Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני יודע שזה שער 8 בתמונה למעלה........

התכוונתי להעלות את זאתי.....

שער 11 כי הגהנום בשיפוצים!!!

התמונה לא עולה לא יודע למה אני יבדוק

בקיצור אנחנו אלופים נקודה.!

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שלא יהיה אל תשכחו מי האלופה..........

מכבי תל אביב!!!!

שער 11 - כי הגהנום בשיפוצים !!!!

רגע, אתה מדבר על הקטע הזה עם הערסים שרצים על דשא עם מכנסיים קצרות ובועטים בכדור?

לא מעניין.

.

פורסם

אישפוז יש גם כמה שהם לא ערסים (אפילו די הרבה)

עד כמה שידוע לי הגיהנום בשיפוצים זה משפט של שיבטה כמה עלוב\עצוב להעתיק משפט משיבטה

כמעט כמו להפסיד לקבוצה עם תקציב של פחות מעשירית מהתקציב שלך :lol:

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אישפוז יש גם כמה שהם לא ערסים (אפילו די הרבה)

עד כמה שידוע לי הגיהנום בשיפוצים זה משפט של שיבטה כמה עלוב\עצוב להעתיק משפט משיבטה

כמעט כמו להפסיד לקבוצה עם תקציב של פחות מעשירית מהתקציב שלך :lol:

לדעתי האישית :

צריך להביא עוד ערסים לכדורגל ולהעיף לעזאזל את כל הצפונים שהורסים לנו את הכדורגל!

ה"ערסים" איך שאתם לא קוראים להם הם ברובם האוהדים האמיתיים של הכדורגל

הולכים לצפון לדרום ולמזרח כדי לעודד את הקבוצה בכל מצב

........הצפונים..... :oops: ........רק יודעים לדבר על אחרים......."ערסים" בושה וחרפה!

תיזהרו אני מתחיל לחשוב שאתם צפונים :shock::D הדרך מכאן ולהפוך לאוהד של לוני הרציקוביץ לא גדולה.......ראו הוזהרתם!!!

ועוד משהו.......

אני חושב והרבה יסכימו איתי שהאוהדים של מכבי ת"א צריכים ללמוד הרבה מאוהדי בית"ר

בדרך ההתנהגות שלהם..........מחאה שחורה פחחחחחחחחחח....... :D

:fist::type: :snipersm:

פורסם

צודק,

אוהדי מכבי לא שורפים מספיק כיסאות או זורקים מספיק בקבוקים לכר הדשא...

אפילו לא העיזו להתפרץ למגרש שנה שעברה כמו בשנים שבית"ר לקחה אליפות....אה וואלה,גם הרבה פחות איומים על חייהם של אנשים-פשוט בושה.

:roll:

פורסם
צודק,

אפילו לא העיזו להתפרץ למגרש שנה שעברה כמו בשנים שבית"ר לקחה אליפות....אה וואלה,גם הרבה פחות איומים על חייהם של אנשים-פשוט בושה.

תאמת לזה בדיוק אני מתכוון ! :mad: !! :mad::mad::mad:

פורסם
צודק,

תאמת לזה בדיוק אני מתכוון ! :mad: !! :mad::mad::mad:

אז רגע, שאני אבין, מ.צ.יוסי - אתה רוצה ומקווה ליותר התנהגות כזאת במגרשים? :evil:

אני אישית בעד שמי שלא יודע לשבת ולראות אירוע ספורט בלי להגרר לוונדליזם ואלימות, ייענש במלוא חומרת החוק, כולל כלא. ושתימנע ממנו הגישה לאירועים כאלו לצמיתות.

מי שבא בשביל להתפרע ולהרוס, שיראה את המשחק בבית ויהרוס לעצמו את הסלון בכיף. :evil: שלא יבוא להפריע לציבור השפוי.

