Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

קניתי רכב יד שניה פורד פוקוס 2006.

רציתי לברר:

א. בתיבת הילוכים יש חוץ מההילוך האוטומטי אפשרות לעבור להילוך שאני שולט עליו. האם זה ממש כמו ידני, האם זה חוסך בדלק והאם מומלץ להשתמש באופציה זו?

ב. פעם היה לי אופנוע 50 סמ"ק ונשאר לי שמן שלו סגור איכותי (ירוק כמדומני). האם שמן זה ראוי לשימוש בתור שמן לאוטו?

ג. לא קיבלתי ספר רכב עם האוטו (הרכב מליסינג), איפה אני יכול להשיג אותו. אני רוצה לדעת מה לחץ האויר המומלץ בגלגלים ואת סדר הטיפולים לפי ק"מ.

תודה רבה.

פורסם

היי, שמן לפוקוס הינו 5-30 של מוטוקרפט, בטח ובטח שלא שמן קטנועים (2 פעימות מנוע אחר).

מרווח הטיפולים בפוקוס הינו 1 לשנה או כל 15 אלף ק"מ.

הבורר של תיבת הילוכים נקרא "טיפטרוניק" וזה קשקוש בלבוש, לא שווה ערך לידני ולא בטיח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אפשר קצת הסבר על הטיפטרוניק מה זה בכל זאת ולמה שמו אותו?

אבקש המלצות על מוסך רכב טוב באיזור פתח תקווה או ראש העין שמתמחה בפורד פוקוס?

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

לגבי לחץ אויר בצמיגים - צריכה להיות מדבקה, בדרך כלל על דופן של דלת הנהג או על המכסה של מיכל הדלק ( מבפנים).

אם לא - לפי גודל הצמיגים שלך:

http://www.tires4u.co.il/Page19637/?id=117

בקשר לטיפטרוניק - תקרא כאן את ההודעה מס 4 של בוקי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף לנסוע רוב הזמן על אוטומטי רגיל ולהעביר הילוכים ידנית רק במקרים של ירידה חדה (כדי לבלום בעזרת המנוע)

או עליה תלולה (כאשר מרגישים במחסור הכוח ולא רוצים שיהיה קיק דאון כל הזמן).

ככה פחות תשגע את המחשב של הגיר.

חיסכון יותר גדול בדלק תקבל אם תנהג בצורה מתונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...