Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 287
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב הלבן גם מהארץ, זו איזה רפליקה שעומדת כמה שנים, אם אני זוכר נכון זה שלדה של חיפושית או של רכב אמריקאי כל שהוא, רכב ממש ישן שעומד בגלל בעיה ברישוי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אני רואה פה תמונות ועולה לי שוב ושוב השאלה אם בארץ ליחוית רישוי קדמית היא חובה, כי אני רואה פה הרבה רכבים בלי

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רכב בעל לוחית צהובה - רישוי ישראלי -> חייב בלוחית קדמית ואחורית.

רכב תייר, הנכנס לתקופה של עד 6 חודשים, יכול לעשות לרכב מה שבא לו[כל עוד האורות דולקים ויש לוחית רישוי אחורית],

לחתוך אותו, גג פתוח, גג סגור, להחליף את המושב בנדנה, להפוך אותו ל-HOT ROD וכו',

בגלל שהרכב עוזב לאחר 6 חודשים[ואם הוא לא אז הערבויות[100% מערך הרכב בזמן הכניסה] מחולטות], אין חשש מבעיות של טסט וכו'.

----

פורסם

אתה מדבר על הפרארי 575 של מנכ"ל פיאט בארץ ?

אם כן אז אני ראיתי אותה אתמול בלילה .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

פורשה קררה GT הייתכן? אחי טען שהוא ראה אחת כזו בהרצליה בחניה של איזה שהוא בית, הוא בטוח ב99%.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...