פורסם

צריך לעשות את ההבדל בין עידוד וקללות לבין ונדליזם ואלימות

עידוד זה דבר מבורך ולדעתי גם קללות (בגבול הטעם הטוב)

ונדליזם ואלימות זה כבר מגעיל מיותר ואין לזה מקום בספורט

בקשר ל"ערסים" או "צפונים" אני יכול לתת לך דוגמא שלי ושל חברים שלי אוהדי רמת גן אנחנו הקהל הכי אשכנזי בארץ

שהכי רחוק מההגדרה ערס ובכל זאת אנחנו מגיעים כל משחק לא משנה מזג האוויר לא משנה אם זה בסכנין או בכפר כנא אנחנו שם

אז הדברים שאתה אומר ממש לא מדויקים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
צריך לעשות את ההבדל בין עידוד וקללות לבין ונדליזם ואלימות

עידוד זה דבר מבורך ולדעתי גם קללות (בגבול הטעם הטוב)

ונדליזם ואלימות זה כבר מגעיל מיותר ואין לזה מקום בספורט

בקשר ל"ערסים" או "צפונים" אני יכול לתת לך דוגמא שלי ושל חברים שלי אוהדי רמת גן אנחנו הקהל הכי אשכנזי בארץ

שהכי רחוק מההגדרה ערס ובכל זאת אנחנו מגיעים כל משחק לא משנה מזג האוויר לא משנה אם זה בסכנין או בכפר כנא אנחנו שם

אז הדברים שאתה אומר ממש לא מדויקים

תשמע כך שאתה מודע לבעיה זה כבר 50% מהפתרון זה כבר טוב (המבין יבין)

ואני לא התכוונתי רק לוונדליזם אני מדבר גם על זה שהקהל יעמוד על שלו ושאם "מעזבים"

שתיים מהכוכבים הכי גדולים של מכבי אז הקהל צריך לבוא ברבבות להפגין לשבור לקלל עד

שיוחזרו הכוכבים ולא לעשות "מחאה שחורה" כאילו זה מזיז לכיס של לוני אם הקהל לא

מעודד.

כשאני בא למשחקים (אני מנוי לשער 11 מי שלא יודע) אז אני לפעמים מתבייש....כן מתבייש ב30 אחוז מהקהל שלנו רק בגלל שהם צפונים תקראו לי גזען תקראו לי מה שאתם רוצים אני לא אוהב צפונים ובכלל אנשים מתנשאים ולא בגלל שהם אשכנזים כי יש לי כמה חברים אשכנזים וזה בכלל לא הסיפור.....

ב70 אחוז מהקהל הנותר אני גאה.....35% מאור יהודה ו35% מפרדס כץ ולוד ושאר ערי

המצוקה....אני מעדיף ערבים שיהיו אוהדי מכבי ולא צפונים....... :twisted::twisted:

בקיצור הבנתם צפונים מתננשאים OUT ערסים בגבול מסויים IN

לראות את המכוניות בחזרה מניצחון על היריבה שם *** על העולם בשירים עירקיים ושל עופר לוי בדרך למסעדה בילוי וחזרה לאור יהודה אלו החיים.....

סליחה אנחנו לא קצת גולשים :wink: .....

אני מתחיל להתחרפן כמו ששמתם לב.....שבוע בלי משחק ועוד 2 משחקי חוץ קרובים שלא בטוח שנלך לשם זה כבר מחרפן אותי.....חודש בלי בלומפילד.....קשה .....קשה....

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ]

פורסם

mcyossi, כן ירבו אנשים כמוך.... :mad:

אני פשוט בשוק מכל מה שכתבת בת'רד הזה.

אני כל כך שמח שאתה גאה באנשים שלא יצאו מהמעברה עדיין ושעוד לא הבינו שאנחנו חיים במדינה תרבותית.

אני רק מאחל לך שתגשים את חלומך ותהיה אחד מהם, אני צופה לך עתיד מזהיר בתור סבל או פועל בניין.

בושה וחרפה! (ואתה עוד מתגאה בזה) :roll:

דניאל

פורסם

יוסי

אני לא יודע לאיזה בעיה אתה מתכוון אבל אם אתה מדבר על זה שאמרתי שאנחנו קהל אשכנזי

אז אין שום בעיה בזה אתה מוזמן לבוא פעם למשחק של רמת גן

אומנם קהל קטן אבל יחסית לליגה לאומית סביר ביותר

עידוד כמעט כל שלבי המשחק גם אחרי הפסדים כשצריך גם קללות ושירי נאצה (גם נגד ההנהלה שתאמין לי שלעומתה לוני זה זהב)

אבל בלי אלימות ובלי ונדליזם

תאמין לי שאני מעדיף להיות שייך ל"צפונים" או איך שלא תגדיר אותי מאשר לאותו אספסוף שאתה מספר עליו

אותו אספסוף ששורף מכוניות ופחי אשפה (ואני לא מדבר על מאיפה באים או איזה מוסיקה שומעים כי זה לא שייך וכל אחד יעשה בנושא הזה מה שהוא אוהב)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

עדיין בשבתות הולכים לכדורגל כדי להתפרק מכל המתחים של כל השבוע

מי שלא מסוגל להתמודד עם זה שישאר בבית ויהיה "אוהד אמיתי" דרך שלם וצפה........

