Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מיד שנייה קומפוננטים MOREL 9 האם זה מקורי? כי לא מצאתי באינטרנט.

מה מחירם חדשים?

ואיך הם באופן כללי האם מגבר 4 יציאות 600W PYRAMID יספיק בשביל להגביר אותם ,ואיך המגבר הזה כי גם אותו לא מצאתי?

תודה

שי

פורסם
אני רוצה לקנות מיד שנייה קומפוננטים MOREL 9 האם זה מקורי? כי לא מצאתי באינטרנט.

שי

מזה לעזאזל MOREL 9?

אתה מתכוון מידה? ואם כן אתה מדבר על האלייט למה רק לאלייט יש דגם עם 9"

ג'ובני

פורסם

אני חייב להגיד שאני לא מבין את השאלה שלך אתה שואל אם מורל 9 זה מקורי? איזה מן שאלה זאת? מה אתה רוצה לדעת? מורל כן יש להם מידה של 9" ואתה מדבר או על האלייט או על הסופרימו עוד לא ברורה לי השאלה.

ג'ובני

פורסם

כדי שיהיה יותר ברור ,בזאפ לא מצאתי מידע על מורל 9" ולכן שאלתי אותכם המומחים אם אכן קיים קומפוננט מורל במידה של 9" אני ידייק קצת יותר שאלתי האם זה מקורי (אני חושב שהבנת את הכוונה) בכל מקרה תודה על התשובה.

אין לי מושג איזה דגם ,כמה עולים רמקולים כאלו גם הסופרימו וגם האלייט 9" ומה ההבדל ביניהם?

ומה דעתכם לגבי המגבר?

תודה

פורסם

המגבר שכתבת תן לי ליצוק לך תשובה ברורה.

תקח אותו...נער אותו קצת.

דרוך עליו

וזרוק לים!!..

אם אתה מתכוון להגביר ככה סט עדיף תשים במקום המורל שלך טילון של נסטלה אולי הוא יזוז לך קצת.

בגדול תריץ חיפוש על שני הדגמים הנ"ל האלייט הוא דגם מצליח עם שלל דגמים בשלל מידות מגיע בתצורת 2WAY ו3WAY

ואכן יש מידה של 9" ל אלייט. סט כזה נע בין 3 וחצי ל 4 וחצי,אני לא ממש יודע מחירים מדויקים זה בערך מה שאני זוכר מתקופה שלפני 4 חודשים, בגדול המחירים לא כל כך השתנו.

על הסופרימו בכלל אם חשבת להגביר ככה משהו עם מגבר פירמיד אז זה לא רלוונטי בכלל.וסט כזה עולה כמעט כפול מהאלייט.

בכל זאת נסה להריץ חיפוש בנוגע למורל ותראה מה צריך כדי להגביר סט של אלייט.

אגב מה שיצריך ממך בניית תיבה למיד באס ואת הכל תראה בקישורים שבפורום.

בהצלחה.

ג'ובני

פורסם
תקח אותו...נער אותו קצת.

דרוך עליו

וזרוק לים!!..

אם אתה מתכוון להגביר ככה סט עדיף תשים במקום המורל שלך טילון של נסטלה אולי הוא יזוז לך קצת.

:lol: קרעת אותי, שתהיה בריא..

אגב מה שיצריך ממך בניית תיבה למיד באס ואת הכל תראה בקישורים שבפורום.

הדיעות חלוקות על כך.

בהצלחה.

אכן צריך להיות היגיון ביחס בין רכיבים. אני מציע לך, לבצע חיפוש על הסטים הנ"ל -אלייט וסופרימו - בפורום.

מה הדגם המדויק של מה שברצונך לרכוש? תן לינק או משהו.

פורסם

לגבי מורל - מבט פשוט באתר שלהם היה מגלה לך שלסדרת האלייט יש וופרים 9 אינטש וגם עשר אינטש

סופרימו - יש גם 9 אינטש.

הסדרה היוקרתית הקודמת לאילייט ולהייבריד היתה סדרה בשם HCW שם היה ניתן להשיג וופר 8 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן מה זאת התשובה שלי אם ככה רוצים להגביר סט(כמובן הכל בגדר הצחוק לא באתי להעליב)

מה גם עשרה אינטש? ואי את זה בטח שחכתי.

את האמת בא לי טילון עכשיו

ג'ובני

• תוכן חדש...