Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו, אשתי ואני מחפשים לקנות רכב משומש בתקציב של כ10000 שקל. רכב שיהיה בטיחותי, אמין, תצרוכת דלק נמוכה או לא גבוהה נוח לישיבה. שנינו אנשים גדולים...ועיקר שכחתי: אוטומטי. אני נהג ותיק, אשתי לומדת נהיגה והרכב ישמש אותה בעיקר לנסיעה לעבודה, נסיעות קצרות. אודה על עצתכם.

ליאור

פורסם

אם היה ב-10,000 שקל רכב שהוא בטיחותי,אמין,נוח,אוטומטי ולא שותה דלק, אנשים לא היו קונים מכוניות חדשות :lol:

ועכשיו ברצינות (למרות שמה שרשמתי עד עכשיו היה די אמיתי :roll:), יש לך המון דרישות יחסית לתקציב כזה זעום, ואתה תצטרך להתפשר על כמה מהדרישות שהצגת.

נתחיל מכך שרכב ישן ואוטומטי, לא יהיה חסכוני בדלק, אין דברים כאלה.

דבר שני, אמינות - בתקציב שלך אנחנו מדברים על רכבים ישנים יחסית, ולרכבים כאלה ישנו בלאי טבעי - לא משנה כמה הרכב היה נחשב "אמין" כשיצא, השנים עשו את שלהם ותמיד יש מקום להפתעות. גם הגיר האוטומט לא תורם במיוחד לאמינות.

אתה צריך לחפש את הרכב שטיפלו בו הכי טוב במהלך חייו, רכב שטופל כראוי ולא עבר התעללות ו"קריעה", בכלליות יפגין אמינות טובה יותר מרכב עם עבר לא יודע.

בטיחות -בתקציב הזה כנראה שלא יהיו יותר מדי אביזרי בטיחות. הכי טוב שתוכל להשיג זה אולי רכב עם שני כריות אוויר ואיזה abs לקינוח.

זהו בגדול, בתקציב הזה נשאר לי להציע לך סוזוקי סוויפט או דיהטסו שרייד אוטומטיות מתחילת שנות ה-90, אמינות? תלוי איך טיפלו בהם, אבל בכל זאת צפה לקילקולים שנוןבעים מזיקנה, דלק? עם גיר אוטומט בעל 3 הילוכים, אני יכול להגיד לך שהן בודאות לא יהיו חסכוניות.

אם תחליט להתפשר על ידני אני אוכל להציע לך דברים הרבה יותר אטרקטיביים, תחשוב על זה:wink:

פורסם

אתה יכול ללכת בכיוון הקוריאניות מאמצע שנות ה 90.

נראה לי תוכל למצוא יונדאי אקסנט קיה ספיה או איזה דייהו,

ולהנות מרכב הכי חדש שאפשר למצוא ב 10000, אוטומטי, עם מזגן ואמין בצורה סבירה.

לגבי הבטיחות תצטרך להתפשר.

• תוכן חדש...