Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני, יש נקודת איזון יחסית עדינה בכיוון של וולוו 240 - שעדיין ינצל את הכח הגדול של המנוע אבל שלא יגרמו התופעות אותן הזכרתי בכותרת. דסונציות הן רעשים (גזים הנשמעים בצינור הפליטה) - כאילו הרכב מוסיף לעבוד, גם אחרי הכיבוי. התופעה השניה, היא: כאשר אני עומד באור אדום (אני מעדיף להעביר להילוך סרק, גם בגיר אוטומטי) - אני חייב למשוך את המשנק/צ'וק,

אחרת הרכב יתחיל לרעוד ויכבה. = מין מגבר טורים ידני.

ה-240 הוא אוטו מצוין. ביקרתי כבר ב-2 מוסכים מומלצים בת"א, והם לא פתרו את הבעיה. אני מוכן גם לעשות ניקוי קרבורטור, אם צריך. לפני כמה שנים החלפתי את המנוע ל-2300 ולפני כמה חודשים את הגיר ל-4 הילוכים. חבל שמכונית כה טובה נתקלת בבעיה שעל פניה צריכה להיפתר בקלות.

אודה מראש לכל תגובה ועצה מבעלי ניסיון.

ינון יהל

נ.ב.

התופעות האלה מודגשות בעיקר בזמן שהמזגן עובד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ברוב עוונותי אני ממעט להגיע לפורום: אעפ"כ - ומאחר ופתרתי בעיה זו מזמן אני חייב כאן העדכון וההשלמה ולו רק למען הסדר הטוב:

לפחות ב-240 שלי ישנה יחידה לטורים נמוכים הממוקמת ליד הקרבורטור. מאותו רגע שהחלפתי את ה-unit הזה לטורים נמוכים בעית הרעידות נפתרה וחלפה. ואל תקלו ראש ברעידות הללו: בזמנו כל כיבוי אוטו היה מלווה ברעידות חזקות ביותר - לאחר כיבוי המנוע - שבאחת מהם הבוסטר של הברקס עף ונותרתי ללא בלמים!

• תוכן חדש...