Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IPHONE דור II - ניתן כבר להשתמש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב ידיעתי - עדיין לא הצליחו לפרוץ אותו בצורה כזאת שיהיה אפשר להשתמש בו ברשתות הסלולריות בארץ (סלקום/אורנג').

ניתן יהיה יקרה אחד מהבאים:

1- אחת החברות תחתום על הסכם הפצה בארץ עם אפל (יש שמועות שפלאפון מתכוונים לעשות את זה להשקת הרשת HSDPA החדשה שלהם).

2- מישהו יצליח לפרוץ את הנעילה של המכשיר.

משיחה עם מנהל בכיר ב I DIGITAL, תאריך הגעה צפוי הוא תחילת השנה הבאה וגם זה לא כ"כ בטוח.

פורסם

כשמישהו ידע מה קורה, אשמח לה"פ. מסתבר שיש כבר אחד כזה בארץ שמחכה לי :-)

מה שכן, ה- GPS באמת מצחיק, המפה של הארץ מתבססת על צילום לווין ישן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המפה מבוססת על google earth.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קצת סדר בבלאגן:

אין פריצת תוכנה למכשיר החדש.

יש אופציה לקנות מתאם סים. ישנם המון סוגים ולא כולם עובדים טוב. אף מתאם מאלה שראיתי עד היום לא מצליח לעבוד עם כרטיס סים של דור 3 ומאפשר גם גלישה בדור 3. בקיצור קיים פיתרון שהוא רחוק ממושלם. יש הרבה ניתוקים, בעיות עם SMS, סוללה שמתרוקנת יותר מהר וכו'.

אם מכניסים מתאם סים אז רצוי להיזהר. המבנה של המגש סים הוא מאוד בעייתי. המתאם יכול להיתקע בפנים במקרה הטוב. במקרה הרע המגש יכול להישבר בפנים בנסיונות החילוץ.

אני אישית מופתע ממש לרעה מאיכות החומרים מהם עשוי המכשיר. פלסטיק זול שנשרט ממש בקלות.

אם כבר קונים את המכשיר אז שווה לקנות אותו פתוח באירופה. אם מחשבים את עלות ההתחייבות ל AT&T אז זה יוצא פחות או יותר מחיר דומה.

ישנה גם שמועה שניתן לקנות את המכשיר בארה"ב ולאחר שבוע לבטל את ההתחייבות, לשלם קנס ואז הם מסירים את הנעילה של המכשיר. השמועה אומרת שהעלות של קניית המכשיר + עלות הקנס 400$.

מבחינת המכשיר עצמו - אני אישית לא אוהב את המכשיר ודי סולד מהחברה שמייצרת אותו. לא אוהב את הדרך חשיבה שלהם, שבעצם מוכרת לך מכשיר וממשיכה לשלוט במכשיר ובתוכן שאתה יכול לשים בו.

אם בא לי להוריד שיר מהאינטרנט ולהפוך אותו לצלצול אז זו זכותי. אם אני רוצה להתקין תוכנות על המכשיר שלי אז זו זכותי (כאן יאמר לזכותם שהם כעת מוכרים תוכנות והמכשיר לא סגור לגמרי כמו הדור הקודם). יש עוד המון דוגמאות.

סתם אביזר אופנתי ולא יותר מכך.

אסף

פורסם

ניתן לקנות את המכשיר 3G באיטליה בתור מכשיר SIMFREE

8GB עולה 499 EURO

16GB עולה 569 EURO

במכשיר הזה אין צורך בפריצת נעילה כי כאמור הוא מגיע SIMFREE,הדבר היחיד שצריך לבצע זה JAILBREAK וגם זה לא חובה.

לגבי התקנת צלצולים,רקעים ושאר ירקות ניתן לביצוע בקלות רבה,אין אף מכשיר היום בשוק עם ממשק ונוחות כמו של הIPHONE

לי יש כרגע את הדור הראשון,אני לא רואה טעם לשדרג

פורסם

אם היית משתמש במכשיר כפי שהיית אמור ולא לפי איך שבא לך (הכוונה אם לא היית פורץ אותו) אז הדרך היחידה להעביר צלצולים היא בתשלום דרך החנות של אפל.

