוחה ומגעילה של ערסים שזה אומר סיוויק קופה/הצ'באק או קולט.

אם היו מכריחים אותי הייתי הולך על סיויק קופה, הרכב נראה לא רע,אמין ואפילו בדלק הוא חסכוני בנסיעה רגועה.

הבעיה שלרובן הערסים כבר קרעו את הצורה והרכיבוו תוספות דוחות ומכוערות ואי אפשר לדעת איזה צרות יהיו.

פורסם

תקנה סיוויק 4 דלתות הכי חבוטה וזולה שתמצא. אני אשלח אותך לחבר בכפר כנא שב10-15 אלף שקל האוטו שלך יראה ככה:

30-8-080151.jpg

28.jpg

24.jpg

אומנם עדיין תהיה עגלה אבל יותר פוזה מזה לא תקבל בשום אוטו בכסף הזה.

פורסם

אם אני הייתי במקומך הייתי לוקח אלפא 156 שנת 98 :roll::shock::-o(לא ידעתי איזה סמיילי מתאים)

אה ואמינות אני לא בטוח שתקבל :)

פורסם

אם כבר מדברים על לאסנר וסיויק קרועות, אומנם אתה צודק וזה לא איזה סוד גדול שהרוב היו אצל צעירים שלא מוותרים להם, אך יצא לי לראות מספר לא מבטול של מנועים של לאסנר וסיויק (שלמרות שהיו מולבשות עליהן תוספות פלסטיק משהו סטייל מהיר ועצבני) שנראים מלוקקים ושמורים למדי, לפני שהולכים לפי הסטיגמה שצעירים התעללו במכוניות האלו, הייתי ממליץ לחפש את אלה ששומרים באמת גם על המנוע ולא רק על נאונים מתחת לרצפה, ותופתע לגלות שיש המון לאנסר וסיויק מטופלות באופן טוב למדי במנוע וכו', שיהיה בהצלחה.

נ.ב

אף אחת פה לא ספורטיבית, אני חושב שהסיויק קצת יותר מהירה מהמכוניות שברשימה, אך המנוע של הלאנסר די טוב ו113 כ"ס נעימים, ילד בן 17 לא צריך יותר מזה.

• תוכן חדש...