Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה עד לא מיזמן היתה לי בעיה של רעדיות מנוע וזיופים והטורים לא היו יציבים ביכלל

וגם היה באק פייר ושריפת פלאג ושהייתי מדליק תמזגן המנוע היה מקבל חיים משלו ועוד שניה היה קופץ החוצה

עכשיו ככה החלפתי מנוע צעדים חוטי הצתה ופלאגים מקוריים

זה פתר את בעיית הבאק פייר והוריד את הזיופים והרעידות כימעט לגמרי שאני עכשיו מדליק מזגן הכל יחסית בסדר אבל עדיין יש בעיה של רעידות ממש קטנות שהאוטו עומד ב D והטורים קצת משחקים אבל ממש קצת ושמתי לב שאני נותן גז ומגיע לאיזה 3 אלף טורים לפחות ועוזב אז המנוע ממש רועד כמה שניות שהוא יורד ל אלף טורים מה יכולה עוד להיות הבעיה

וגם עוד משהוא שאני נוסעה אז הטמפרטורה של האוטו המחוג נימצא ב רבע ושהאטו עומד זה עובר קצת תחצי והמאוור נידלק ממש מאוחר לפי מה שידוע לי זה לא אמור להיות ככה אמורה להיות טמפרטורת עבודה יציבה לא ?

וגם שמתי לב שהחלפתי פילטר אז נתתי גז בלי הפילטר ולמנוע אין רעש יניקה בריא ועמוק

והאוטו עבר אגב ניקוי הזרקה אינפוזיה וגם החליפו חיישן חמצן אומנם תחליפי

וגם עוד נתון הצריכה של הדלק בערך עומדת על אחד ל 9 בנסיעה רגוע

תודה לכל העוזרים:-P

פורסם

שלום!

אם אפשר לקבל עוד קצת פרטים על הקבליר שלך זה יהיה טוב (נפח מנוע 2200/2400, שנה).

במקרה כמו שלך כדי לבדוק דבר ראשון את המצב המכני של המנוע (קומפרסיה ולחץ הפוף) והאם המנוע מתוזמן (טיימינג).

דבר שני שיש לבדוק הוא את מצב תושבות המנוע שיכול לגרום לרעידות ולדפיקות בהכנסת ההילוך ובהעברתו.

לאחר שכל אלו נמצאו תקינים יש לבדוק לחצי דלק, סתימות דלק ואת מצב סלילי ההצתה.

כמו כן חיבור מחשב המנוע לסורק תקלות יכול להועיל ואולי לעזור בפתרון הבעיה יותר מהר וביעילות רב יותר.

בהצלחה.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

אתה מתאר מספר בעיות:

ראשית,מד חום ברבע (בדרך כלל,לא יודע בכל הרכבים אם זה כך) לא תקין- תיתכן בעיה של טרמוסטט תפוס.

שנית,חיישן חמצן בד"כ מומלץ לא להתקין תחליפי אלא רק מקורי.

צריך להתחבר עם מחשב/סורק אבחון ו/או לערוך בדיקת 4 גזים לקבלת הנתונים של החיישנים ושל מע' ניהול מנוע ואם אכן בעיית צריכת הדלק מהחיישן תיאלץ להחליפו למקורי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...