Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סלולר - מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלקוח וותיק של אורנג', אני לא ממש מקבל הטבות שמפתות אותי להישאר אצלהם - ביחוד אחרי שראיתי (וגם זכיתי לקבל) את היחס המזלזל שלהם היום באחד ממרכזי השירות.

השאלה היא כזאת - איפה עדיף? אני קיבלתי הצעה של 69 אג' לדקה.. בדיוק כמו שהם נותנים באתר שלהם.

הם לא הסכימו לתת שום דבר אטרקטיבי מצד אחד, מצד שני שמעתי את האחראי משמרת (או המנהל סניף שלהם) נותן הנחה ללקוח אחר בדלפק לידי.. כשביקשתי לדבר איתו הוא אמר שהוא עסוק.

וגם המכשיר שרציתי, N95 - כרגע לא זמין להם והם לא מוכנים להביא לי מכשיר כזה מסניף אחר שיש בו מלאי.. מכתב כבר נשלח לאורנג'.. אני רק מקווה שיתייחסו אליו ברצינות כי אני שוקל להעביר את כל המשפחה לחברה אחרת במידה וההצעה תיהיה משתלמת (6 מכשירים פעילים), אני מגיע פעם בכמה שנים לנק' השירות שלהם ומשום תמיד אני מקבל את הרושם שהנציגים עושים בכלל טובה שמדברים איתך ואפילו לא מנסים לעזור.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי במזל שלך, במצב-רוח שלהם ובמזג האויר.

מניסיון, אני שומע יום-יום על לקוחות שנוטשים את X כי ב Y קיבלו הצעה טובה יותר (כשבאופן אישי קרה לי בדיוק להפך, ולא חסרים מקרים כאלה שאפשר לשמוע גם אצל חברים\מכרים וכו').

אני עזבתי את סלקום אחרי 11 שנים כי הם פשוט ניסו לדחוף לי חבילות אדירות של דקות-שיחה בשביל להוזיל את המחיר לדקת שיחה, דבר שלא הייתי צריך (בשנים האחרונות השימוש שלי בשיחות יוצאות בסלולארי הפך למזערי). אורנג' נתנו לי הצעה משמעותית יותר טובה בתמורה לתשלום קבוע של 10 שח לחודש (בחישוב פשוט-השתלם לנו מאוד) ומחיר קבוע (FIX) לכל הרשתות.

בקיצור- איפה שתמצא את ההצעה הטובה ביותר, לשם תלך. כיום נושא הניידות תורם רבות לנו, כלקוחות, לנטוש מפעיל סלולארי לטובת הצעה טובה יותר אצל מפעיל אחר - מבלי להתחיל סשן חדש של מכשירים חדשים\העתקות מספרים וכד'.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכי פחות חרא-

מניסיון

orange

סלקום לפני שנתיים דפקו לי חיוב של שקל 30 לדקה. עלק חשבו אני עצמאי ומקבל החזרים. הייתי מקבל 500 שקל על חצי שעה שיחה..

פורסם

זה יכול להתפתח לשרשור מעניין ;)

בעיקר בגלל שאחד יגיד שאורנג' RULEZ וסלקלום SUX

יבוא השני ויגיד ההפך

פלאפון לא פונקציה בכלל כי הם על רשת זבלה דה זבלה ואין להם בכלל מכשירים של נוקיה! :shock::evil: (WTF?!?)

בקיצור כמו שאיציק אמר - זה בעיקר תלוי במזג אוויר :p ובהצעה הטובה ביותר שיציעו לך :)

אני בסלקום והמפעל שאני עובד בו (30 מכשירים) עבר לאחרונה לאורנג'

לקח להם 5ימים (!) להעביר את הקווים מסלקלום וזאת לא בדיחה. פשוט חרא של שירות

אני לא יעבור לשם באף מצב..גם לא במכשיר חינם :) מקווה שעזרתי

לילה טוב - אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פלאפון לא פונקציה בכלל כי הם על רשת זבלה דה זבלה ואין להם בכלל מכשירים של נוקיה! :shock::evil: (WTF?!?)

"על רשת זבלה דה זבלה"? אם אתה מתכוון לזה שהם פועלים על טכנולוגיית CDMA אז שתדע שהיא טכנולוגייה הרבה יותר מתקדמת מה-GSM של סלקום ואורנג'.

וביג פאקינג דיל שאין להם נוקיות, אפשר לחשוב...

ולא, אני לא לקוח של פלאפון אם תהית, אני לקוח של ORANGE.

