Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מתכוון לקנות בקרוב את אחד הסטים הבאים:

KAPPA680.9CS

KAPPA680.7cs

7 הינו הדגם הישן.

לאחר שהצצתי בשני הדגמים ראיתי שהשינוי ביניהם הוא ברובו בטויוטרים.

הדגם הישן מגיע עם - M.M.D. (Metal Matrix Diaphragm (נשמע כמו סוג החומר ממנו הוא מיוצר)

ואילו הדגם החדש מגיע עם- UHF (כנראה - תדר אולטרה גבוה, תא"ג Ultra high frequency UHF 300 - 3000 MHz נשמע כמו תחום התדרים אותו הוא מנגן)

מה ההבדל ביניהם? מה עדיף? אני מרוצה מאוד מהטויטרים מהדגם הישן מאחר ויש לי אותם בסט מקדימה אך מצד שני אני רוצה לנסות את הדגם החדש.

שאלה נוספת היא האם ניתן להצליב טויטרים כלומר לשים את הטויטרים החדשים בסט הישן ואת הישנים בחדש. (במידה ואוהב את הסאונד של החדשים יותר..)

קישורים למידה נוסף-

http://www.sonicelectronix.com/item_13971_Infinity+Kappa+680.9cs.html

http://www.sonicelectronix.com/item_5025_Infinity+Kappa+680.7cs.html

תודה מראש =]

כרגע כלום =[

פורסם

הא לא סליחה, מורל עם הצליל ההמום!

קיצור אני מבין שהפורום ירד כמה רמות למטה.. בכל מקרה, לא משנה תודה..

כרגע כלום =[

פורסם
טעם ? אינפיניטי הם כמו סכין חורט מתכת , שיהיה ךל בכיף

מה הבעיה?אם הוא אוהב את הצליל של המיד,הוא תמיד יכול לקנות קומפוננט שלהם ולהחליף את הטוויטרים לMT22,למשל.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
אותו חרא , אינפיניטי

טעם ? אינפיניטי הם כמו סכין חורט מתכת , שיהיה ךל בכיף

דיפוש מי אתה או אני או כל אחד אחר שנחליט לבנאדם מה הוא אוהב יש לו כבר סט אחד דיי הרבה זמן והוא מרוצה ממנו אז למה להחליף משהוא שמרוצים ממנו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

diforce לפני שאתה כותב תגובה תביט בחתימה שלך(כן,כן מורל טמפו),כמו ש לך לא אומרים חרא,על תכתוב לאחרים

מחזק את ישראל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

עיניין נטו של טעם

אני גם לא אהבתי את הREF ולמען האמת גם את הקאפא שיש לי עכשיו והייתי בדרך לשדרוג בכמה רמות (כן,רק בגלל הטוויטר את המיד תמיד אהבתי גם לעומת סטים יקרים אחרים,ושמעתי לא מעט)

אחרי איטום הדלתות נוצר איזון מדהים בעוצמת המיד והעומק והכול התאזן בצורה מושלמת (הטוויטרים כבר לא בלטו ביחס למיד)

לדעתי זהו סט חזק מאוד שפשוט דורש את התנאים שלו על מנת שינגן כמו שתוכנן

וכשהוא מנגן בצורה האופטימלית הוא שונה לחלוטין

אחרי כמה כיוונים בסיסיים (שכמובן השתנו לגמרי) פרחו לי כל המחשבות על שדרוג לבנתיים :-)

אמרתי אולי זה רק אני,הרי טעם הוא דבר ייחודי לכל אדם ככה שהסתובבתי קצת בין מתקינים וחברים ולחלקם גם לא סיפרתי מה מותקן,לא היה אחד שלא אהב וכששאלתי אותם על מורל לעומתו (חלקם מתקינים את מוצרי מורל) קיבלתי גיכוח

יכול להיות שיש מי שיעדיף דוטק\אוביישן זה פשוט לא הסגנון שלי,כל אחד הכיף שלו

אבל פולס\טמפו...

ולdiforce

"אותו חרא , אינפיניטי"

הייתי אומר משהו אבל אני אתאפק

שנה טובה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...