ראיתי שיש פה עירקים אסלים בפורום לא אכפת לי לשנות את הכיוון של השרשור למוזיקה

מזרחית וכדורגל.

נ.ב

למה אני מעוצבן מכל הצפונים האלה?

כי 99.9% מהם לא היו בשער 11 בשנה שעברה והם באים רק מתי שיש אליפות בדר"כ הם כנראה יעדיפו להוריד את הכלב והכי הרבה להתעדכן דרך האינטרנט בתוצאות.....

טעמתי מהשנה שעברה שבפעם הראשונה קניתי מנוי ותאמינו לי אני מתגעגע לשנה שעברה אז שנמני ובנין היו במכבי כל אחד ידע את המקום שלו ולא היו כ"כ הרבה צפונים שעושים לשער 11 שם רע (קוראים לנו גרמנים,צפונים וכד' אבל אני בטוח שהתבלבלו בנינו לבין הפועל...)

אוהד אמיתי בעיניי:

לא אוהד שיושב בבית לא אוהד שמשחיט ולא שמקלל בצורה חריפה אלא

קומץ האוהדים שבאים ביום חול גשום ב3 בצהרים לוקחים 2 אוטובוסים לר"ג כדי לעודד את הקבוצה במשחק קטן באצטדיון ה"לאומי" של ישראל (בלומפילד לדעתי הרבה יותר טוב)

ופשוט לשבת עם עוד 50 אוהדים בגשם לפצח גרעינים ולעודד בשקט.....

שכל האצטדיון ריק ופתחו אותו רק בשביל משחק קטן עם מספר מצומצם של אוהדים אמיתיים.

(כמוני חח)

MCיוסי. :wave2::type::2gunfire:

:drinking::screwy::mm_yeah:

פורסם

יוסי אתה כל רגע אומר דברים הפוכים

פעם אחת אתה בעד השחטה פעם אחת נגד

בקשר למה שאמרת על האוהדים של מכבי שאתה מכנה צפונים (למרות שאין לי מושג מה הקשר)

אני מסכים איתך לכל הקבוצות שמצליחות ובייחוד למכבי ת"א יש אוהדי ניצחונות כאלה שבאים רק שהולך

מאוד מעניין אותי שבהודעה הקודמת כתבת שיש לכם 2 משחקי חוץ שלא בטוח תלך

מה קרה לאוהד "הערס" שהולך לכל משחק לא משנה אם זה במזרח בדרום או בצפון???

בקשר למשחק אימון באמצע השבוע

אין ספק שלצאת באמצע יום עבודה כדי לבוא לאימון ולראות מה חדש זה אחד הדברים היותר מהנים שיש

או שלא (אבל בכל זאת אני עושה את זה מידי פעם)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

מ.צ.יוסי - אם יורשה לי - אתה פנאט וגזען!

אמנם העדת שרבים מידידיך הטובים הם אשכנזים (משפט התחמקות נדוש אצל גזענים), אבל כל שאר ההברקות שלך נגועות בגזענות, דעות קדומות חשוכות, שיפוט מוטה והתלהמות.

מי אתה שתשפוט אוהד שלא מגיע לכל משחק בגשם? מה, אתה משלם להם משכורת על זה?

חביבי - מדובר בספורט. משהו שאמורים ליהנות ממנו ולהשתדל לעשות את זה בצורה תרבותית. : evil:

אם מישהו נהנה לבוא מדי פעם למשחק, הוא חייב לך משהו? לקבוצה? לסמל, לדגל, להמנון או לגזע?

סלח לי, אבל על סמך ההודעות שלך אתה אתה מסמל בעיני את כל מה שחולה בכדורגל, את ה"קומצים" למיניהם שהורסים את ההנאה הזאת להרבה אנשים, שחקנים ועוסקים בתחום.

תתעורר - זה ספורט!

אפילו השחקנים הנערצים עליך מתייחסים לזה כך. עובדה - הם עוברים מקבוצה לקבוצה ומנהלים קשרי חברות עם שחקנים מקבוצות אחרות בצורה שאף אחד מהאוהדים השרופים המתלהמים חסרי החיים לא יוכל. וחבל.

• תוכן חדש...