פורסם

הגעתי לנק' השירות במיוחד כדי לקבל הצעה לשדרוג המכשיר + חבילה מתאימה... במקום זה הנציגה רק דיקלמה לי את מה שמופיע באתר שלהם, ושאין אפשרות לשום דבר אחר.

כאחד שעובד גם כן עם לא מעט לקוחות - אני יכול להגיד שתודעת השירות שלהם בסניף הזה שואפת ל-0, כמובן שהעברתי מכתב לשירות לקוחות שלהם עם כל הפרטים ואני מקווה שייתיחסו אליו, כי ביזבזתי 40 דקות המתנה לתור שלי + 20 דקות אצל הנציגה - שלא קידמה אותי לשום מקום, יצאתי מהעבודה במיוחד כי הייתי בטוח שההצעה שאני יקבל תיהיה קצת יותר טובה ממה שמופיע להם באתר. בדיעבד זה היה בזבוז של זמן, אני לא הולך להגיע לשם פעם שניה.

פורסם
"על רשת זבלה דה זבלה"? אם אתה מתכוון לזה שהם פועלים על טכנולוגיית CDMA אז שתדע שהיא טכנולוגייה הרבה יותר מתקדמת מה-GSM של סלקום ואורנג'.

וביג פאקינג דיל שאין להם נוקיות, אפשר לחשוב...

ולא, אני לא לקוח של פלאפון אם תהית, אני לקוח של ORANGE.

נמק והסבר מה שאמרת לגבי CDMA

בעצם לא,תציין יתרונות וחסרונות לגבי שתי הרשתות

סתם לזרוק משפטים באוויר כל אחד יכול :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני שוקל לעבור לסלקום. אורנג' לא נותנים הצעות מפתות להישאר אצלהם, וגם המכשירים שלהם הרבה יותר יקרים..

למשל המכשיר של lg עם המסך נגיעה עולה באורנג' 70 שקל לחודש ובסלקום 55 לחודש.

תמיר.

פורסם

אני לא יודע איך מתיחסים ללקוחות פרטיים אבל כלקוח עסקי בסלקום אני מקבל שירות מעולה (שירות תיקונים ע"י שליח ללא חיוב, שידרוגים ללא עלות, תעריף פיקס זול מאוד ללא התחייבות לכמות דקות מראש ותעריף עוד יותר זול עם התחייבות לכמות דקות ועוד הטבות רבות).

כעיקרון מה שלי חשוב זה קליטה ושידור טובים ושירות טוב. כמה שקלים לפה או לשם בחשבון הם שיקול יותר זניח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם אתה מתכוון לזה שהם פועלים על טכנולוגיית CDMA אז שתדע שהיא טכנולוגייה הרבה יותר מתקדמת מה-GSM של סלקום ואורנג'.

שלוש החברות היום בשלבי מעבר כזה או אחר ל-WCDMA (או UMTS). טכנולוגית, לא יהיה הרבה הבדל ביניהן.

בדור 2.75, אכן CDMA (רשת 1X) מציעה (תיאורטית) יותר אפשרויות מ-GSM (שהיא בכלל אסופת תקנים לשיטת TDMA), אבל בפועל - מי שרוצה היום פס רחב עובר לדור III.

פורסם

בתור אחד שברזומה שלו 5 שנות עבודה באורנג', אני לא יכול שלא להסכים שקיימת ירידה באיכות השירות.

הירידה באיכות השירות היא לא מהתקופה האחרונה אלא תהליך שמתרחש כבר כמה שנים, חלק מהסיבות לכך תלויות באורנג' עצמה וחלק לא ומשפיעות גם על המפעילות האחרות.

מנגד, סלקום הגיעו לפני מספר שנים (3 בערך) למצב של שירות לקוות מזעזע...לאחר כניסתו של עמוס שפירא הושקעו הון עתק בשיפור השירות והרושם הוא שיש תוצאות בשטח, מעניין לכמה זמן...

אל פלאפון אני לא מעוניין להתייחס. העיקרון שעומד מאחורי הטכנולוגיה שלה מיושן לדעתי (ללא SIM) וזה שרוחב הפס שלה הכי טוב לא מעניין כשהם מציעים מכשירים נחותים. אין אפס, בשנת 2009 הם משיקים את רשת ה-HSDPA ומיישרות קו עם שאר החברות בארץ. הם יודעים טוב מאוד למה...

