Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב שלי FR 2006 נועלת 16\205\45

ואני מעוניין לעבור ל 17\***\40 הבנתי שהרכב יהיה קצת יותר קשיח בגלל ירידת החתך ואני לוקח את זה בחשבון

* השאלה שלי בעצם היא מה יקרה אם אני יעלה את הרוחב ( לדוגמא ל 215 או 225) האם הרכב יהיה יותר איטי? יותר יציב? מישהו יכול לשפוך אור על הפלוסים והמינוסים.. אולי פשוט עדיף לי להישאר ברוחב שלי (205) ורק להוריד חתך ולהגדיל את הגודל?

מה לגבי האישור של ההחלפה ברישיון? מה הפרוצדורה והקריטריונים?

תודה לכל החברים העונים

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

הוא אמור להיות יותר יציב והאחיזה אמורה להשתפר, אבל עדיין זה קשור

במכלולים אחרים ברכב כמו המתלים לדוגמה, אם זה יתאים, וגם לעלות מידה זה יכול לפגוע בנוחות הנסיעה.

פורסם

נוחות נסיעה אני יודע ולוקח בחשבון, אני גם יודע ש 17\205\40 מתאים לרכב הזה (החל מ 2007 הוציאו אותם מהחברה עם המידות האלו)

השאלה שלי היא בעצם אם אני יגדיל את הרוחב ל 215 נניח, זה יאט את הרכב, נכון?

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

למה לך לעבור מ-205 ל-215 ? לדעתי אין כזה הבדל ביניהם ואני גם לא חושב שזה מאושר ברישיון רכב.

אם בא לך כל הפרוצדורה של לנסות לאשר את זה בשביל הס"מ הבודד הזה אז לך על זה.

פורסם
נוחות נסיעה אני יודע ולוקח בחשבון, אני גם יודע ש 17\205\40 מתאים לרכב הזה (החל מ 2007 הוציאו אותם מהחברה עם המידות האלו)

השאלה שלי היא בעצם אם אני יגדיל את הרוחב ל 215 נניח, זה יאט את הרכב, נכון?

אני אישית אוהב אוהב את המידה 205 \45\16 (המידה הבאה שלי) ולא רואה סיבה למה לך לעבור ל205\40\17 .

במקום לאשר צמיגים יותר רחבים חשבת אולי על האופציה של לקנות גאנט יותר רחב ועמוק?

פורסם
אני אישית אוהב אוהב את המידה 205 \45\16 (המידה הבאה שלי) ולא רואה סיבה למה לך לעבור ל205\40\17 .

במקום לאשר צמיגים יותר רחבים חשבת אולי על האופציה של לקנות גאנט יותר רחב ועמוק?

אני רוצה לעבור ל 17 כי זה יותר יפה לטעמי (ראיתי איביזות אחרות עם 17)

תודה על התגובות

עוד מישהו יכול לשפוך אור על נושא האטת הרכב..??

בסוף הכל אותו דבר!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...