Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הד יוניטשל פיונר דגם 4800 ואני מאוד מרוצה ממנה. עד עכשיו היא היתה מחובר לרמקולים של פיונר ישנים אומנם אבל עושים את העבודה ומקדימה רמקולים מאוד פשוטים.

נפל לידי מגבר לנזר 421 (1000Wׂׂ ),הרכבתי בעצמי את המגבר אם חיות של 4 גירג, כן אומנם לא התקנה הכי מקצועית סך הכול פעם ראשונה שאני מרכיב מגבר.אבל שומעים אל הכיפק ואני די מבסוט.

אבל ליפני כמה ימים ניסיתי לחבר זוג רמקולים ביתים למגבר (8 הום ) והפיוז הפנימי נישרף לי, הבאתי פיוז חדש חיברתי אותי שוב בלי לחבר את רמקולים החדשים והפיוז שוב נישרף.(המגבר נידלק אבל לא מגביר)

ניתקתי את כל החיבורים למגבר חוץ מהמתח והפעם הפיוז לא נישרף.לאחר מכן חיברתי רק את הרמקולים האחוריים בלי הסאב ויש רעש של תקתוקים מהרמקולים גם שהמערכת דולקת על 0 ווליום וגם שמגבירים.שמגבירים את הווליום הרעש נשער אותו רעש ולא משתנה כך שבמוזיקה גבוה לא שומעים אותו.

ועכשיו לתופעה המוזרה

עד עכשיו המגבר עבד יופי. אבל אם הייתי מתקרב אליו הייתי שומע רעש מוזר(רק מהמגבר) שיוצא ממנו כמו של מטוס ממריא ורק שהאוטו דלוק ונותנים יותר גז כך הרעש מתחזק. רעש די חלש שלא מפריע ששומעים רק שמתקרבים למגבר

והיום אחרי שהחלפתי פיוז הרעש חזר ובגדול.

שומעים את המגבר יותר חזק מהרמקולים, אני יושב באוטו ומרגיש כאילו יש לי מטוס מאחורה אוו איזה מנוע חשמלי שיושב בפאג וככול שנותני יותר גז הצליל משתנה ומתגבר. האמת שזה די נישמע מגניב אבל זה חזק מידי ומפריע.

ניתקתי את חוטי ה RCA והרעש פסק אז הבנתי שהבעיה מגיעה משם.

משהוא אולי יכול לעזור לי לתת לי כיון מה יכול להיות הבעיה? הבעיה היא בחיבור אוו משהוא במגבר לא תקין. בכול מקרא עוד מאט קצת באור אני יבדוק באוטו שוב את החוטים וינסה לעלות על התקלה לבנאים משהוא יכול לפחות לתת לי כיון?

פורסם

בעיה זו מאוד נפוצה בHU של פיונייר.

ארקת האודיו ביציאות הRCA בHU שלך מאוד עדינות.

כל שינוי בRCA בזמן מתח במערכת יכל לפגוע בארקת האודיו במקרה שלך.

הפתרון פשוט.

אם הייתה מחפש בפורום התשובה הייתה קלה והיית נמנע מפתיחת התרד'

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036

קישור למדריך שנכבתב בפורום.

יום טוב.

דודו.

פורסם

תודה רבה ושבת שלום

פעלתי לפי המדריך חיברתי מינוס ליציאות ה RCA והרעשים נעלמו גם מהרקולים וגם מהמגבר

ועוד משהוא יש לי עם המגבר שלט של BASS BOOSST הוא נידלק אבל לא משפיע על המוזיקה בשום דרך...משהוא יודע איך משתמשים בו?

• תוכן חדש...