Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. בעבר כבר היתה סדרה כזאת של אילן שושן, נראה לי שהתוכנית אתמול היתה אוסף של קטעים מאז.

ב. לדעתי חלק מהדברים מבויימים. אני מתנדב במשטרה ובזמן נסיעה אנחנו בודקים רכבים במחשב- אתם יודעים כל כמה זמן מאתרים רכב גנוב? אולי פעם בשנה, וגם אז זאת טעות. כי מהסדרה עולה רושם שהרכבים הגנובים נוסעים ליד הסייר כדי שיתפוס אותם.

וכל כמה זמן אתם תופסים סמים? פעם בחצי שנה? גם זה בטח לא. זה אומר שאין? או שלא תופסים... לא. פשוט אתם לא תופסים

שמע, עם כל הכבוד לזה שאתה מתנדב במשטרה (איפה אם אפשר לשאול) זה בגלל שלכל יחידה יש את ההתמחויות שלה.

כמו שהסיור נתקל באופן יומי באלמ"בים, ולעומת זאת היס"מ אף פעם לא.

זה כמו שבד"כ סמים והימורים יהיו תפיסות של צוותי בילוש או יח' מיוחדות ולא של סיירים.

אתג"ר וחברות כמו איתוראן בעלות מידע מודיעיני והם יודעים איפה לחכות ולמה.

ברגע שמישהו מתעסק עם רכב בעל איתוראן, איתוראן יודעים את זה במיידי ושולחים סייר וניידת ב-LIVE.

לא מחכים עד הבוקר שבעל הרכב יתעורר ויגלה שהלך האוטו.

הכל עניין של מידע.

הסיכוי שלך בבדיקה סתמית לתפוס רכב גנוב הוא אפסי.

הסיכוי שלך לבדוק רכב גנוב שאתה מקבל התראה קופץ בהרבה.

ובקשר לזה שהם אמרו שהמשאית גנובה וכו'.

תצחקו, אבל אחרי כמה זמן בכל עבודה מפתחים חוש נוסף.

כמו ששוטר תנועה יכול להריח רכב שמשהו לא בסדר איתו.

וכמו שבלש טוב יודע איזה רכב להפוך ואיזה לא.

החבר'ה האלה חיים ונושמים גניבות רכב...

בכל דבר בחיים, תתמקצע ופתאום תתחיל לראות דברים ולהבין אותם אחרת.

כולנו הרי התחלנו לעבוד באיזשהוא ענף ופתאום התחלנו להבין איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים ולשים לב לדברים שהאדם הרגיל לא יבין.

מי שעבד במסעדה התחיל להבין איך דברים מתנהלים מאחורי הקלעים.

מי שעבד בנתב"ג כנ"ל, בעוד לנוסע הרגיל אין מושג ומה שאכפת לו זה מושב ליד החלון ודיוטי פרי.

אז גם השוטרים והסיירים של חב' האבטחה עובדים למעשה בתחום הפשיעה.

ודברים שלכם נראים חסרי משמעות או לא רלוונטים (מישהו יושב בפינה של הרחוב עם פלאפון) בעיניהם זה נראה אחרת לגמרי.

פורסם

2pac, כל שוטר בסיור בממוצע תופס גנב רכב פעם בשנה, ואני שמח לחדש לך את זה. גנבי רכב נתפסים בכל הארץ מספר פעמים בשבוע, בין אם זה במבצע או בפעילות שגרתית, אבל הכמות שלהם ענקית, ולכן התופעה לא נפסקת.

Nakamichi, גם לך אני שמח לחדש. יש בסביבות 20 תפיסות סמים בחודש בעיר ממוצעת בארץ ע"י סיור משטרת ישראל, לא בילוש ולא ימ"ר, ובוודאי שלא פעם בשנה....

