Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אם אני רוצה לעשות צביעה מלאה לרכב(ויש לי ביטוח מקיף עד סוף החודש). תמורת תשלום של דמי השתתפות(900 שקל) אני יכול לעשות צביעת רכב מלאה(שעלותה כ6 אלף)?

הרעיון הוא לעשות החודש צביעה מלאה לרכב על חשבון הביטוח. ומחודש הבא לעשות רק חובה וצד ג'(בלי מקיף). האם הפרמיה עדיין תעלה? ואם כן בכמה בערך ולמשך כמה זמן?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתה חושב שיושבים חמורים בחברות הביטוח ?

יגיע שמאי אשר יחליט על הצורך בצביעה כללית של הרכב, וזה רק לאחר תאונה אשר תצדיק צביעה שכזו.

הסיכוי ששמאי יאשר צביעה כללית שואף ל 0.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין קשר בין הדברים, אלא אם אתה רוצה לחרוט עם מפתח על כל הרכב ואחרכך לשקר לחוקר הביטוח שמישהו מתנכל לך.

בוא נאמר שאתה יכול למצוא את עצמך בכלא על הונאה, מה גם שכל העדויות נמצאות שחור על גבי מסך פה בפורום.

בקיצור רד מזה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אין בעיה שיבוא שמאי. יש לרכב מכות פח מצד ימין ממשאית גז שעברה ולא השאירה פרטים. שריטה מאוד עמוקה לאורך כל צד ימין כולל מראה ימנית שעפה והוחלפה על חשבוננו. שאר הרכב גם די שרוט. אם הם יסכימו לתקן את צד ימין זה גם מספיק טוב בשבילי. זה בסדר מבחינת החוק?

פורסם

האם הועברה תביעה לתאונה עם המשאית ?

כמה זמן עבר מאז ?

אם לא דיווחת בזמן אמת ואו קרוב לאירוע חברת הביטוח תערים קשיים רבים בנוגע לטיפול ברכב, במיוחד כאשר אתה קרוב לסוף תקופת הביטוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה משחק באש!

מעבר לעובדה שחברת הביטוח תתנער ממך (ובצדק!), אתה עובר עבירה פלילית (הונאת ביטוח).

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

מה הונאה בכך? הרכב עבר תאונה ואני מבקש את תיקון שלה. מה הונאה בזה? בשביל מה משלמים מקיף? אבי התקשר ביום שלמחרת לביטוח ואמרו לו שהוא יצטרך לשלם 900 שקל השתתפות. אבא שלי החליט לבטל את הביטוח המקיף לשנה הבאה ובכסף שיחסוך לתקן את הרכב על חשבונו בשביל שלא תעלה הפרמיה.

פורסם

תיקון הצד הימני של הרכב שנפגע ממשאית הוא אולי לא הונאה, עם כי אני לא בטוח שתצליח להוציא את זה מהביטוח אם לא הודעת מיד על התאונה.

הנסיון שלך להוציא מהם צביעה כללית עלול להתפרש כנסיון הונאה.

בנוסף, השימוש שלך במילים כמו "ניצול" (גם אם במרכאות) וכמו "על חשבונם" וכמו כן השאלה "מה ההשלכות?" מבהירים את "טוהר" כוונותיך.

איך היה אומר לי אבא... אם כבר תחליט לגנוב, תגנוב בגדול (ולא, זאת לא המלצה).

לא שווה תיק פלילי בשביל צביעת רכב.

פורסם

אז לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. מה שהביטוח יחליט, זה בסדר מבחינתי. כמו שהאמרתי, אבא שלי דבר עם הביטוח יום למחרת של התאונה והם אמרו לו שאין בעיה, שישלם השתתפות עצמית ויתקן את צד ימין. אבא שלי לא רצה לתקן דרך הביטוח בכדי שהפרמיה לא תעלה, אלא לבטל את המקיף ובכסף שיחסך לתקן על חשבונו את צד ימין. השאלה הנשאלת כאן היא מה עדיף? לשלם השתתפות עצמית ואז הפרמיה תעלה(גם אם לא יהיה יותר מקיף?) או לבטל את המקיף ולשלם על התיקון מכספנו?

פורסם

אם אתה מבטל ממילא את הביטוח המקיף אז בעצם אין כאן כל-כך בעיה של עליית פרמייה.

אתה נשאר עם ביטוח חובה וצד ג' בלבד.

הפרמייה של ביטוח החובה לא עולה.

לגבי הצד ג' אני לא לגמרי בטוח אבל אפילו אם תעלה ב-20-30 אחוז, זה עדיין 20-30 אחוז מ-600-800 ש"ח שזה לא נורא (מסתכם בתוספת של 120-340 ש"ח) שזה מחיר קטן לספוג באם הביטוח יאשר תיקון כללי.

לתשומת לבך, המספרים הנ"ל הם בגדר השערות אך השורה התחתונה נותרת בעינה. התוספת היא זניחה לדעתי האישית.

רפי.

פורסם

אביך חושב על העוקם.

ביטוח עושים כדי להגן על הרכוש, במידה והשווי שלו גבוה מספיק יחסית לפרמיה.

ביטוח מבטלים כשאין טעם לבטח, לא כדי לתקן את האוטו בכסף הזה.

פורסם

יצא לי לעשות צד ג' בכמה חברות ואף פעם לא ביקשו ממני תעודת העדר תביעות.

לדעתי עליית הפרמייה של הצד ג' לא צריכה להיות הבעיה שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עוד נקודה להבהרה.

שמאי יכול להגיע למסקנה שאומנם צד ימין נפגע אבל לא הכל נפגע בפעם אחת, אלא במס' מקרים שונים. (יש להם אינדיקציות וסממנים להגיע למסקנה אם הכל אירע בפעם אחת או במס' מקרים).

לצורך הענין אם משאית הזבל שורטת לך את הרכב 5 פעמים בשבוע - לא מדובר בתביעה אחת, אלא ב-5 תביעות נפרדות וכפועל יוצא = 5 פעמים השתתפות עצמית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...