Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הכתבה אתמול ביומן ששי בערוץ 2 (והיום ב21:00 המשדר המלא),

תהיתי לעצמי, באיזה זכות יש לחברה פרטית להקים יחידה שמטרתה לתפוס גנבים, אני יודע שצריך למלא את החלל שמשאירה המשטרה , אבל עד כמה שלי ידוע לשומגורם אסור לעשות מרדף ולעצור רכבים מלבד המשטרה.

תודה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

ומה זה משנה לקורבן הגניבה מי תופש את הגנב? העיקר שסוף סוף מישהוא עושה משהוא בארץ הדפוקה הזו כנגד פושעים. ואם זה אכן לא חוקי, זה רק מראה כמה המשטרה "יכולה" לעשות כנגד גורמים לא חוקיים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החברה הפרטית מתקשרת עם המשטרה, ואם לא שמת לב, מעורבים שם גם מג"בניקים.

מה חשבת, שאדם פרטי ישים ז'קט פליז ירוק ו M-16 עליו וייצא לרדוף אחרי גנבים ?

פורסם

יש משהו שעוד לא הבנתם, וזו העובדה שמדובר במשטרה, ולא בשום חברה "פרטית".

אל תתנו לאף כתב טלוויזיה לעבוד עליכם. אין לאף אדם פרטי סמכות לעצור פושעים או להשתמש בכוח לא סביר כנגדם. זו עבירה פלילית!

כל מה שראיתם בכתבה הזו זו תוצאה של פעילות משטרתית. הקולות והתשאולים ששמעתם יצאו מפיהם של בלשים ושוטרים אחרים שתיחקרו את החשודים. בנוסף על כך, יכולים הייתם לשמוע את הקצינים שדיברו ושמעו הכול. באחד המרדפים, היה אפשר לשמוע את אחד הבלשים/שוטרים קורא לדווח על הרכב הגנוב שהוא מתקרב לגזרת לוד, למטרת דיווחים לתחנת המשטרה של לוד על מנת שיהיו סגירות לתפיסת הגנב!

יש כל כך הרבה תפיסות של גנבי רכב. מה שראיתם זה רק קמצוץ ממה שקורה בלילות, כשאתם ישנים במיטה החמה שלכם.

אז שוב... שלא יעבדו עליכם!

Xbox12341

פורסם

Nakamichi, מוקד איתוראן מדווח לתחנות המשטרה הסמוכות לאיזור גניבת הרכב.

השוטרים נערכים בסגירות ומוכנים לקבל את הרכב.

הסייר של איתוראן בסה"כ נוסע אחרי הרכב על מנת שהדיווחים למשטרה יהיו אפקטיביים יותר, אם במקרה הגנב פורק או מנתק את האיתוראן.

לסייר של איתוראן אין שום סמכות שלך אין!

Xbox12341

פורסם

חלק מהאנשים של המרדפים הם אנשים רגילים והם עובדים בשביל איתורן

העבודה שלהם בנוסף למרדפים זה לזהות כלי רכב שהצליחו לגנוב מבלי שהאיתורן יעבוד

במקרים של הונאת ביטוח או שהגנב השיג את המפתחות והקוד בדרך אחרת

ועיקר העבודה שלהם זה דווקא משאיות לא רק מכוניות פרטיות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

Nakamichi

הסייר של איתוראן בסה"כ נוסע אחרי הרכב על מנת שהדיווחים למשטרה יהיו אפקטיביים יותר, אם במקרה הגנב פורק או מנתק את האיתוראן.

ואני לרגע חשבתי שלא מדובר בשום חברה פרטית :)

פורסם

כל הסרטים הללו שווים כקליפת השום, הבעיה אינה המשטרה , כרגיל במדינה הזו הבעיה היא הרשות השופטת אשר משחררת גנבי רכב סידרתים בעונשים מגוכחים הבייתה, היישר לפריצה הבאה.

בארה"ב, גניבת רכב הינה עבירה פאדרלית על כל המשתמע מכך, הגיע הזמן להטיל עונשי מינימום לגנבי רכב, ועונשים חמורים לאילו אשר נתפסו בפעם השניה ואילך.

דרך נוספת להילחם בתופעה היא אכיפה קשה במוסכים בתחומי מדינת ישראל, הרתעה כזו אשר תגרום לבעל מוסך אשר רוכש חלקים גנובים לרעוד מהידיעה שתפיסה שלו תביא למאסר וודאי של לפחות 5 שנים בפועל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אל תתנו לאף כתב טלוויזיה לעבוד עליכם. אין לאף אדם פרטי סמכות לעצור פושעים או להשתמש בכוח לא סביר כנגדם. זו עבירה פלילית!

אתה יודע שאם אתה רואה מישהו מבצע עבירה למשל שוד, מחובתך היא לעצור את אותו עבריין אחרת אתה עוזר לו להימלט ואתה בעצם שותף לפשע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תאמינו לי שמה שהם עושים אפילו אם זה לא חוקי אז מבחינת המשטרה זה חוקי.

הם עושים עבודת קודש נגד כל הערבים הגנבים האילה גועל נפש של אנשים.

מפחיד הקלות שהם גונבים את הרכבים כאילו היצרן שולח להם בדואר הודעה איך להתניע.

צריך לבנות מחסום לכל הישובים הערבים ששם מפרקים את הרכבים שהיה להם פקקים שיבדקו חוקיות של כל מכונית מעל שנה מסויימת כי 100 כלי רכב ביום זה לא מצחיק ימח שמם אלוהים יקח אותם.

פורסם

א. בעבר כבר היתה סדרה כזאת של אילן שושן, נראה לי שהתוכנית אתמול היתה אוסף של קטעים מאז.

ב. לדעתי חלק מהדברים מבויימים. אני מתנדב במשטרה ובזמן נסיעה אנחנו בודקים רכבים במחשב- אתם יודעים כל כמה זמן מאתרים רכב גנוב? אולי פעם בשנה, וגם אז זאת טעות. כי מהסדרה עולה רושם שהרכבים הגנובים נוסעים ליד הסייר כדי שיתפוס אותם.

פורסם
א. בעבר כבר היתה סדרה כזאת של אילן שושן, נראה לי שהתוכנית אתמול היתה אוסף של קטעים מאז.

ב. לדעתי חלק מהדברים מבויימים. אני מתנדב במשטרה ובזמן נסיעה אנחנו בודקים רכבים במחשב- אתם יודעים כל כמה זמן מאתרים רכב גנוב? אולי פעם בשנה, וגם אז זאת טעות. כי מהסדרה עולה רושם שהרכבים הגנובים נוסעים ליד הסייר כדי שיתפוס אותם.

חח גם אני חשבתי ככה.

והיום קראתי בידיעות אחרונות שבשנת 2005 אותה תוכנית נמכרה לערוץ 10

ועכשיו לקחו את התוכנית הזו ערכו אותה קצת

קיצרו שינו קטעים ומכרו את זה גם לערוץ 22

ובנושא הביום

כן זה היה ממש מוזר ומצחיק שהם כאילו היו בעמדה שלהם פתאום אמרו המשאית הזו נראת לנו גנובה בדקו ובאמת היא הייתה גנובה חרטא אחד גדול!

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
  • תוכן חדש...