המשק לוקה בחסר מבחינת פונקציות בכל מה שקשור למחיקת SMS יומן שיחות הטלפון וכו'.

איך זה שלא אכפת לך שאפל מגבילים אותך לסנכרון מול מחשב אחד בלבד?

אסף

פורסם

אסף , אפל ממש לא מגבילים אותך לסינכרון מול מחשב אחד חוץ מתיקיית המוסיקה.

כמו כן - אין בעיה לשים MP3ים בלי לעשות JAILBREAK (מה הקשר בכלל?)

וואוו , אי אפשר למחוק שיחה אחת מהשיחות שלא נענו.

ביג פאקינג דיל.

הממשק מצויין וצטער - אני די משוכנע שבמקרה הטוב שיחקת עם אחד 10 דקות ושעל מחשב של מק לא ממש עבדת בחיים שלך.

אני כן , ב2 המקרים, ואתה במקרה הטוב מדבר משבבי שמועות וכתבות באינטרנט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אסף , אפל ממש לא מגבילים אותך לסינכרון מול מחשב אחד חוץ מתיקיית המוסיקה.

כמו כן - אין בעיה לשים MP3ים בלי לעשות JAILBREAK (מה הקשר בכלל?)

וואוו , אי אפשר למחוק שיחה אחת מהשיחות שלא נענו.

ביג פאקינג דיל.

הממשק מצויין וצטער - אני די משוכנע שבמקרה הטוב שיחקת עם אחד 10 דקות ושעל מחשב של מק לא ממש עבדת בחיים שלך.

אני כן , ב2 המקרים, ואתה במקרה הטוב מדבר משבבי שמועות וכתבות באינטרנט.

ליביו

התכוונתי להגבלה על מחשב אחד בתיקיית המוסיקה. גם למיטב זכרוני יש את אותה ההגבלה באנשי הקשר.

איך אתה מוחק את כל הודעות ה SMS ביחד?

בנוסף, איך אתה מעביר צלצולים למכשיר? (מבלי להשתמש בפריצות או תוכנות צד 3 למיניהם)

אני רוצה לשלוח לך קובץ מה HTC שלי, תפעיל את ה BT באייפון כדי שנתחיל בהעברה :-).

או שאולי בעצם אתה רוצה לנסות את האוזניות BT סטריאו שלי? :-)

במכשיר שלי אני יכול לאחסן קבצים (לא MP3 תמונות וכו') קבצים של הלימודים לדוגמא, איך אתה מאחסן אותם באייפון?

אני לא אומר שלמכשיר אין פיצ'רים נחמדים... אבל הוא לא יותר מאשר אביזר אופנה.

אני לא דיברתי על המחשבים הניידים של אפל. הזכרתי רק את האייפון.

ודבר אחרון: בדרך כלל שאני מגיב בפורום זה מתבסס על ניסיון או ידע. אני לא זורק דברים לאוויר סתם.

אם תעשה חיפוש בגוגל על המילה אייפון אז הפרסומת של החברה שאותה אני מנהל תופיע במודעות הממומנות. יש סיכוי שקנית אצלינו אביזרים. יש סיכוי שהגעת אלינו וקיבלת עזרה לגבי בעייה באייפון. :-) לא יפה מצידך ישר להאשים בחוסר ידע. לי אישית היה את המכשיר בדיוק ליומיים עד שנמאס לי ממנו וחזרתי ל HTC קוואליר. לא שיא הטכנולוגיה אבל עושה את העבודה מבחינתי.

אסף

פורסם

מתעלק. ובגדול.

ולחבר יש את האיפון. דור ראשון / שני / חמישי. אין לי מושג.

והוא רוצה לשמוע את המוזיקה במערכת ברכב.

איזה פלג. מתחבר ליציאת אוזניות? פלג רגיל. של PL קטן (אוזניות רגיל) ל2 RCA

או שזה פלג אחר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

השתעשעתי עכשיו עם דור II המכיל SIM ישראלי. הקישור לאינטרנט הוא אכן 2G בלבד, אבל ה- WIFI עובד מצויין.

