Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון נראה לי נחמד ביותר וגם חסכוני במקום .

בעקבות כך שאני הולך להחליף את הרכב שלי למשהו קטן יותר אני גם מחפש פתרונות למקום בתא מטען .

אז החלטתי ללכת על במה לתא מטען ושם מתחת את המגברים ואוורור דרך מאווררים כמו של מחשב .

אבל לגבי הסאב ראיתי היום משהו מאוד מעניין שגם יגרום לי(היושב ברכב) הרגשה יותר ממשית שהוא קיים .

פה יש אפשרות לראות את הרעיון .

וגם מכיוון שצריך סאב שעובד טוב על FREEAIR האם FI עובדים טוב ככה ?

יעקב

נ.ב

אחד מן הרכבים הבאים הוא יהיה הרכב הבאה אצלי (אם זה משנה) :

A3

איביזה

סיוויק (דגם 06/07)

סוויפט

וכו' ...

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש ל FI סדרת FREE AIR מיוחדת, שבאה רק במידות 15 ו 18.

קוראים לסדרה IB [iNFINITE BAFFLE] קח בחשבון, שאם אתה באמת עושה כזה דבר, המגש שלך צריך לעבור חיזוקים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כרגע הסאב זה רק דיבורים באוויר, על הבמה אני סגור .

חוץ מזה יבוא של הסאב הזה לא נראה לי בא בחשבון , אני לא מתכוון להתעסק עם זה אלה לקנות פה מהארץ.

אני מבין השאר לא יכולים לעבוד ככה כמו שצריך .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מי אמר שאי אפשר להביא את הסאב הזה ארצה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אהמ הכיס ...

אני מקווה לסיים את המערכת הראשונה גג ב 12K ולא נראה לי שזה נכנס אז ...

לא נורא תודה בכל זאת

יעקב

• תוכן חדש...