אז אם ההתלבטות היום היא אורנג' VS סלקום, צריך לבחון מי נותן הצעה טובה יותר משמעותית. אני לא מוצא הרבה היגיון בלעבור לרשת אחרת בגלל 5 אג' פחות לדקה או בגלל 10 ש"ח פחות בחודש על מכשיר X. צריך גם לבחון את שירות הלקוחות של חברה לאורך זמן ולא לפי מקרה נקודתי שלא בהכרח מעיד על הכלל.

טיפ קטן- לכל החברות יש מחלקת שימור לקוחות. צור איתם קשר לפני ניתוק ותראה מה הם יעשו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סלקום היו ונשארו עם מתן שירות גרוע!

אחרי שביזבזתי שעות בתיקונים אצלם, הם הואילו לתת לי הטבה של 120 דקות חינם וזהו.

וכמובן שאחרי שעשיתי בלגן הם הסכימו לתת לי מכשיר אחר, אבל מחודש ולא חדש. אני כנראה אבצע עזיבה אצלם ואשלם להם סכום אסטרונומי של כ-3800 ש"ח על הפרת חוזה. כשאין ברירה, אין ברירה.

בקיצור, אורנג' ללא ספק לוקחים את סלקום בשירות, ואני מעדיף לשלם קצת יותר אבל לקבל שירות של בנאדם ולא של עוד מספר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחרי שביזבזתי שעות בתיקונים אצלם, הם הואילו לתת לי הטבה של 120 דקות חינם וזהו.

כשאני הגעתי פעם שלישית עם מכשיר לא תקין תוך 4 חודשים (פעם אחת מהשלוש באשמתי) הם החליפו לי מכשיר למכשיר יותר מתקדם ללא שום חיוב או התחייבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כולם הולכים ומרעים (כלומר, עושים אותו גרוע יותר) את השירות.

התחרות וההשקעות הגדולות בטכנולוגייה מצמצמים את הרווח שלהן (לא שיש לכם מה לדאוג, כולן עדיין מדפיסות כסף ברשיון), וכתוצאה מכך הלקוח נדפק (דוגמאות: דמי מנוי חודשיים שחזרו, מחירים שעולים חדשות לבקרים, הצורך להגיע פעמיים למרכז שירות כדי לקבל טל. תקין (סגרו את המעבדות במרכזים, אז מקבלים מכשיר חלופי, ובתמורה צריך להגיע פעמיים. סוד קטן - אם תצעקו חזק - ישלחו לכם את המכשיר הבייתה עם שליח).

מכיוון שהטכנולוגייה כמעט זהה, והפערים מבחינת שירות הצטמצמו עד מאוד (כספר, מסכים איתך, אורנג' במגמת ירידה חזקה) - הייתי בוחר את מי שנותן את ההצעה הכספית הטובה ביותר, ואולי גם לפי קליטה (אם רלוונטי. אצלי למשל - לא ניתן לבצע שיחות באיזור הבית, אורנג' מודעים לכך לחלוטין, אבל לא מוכנים להשקיע בתשתית).

פורסם
כשאני הגעתי פעם שלישית עם מכשיר לא תקין תוך 4 חודשים (פעם אחת מהשלוש באשמתי) הם החליפו לי מכשיר למכשיר יותר מתקדם ללא שום חיוב או התחייבות.

אני בשבועיים הראשונים החלפני 3 מכשירים בחדשים מאותו הדגם, חצי שנה היה שקט ואז בעיה נוספת שתוקנה והמכשיר חזר עם בעיה אחרת שאותה כבר לא הסכמתי לתקן אלא ביקשתי החלפת מכשיר.

הבעיה היא שיש להם מדרג של מכשירים והם לא מוכנים לתת לי מכשיר ששווה מידרגית יותר מהמכשיר שלי (בתור פיצוי) ועד שהם הסכימו לתת לי מכשיר מדגם אחר (באותו המדרג של המכשיר שלי) יצאה לי הנשמה, וזה היה מכשיר מחודש ולא חדש שהייצור שלו כבר הופסק.

אז אולי אתה לקוח עסקי או שאתה מדבר מעל 400 ש"ח בחודש, אני לא אחד כזה ולכן השירות שלהם בהתאם. היתי שמח אם היה פה מישהו שיכול לעזור לי בעניין מולם אבל כנראה שאין.

שמר, הם לא מפסידים כלום, הוא מוכרים לנו מכשירים במחירים כפולים ממה שאפשר לקנות בחו"ל, תוסיף לזה התחייבות פה התחייבות שם וככה מגיעים לחשבון חודשי אסטרונומי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...