Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בטורים גבוהים בהילוכי כוח (1,2)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא עוד אשכול אם נסיעה בטורים גבוהים גורמת לבלאי, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו:

האם נסיעה בטורים גבוהים (למשך כמה שניות...לעלות את הטורים ל5 אלף סל''ד נניח בדוושה עד הסוף ולהעביר להילוך הבא), בהילוכי כוח ! שונה ממשיכת הילוכים בהילוכים כמו 3 ו4 ?

אני שואל את זה מהסיבה שאני מושך את הראשון לכיוון ה5 אלף סל''ד המנוע צורח, הילוך שני פחות נשמע..וככל שעולים בהילוכים ומגיעים לסל''ד יותר גבוה המנוע נשמע פחות מתאמץ.

לכן השאלה שלי אם משיכת הילוכים בהילוכי כוח גורמת יותר לבלאי או שונה ממשיכת הילוכים כמו 3-4, ? מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

תודה ויום טוב.

פורסם

אין שום סיבה הגיונית למשוך את ההילוך הראשון והשני לאזור ה5000 סל"ד בנסיעה מנהלתית.

בנסיעה שאינה מנהלתית, בלאי צריך להיות החשש האחרון שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין שום סיבה הגיונית למשוך את ההילוך הראשון והשני לאזור ה5000 סל"ד בנסיעה מנהלתית.

בנסיעה שאינה מנהלתית, בלאי צריך להיות החשש האחרון שלך.

סתם מענין אותי למה נשמע שלאוטו "קשה" יותר למשוך הילוכים כמו 1 2 ובעיקר כמו 1 מאשר הילוכים אחרים כמו 3 ו4

אז?

פורסם

נביא את דוגמאת האופניים.

נצא מנקודת הנחה שרכבת על אופני הרים עם הילוכים,

תעמוד במקום ותשים את ההילוך הכי קל ותדבש מהר, אתה תסובב מהר ולא תגיע לשום מקום-תגיע יותר מאוחר אבל יקח יותר זמן.

הכוונה שלי היא שככול שבהילוך "קל" אתה תדבש יותר מהר אתה מתאמץ יותר-המנוע צועק יותר.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

***נא לא לצטט הודעה מעליך***

הבנתי, הבלאי הוא אותו בלאי כפי שימשך הילוך 1 והילוך 3, אותו בלאי גם אכן ?

פורסם

***נא לא לצטט הודעה מעליך***

נראה לי שביחס לזמן, הבלאי נמוך יותר, אבל ביחס למרחק שנעבר, הוא גבוה יותר.

קח את זה בערבון מוגבל.

פורסם

לא, זה לא אותו בלאי בהילוכים השונים.

בהילוך ראשון יש יותר בלאי מאשר הילוך שני, נניח.

יותר עומס על הגלגלים, קלאץ', גיר - משום שהמנוע מטפס יותר מהר בהילוך נמוך.

כל זה מתייחס לתאוצה במצערת פתוחה לגמרי.

אביחי

• תוכן חדש...