בקשר לאיתוראן/פויינטר, אתם צריכים להבין דבר פשוט. עם כל הכבוד לטכנולוגיה וליתרון שיש לחברות האלה, במידה והסייר של איתוראן יוצא במרדף אחרי הרכב הגנוב, הוא לא יכול לתפוס את הגנב, נקודה. החברה יוצרת קשר עם המשטרה (תמיד!), בלעדי המשטרה כמעט ובלתי אפשרי להביא את הרכב. ואתם יודעים מה? במקרים רבים האיתואן מתנתק עוד לפני התחלת הנסיעה, ואז כל זה שווה לתחת.

Xbox12341

פורסם

Nakamichi, גם לך אני שמח לחדש. יש בסביבות 20 תפיסות סמים בחודש בעיר ממוצעת בארץ ע"י סיור משטרת ישראל, לא בילוש ולא ימ"ר, ובוודאי שלא פעם בשנה....

:lol:

תודה שאתה מחדש לי מה עושים שוטרי הסיור.

מה הייתי עושה בלעדייך.

עכשיו הממוצע 20 בחודש, איך זה עובד?

נגיד בת"א זה 40 ובב"ש שהיא יותר קטנה זה 10, כן?

וגם 20 תפיסות בחודש. זה בערך תפיסה לסייר של סמים פעם בחודש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לידיעתכם כל מכשירי האיתור הם חרטה.

לא רק שיש הרבה התרעות שווא, הם גם אף פעם לא נותנים מיקום מדוייק אלא בטווח של עשרות או מאות מטרים, אם בכלל. הרבה פעמים הם נזכרים לדווח למשטרה רק אחרי כמה שעות.

זכור לי מקרה של רכב שנגנב והאיכון ששנמסר מחברת האיתור היה משהו כמו: הוא בדרך נמיר, אחרי 10 שניות- הוא בדיזנגוף, אחרי 10 שניות- הוא בגבעתיים, אחרי 10 שניות- הוא בהוד השרון.

פורסם
זכור לי מקרה של רכב שנגנב והאיכון ששנמסר מחברת האיתור היה משהו כמו: הוא בדרך נמיר, אחרי 10 שניות- הוא בדיזנגוף, אחרי 10 שניות- הוא בגבעתיים, אחרי 10 שניות- הוא בהוד השרון.

התיאור הזה יותר מתאים לפויינטר.

איתוראן נותנים מיקומים מדוייקים יחסית.

זה שהגנבים מצליחים לפרק את המערכת עוד לפני התחלת הנסיעה זה כבר נושא אחר.

Xbox12341

פורסם
2pac,

בקשר לאיתוראן/פויינטר, אתם צריכים להבין דבר פשוט. עם כל הכבוד לטכנולוגיה וליתרון שיש לחברות האלה, במידה והסייר של איתוראן יוצא במרדף אחרי הרכב הגנוב, הוא לא יכול לתפוס את הגנב, נקודה. החברה יוצרת קשר עם המשטרה (תמיד!), בלעדי המשטרה כמעט ובלתי אפשרי להביא את הרכב. ואתם יודעים מה? במקרים רבים האיתואן מתנתק עוד לפני התחלת הנסיעה, ואז כל זה שווה לתחת.

זכור לי מקרה שרדפו אחרי יגואר כחולה (באחת התוכניות) ונהג האיתורן פגע בו בזנב (ניסה לסובב אותו והצליח) - אתה בטוח שהם "רק" רודפים ?

עוד משהו - במקרה והרכב נכנס לקלקיליה / ישובים ערביים, נהג האיתורן יעזוב אותו ולא יסכן את חייו.

פורסם

מה אכפת לכם שאסור להם?

הם עושי סוג של עבודת קודש, לי אישית אין בעיה עם זה שגם יפוצצו את המכונית.

אבל כמו שהזכירו, הבעיה הגדולה יותר היא בבית המשפט, ששם נותנים עונשים מצחיקים ( כמו בתוכנית שאמרו שתפסו את אותו גנב 4 פעמים בחודש, אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק )

• תוכן חדש...