Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ניסן אלמרה 1.6 עברה 175,000 ק"מ

לפני כמה חודשים (כחודשיים) האוטו היה נוסע חזק, זאת אומרת שאם הייתי יוצא לעקיפה ונותן קיק האוטו היה יוצא כמו שצריך,

עם הזמן כנראה שמשהו נסתם\התקלקל\התיישן והרכב טיפה יותר כבד בנסיעה שלו,הצריכה של הדלק עלתה קצת והקיקים לא אותם קיקים ושהאוטו חם ובעמידה יש לו נפילת טורים, האוטו עבר טיפול 10,000 לפני כשבועיים,

אמרו לי שכנראה צריך להחליף פילטר דלק ולעשות ניקוי למזרקים,

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה?

תודה,

חנן

פורסם

עם ביצעתה טיפול 10 אלף,תשאל את המכונאי עם הוא החליף לך פילטר דלק עם לא אז תחליף.

בכללי אתה צריך לחבר את הרכב לסורק תקלות,רוב הסיכויים שחיישן כלשהו לא מתפקד כמו שצריך במערכת ההזרקה או ייתכן ויש גם בעיה כלשהי במערכת ההצתה (חוטים/פלאגים),בכל מקרה אי אפשר לפתור בעיה כזאת באמצעות התכתבות באינטרנט גש למוסך דיאגנוזה כלשהו שיש לו סורק תקלות לרכב שלך ותבקש שיבדוק איך חיישני ההזרקה מתפקדים, לדוגמא חיישן למדה וחיישן MAP וכו'.

כמובן ייתכן והמנוע עייף כבר, לא אמרת כמה ק"מ הוא עבר.

אתה יכול לבקש מהמכונאי שיעשה לך בדיקת קומפרסייה למנוע עם בסורק תקלות לדוגמא הכל תקין ואז תדע עם המנוע עייף.

בכל מקרה זה יכול להיות הרבה מאוד דברים תתחיל לעבור שלב שלב נתתי לך קצת כיוון.

בהצלחה.

פורסם

שאמרתי למוסכניק שלי שהרכב צורך טיפה יותר דלק הוא אמר לי שהוא בדק והצריכה נורמלית, אם אני לא טועה הוא בדק משהו עם הפליטת גזים יכול להיות?

סורק תקלות אפשר רק דרך מוסך או שאני יכול לבד להוציא דרך המחשב של האוטו את מספר התקלה?

רפי איך אפשר לדעת אם הממיר נסתם ומשפיע ככה?

נ.ב

רשמתי שלאוטו יש 175,000 ק"מ

היום אני יתחיל בלהחליף פילטר דלק,אפשר לבד נכון?

פורסם

היי,

אני לא מצליח להחליף את הפילטר דלק הקודם תפוס כל כך חזק כאילו לא החליפו אותו אף פעם,

האוטו אחרי טיפול האם כדאי להוסיף לו תוסף כמו K44?

והאם מישהו יכול לענות לי גם על השאלות הקודמות?

תודה ויום טוב,

חנן

• תוכן חדש...