Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפותחים את הדלת של האוטו יש מנורה שדולקת (בכל דלת) . במקום כל מנורה שמתי לד , אבל שאני סוגר את הדלתות הלד נשאר דולק בעוצמה חלשה מאוד.

מה יכולה להיות הבעיה ?

4 לדים שדולקים בעוצמה חלשה יכולים לגמור את המצבר ?

פורסם

אי אפשר להחליף מנורה רגילה בלד. לד דורש מעגל אלקטרוני כדי לפעול כראוי.

מתפלא שהם לא נשרפו בשימוש הראשון.

איך בכלל חיברת אותם?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שפותחים את הדלת של האוטו יש מנורה שדולקת (בכל דלת) . במקום כל מנורה שמתי לד , אבל שאני סוגר את הדלתות הלד נשאר דולק בעוצמה חלשה מאוד.

מה יכולה להיות הבעיה ?

4 לדים שדולקים בעוצמה חלשה יכולים לגמור את המצבר ? - לא בחודש ימים וגם שנה !

האם חיברת נגד טורי ללד ?

איזה כייף לי :)

פורסם

חבל שלא ציינת את סוג הרכב בהתחלה. ציין דגם מדוייק ושנה.

כנראה שברכב שלך יש מעגל שעושה אפקט דעיכה בפתיחה ובסגירה, או מעגל אלקטרוני אחר ששולט על הנורות (נפוץ ברכבים מודרניים). הרכבת לד עלול להפריע לפעולה לה תוכנן המעגל.

פורסם

לבטל את אפקט הדעיכה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכדי להחליף ללד ללא תופעות לוואי יש צורך להבין מה בדיוק קורה שם. יכול להיות שזה זרם הזליגה הטבעי של אותו מעגל ובגלל שמדובר בלד אתה רואה אותו דולק (לעומת נורה לה דרושה יותר אנרגיה) ויכול להיות שתכנון המעגל הוא כזה שלד, מעצם היותו סוג של דיודה, גורם לו לפעולה לא רצויה.

בשורה התחתונה ברכבים חדשים בהם לא מדובר בניתוק פשוט של מפסק, במסגרת הידע שלך הייתי ממליץ לך להשאיר את הכל מקורי ולא לחפש בעיות.

אם למישהו יש עודף זמן ומספיק ידע באלקטרוניקה ניתן לחקור את הנושא ולמצוא פתרון טוב.

כמובן שניתן גם לא לחקור את הנושא ולא להבין באלקטרוניקה ופשוט לשחק. או שמצליחים או שהורסים מחשב/יחידת בקרה שעולה 2000 שקל.

פורסם

במידה וקיים מעגל להדעכת עוצמת התאורה עם סגירת הדלתות אזי יש לך בעיה.

לד מסוג אולטרא/סופר ברייט דולק גם בזרם של מתחת 1 מיליאמפר ואפילו בזרם של 20 מיקרואמפר וכפי שציין אביב ייתכן שקיימת זליגה.

ניתן לחבר נגד טורי בעל ערך גבוה מעגל 10K אבל הוא יפגע גם בעוצמת התאורה כאשר הדלת פתוחה.

לפי דעתי תחזיר את המנורות הרגילות בחזרה מכיוון שאני לא רואה פיתרון פשוט ונוח לבעיה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...