Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי אתמול קומפונט

JBLוGTO6507

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

לאחר ההתקנה שלו שבוצע על ידי חבר אני פשוט לא מצליח לכוון אותו בצורה טובה ואני לא ממש מרוצה מאיכות הצליל למישהוא יש רעיון אך אפשר לשפר את זה האם יכול להיות בגלל ההתקנה זה כך או שזה נובע מהכיוון במערכת עומדת אצלי מערכת

pioneer deh p5050ub

הקומפונט גם מחובר ללא מגבר

פורסם

אולי אתה פשוט לא אוהב את הצליל שהסט הזה ספציפית מפיק?

שמעת אותו לפני שקנית?

בעיקרון תמיד מומלץ לשמוע רמקולים לפני שקונים אותם.

בעניין של הכיוונים אתה יכול לשחק עם החיתוכים של הסט קומפוננט גם בקרוס אובר וגם דרך המכשיר וגם עם האקולייזר ואולי ככה תוציא ממנו את המירב.

בעיקרון גם בגלל שהוא לא מוגבר ע"י מגבר חיצוני אלא ע"י המגבר הפנימי של הרדיו דיסק שלך שהוא לא איכותי ויש לו המון עיוותים וגם ההספק שהוא מוציא הוא מאוד נמוך בשביל הרמקולים שלך יכול לגרום לסאונד לא טוב.

פורסם

תן לי לנחש-אתה לא מרוצה מהטוויטרים?

בתור אחד שיש לו את הסט הזה מחובר למגבר,אני מאוד מרוצה מהמידים ומבואס מהטוויטרים.שומעים ממש נקי בווליום הכי גבוה ורק הטוויטרים צורמים.אבל...יכול להיות שאתה בכלל לא אוהב את האופי "הצועק" של הרמקול.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

זה יכול להיות 1000 סיבות החל בהתקנה לקויה כיוון לא נכון או סתם ציפיות מוגזמות מהסט בכל מקרה בלי לשמוע לראות ולבדוק אי אפשר לתת תשובות מדוייקות.

• תוכן חדש...