יכול להיות שמשתלם לחכות ליבוא הרשמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איך אתה מוחק את כל הודעות ה SMS ביחד?

בנוסף, איך אתה מעביר צלצולים למכשיר? (מבלי להשתמש בפריצות או תוכנות צד 3 למיניהם)

אני רוצה לשלוח לך קובץ מה HTC שלי, תפעיל את ה BT באייפון כדי שנתחיל בהעברה :-).

או שאולי בעצם אתה רוצה לנסות את האוזניות BT סטריאו שלי? :-)

במכשיר שלי אני יכול לאחסן קבצים (לא MP3 תמונות וכו') קבצים של הלימודים לדוגמא, איך אתה מאחסן אותם באייפון?

אני לא אומר שלמכשיר אין פיצ'רים נחמדים... אבל הוא לא יותר מאשר אביזר אופנה.

אני לא דיברתי על המחשבים הניידים של אפל. הזכרתי רק את האייפון.

ודבר אחרון: בדרך כלל שאני מגיב בפורום זה מתבסס על ניסיון או ידע. אני לא זורק דברים לאוויר סתם.

אם תעשה חיפוש בגוגל על המילה אייפון אז הפרסומת של החברה שאותה אני מנהל תופיע במודעות הממומנות. יש סיכוי שקנית אצלינו אביזרים. יש סיכוי שהגעת אלינו וקיבלת עזרה לגבי בעייה באייפון. :-) לא יפה מצידך ישר להאשים בחוסר ידע. לי אישית היה את המכשיר בדיוק ליומיים עד שנמאס לי ממנו וחזרתי ל HTC קוואליר. לא שיא הטכנולוגיה אבל עושה את העבודה מבחינתי.

אסף

SMSים נמחקים לפי איש קשר ונשמרים כמו שיחות במסנג'ר - בצורה נוחה ובלי הגבלה לכמות הSMSים ומסונכרנים עם מחשב - דרך עדיפה עשרות מונים על כל דרך של פלאפון אחר.

צילצולים - אם יש לך MAC - גורר לBAND ושומר - 2 שניות , חוקי לגמרי.

גם בWINDOWS זה ממש פשוט.

בקשר לBLUETOOTH - חפש מה הולך לצאת עם הANDROID החדש.

בקשר לקבצים - יש תוכנה בAPP STORE חינמית שעושה את זה , אם אתה רוצה לינק אני אשלח לך.

נתחיל הפוך ? איך הAPP STORE לפלאפון שלך ? כמה מהירה המערכת הפעלה? איך התוכנות החופשיות לפלאפון שלך? איך הטאץ' סקרין שלך? כמה זמן מחזיקה הסוללה ? על מה מבוססת המערכת הפעלה שלך? איזה כרטיס מסך חיצוני יש לפלאפון שלך?

נו באמת , אני יכול לערום עוד הרבה מאוד דברים.

ידוע , שיש כמה חסרונות... אבל , בתור פלאפון הוא מצויין ויש לו פיצ'רים מצויינים ולא פלא שהוא כ"כ מצליח.

בקשר לתעסוקה העיסקית שלך , קשה לי מאוד להאמין , מקסימום קניתי מתאם לאוזניות בארץ.

כל השאר נקנה בחול והידע נרכש מקריאה והתעסקות לבד (ואם כבר בעזרה בפורומים אחרים למשתמשים שנתקלו באותן בעיות כמוני , גם כאלו של עסקים שיש להם פורום אהם...).

SO THAT GOES BOTH WAYS

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה לא לחבר את האייפון למחשב, לגרור אליו קבצים ולנתק? עובד כמו כל DISK ON KEY רגיל...

אני עושה זאת לא פעם אחת בשבוע.

Liviur, אני אשמח לקבל קצת עזרה בנושא מקבוקים מנסיונך האישי. לא כ"כ קשור לכאן אלא יותר לפרטי :)

!AWDSOME

• תוכן חדש...