Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IPHONE דור II - ניתן כבר להשתמש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או מתי יהיה ניתן?

(הכוונה למכשיר שמיובא באופן אישי ולא לכזה שנמכר כאן במחירים מופקעים)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למיטב ידיעתי - עדיין לא הצליחו לפרוץ אותו בצורה כזאת שיהיה אפשר להשתמש בו ברשתות הסלולריות בארץ (סלקום/אורנג').

ניתן יהיה יקרה אחד מהבאים:

1- אחת החברות תחתום על הסכם הפצה בארץ עם אפל (יש שמועות שפלאפון מתכוונים לעשות את זה להשקת הרשת HSDPA החדשה שלהם).

2- מישהו יצליח לפרוץ את הנעילה של המכשיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Turbo-SIM לא עוזר עם זה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפרוץ את הנעילה? הרי אפל הודו שיש להם שליטה במכשיר בשלט רחוק, אז אם תפרוץ את הנעילה, מה ימנע מהם לחסום לך את המכשיר בכלל ולגרום לו להפסיק לפעול?

כמובן הם יעשו את זה בטענה של פריצה ועבירה על החוק ובלה בלה בלה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה לעשות בלאגן?? האפשרות של אפל להסיר או לשנות דברים מרחוק נכונה לספקיות שאיתם היא עובדת (לדוגמא AT&T, TIM, VODAPHONE ועוד...). אם יש לך מכשיר שעובד ברשתות בישראל - היא לא יכול לגעת בו מרחוק.

דבר שני, בנוגע לטורבו סים - עדיין אין טורבו סים שעובד חלק עם רשת הדור השלישי. הם כולם קורסים ולא מחזיקים יותר משעה שעתיים.

דבר שלישי, המקום היחידי שבו ניתן לרכוש אייפון 3G שהוא SIM-FREE הוא רק באיטליה.

בינתיים, תוכנה שעושה אקטיבציה ו- JAILBREAK (עבור התקנה של תוכנות צד שלישי) יש כבר. כנ"ל גם עיברית מלאה.

בשביל SIMFREE צריך לחכות...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לפי מה שהבנתי, גם אם אתה קונה SIM FREE זה לא יעבוד לך בארץ :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבנת לא נכון. SIMFREE פתוח לכול רשת שהיא. כבר יש מספר אנשים שרכשו את המכשיר באיטליה והוא עובד להם מצויין.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין פריצת SIMFREE לIPHONE 3G , אבל בהחלט יש עוד כמה וכמה מקומות בעולם שאפשר לקנות אותו SIM FREE.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מתעלק על השרשור:

אם לא IPHONE אז על איזה מכשיר אחר - עם תכונות דומות ככול האפשר - אתם ממליצים?

ממה שיש כרגע בארץ והוא אפילו כבר הושק באחת המפעילות (אורנג') הייתי ממליץ לך על ה- HTC DIAMOND

מכשיר מצוין שלא פחות טוב מהאייפון לדעתי.

"And Justice For All..."

פורסם
מניסיון של חבר שמחפש, ניתן לקנות אייפון 3G SIMFREE ב 3,800 ביד 2 באינטרנט.

לא חבל? תוסיף עוד 300 ש"ח ותקנה בחנות פרטית מסודרת עם אחריות ותשלום נוח.

"And Justice For All..."

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שחיכיתי לא מעט זמן לאייפון החדש, אבל יחד עם העיניין הזה שאין פריצת SIM למכשיר הזה ברמת התוכנה, ועוד שלל בעיות שונות שיש במכשיר - אני כנראה מוותר עליו ורוכש אייפון מהדור הראשון.

בשורה התחתונה, אין יותר מדי הבדלים ביניהם למעט הגלישה בדור השלישי, ועל זה אני מוכן להתפשר.

פורסם

גלישת דור שלישי וGPS (שאין בינתיים תוכנה נורמאלית , בטח שלא עם מפות של ישראל).

בקשר לDIAMOND , רק על סמך מערכת ההפעלה המזעזעת שלו הוא היה נפסל אצלי אוטומטית ( WINDOWS MOBILE ).

אם כבר הייתי חושב על פלאפון שהוא לא אייפון שיחליף את האייפון שלי , הייתי מחכה להשקה של הHTC DREAM או פלאפונים אחרים מבוססי ANDROID , בשום פנים ואופן לא הזוועה הזאת של מייקרוסופט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו = נאמר על ידי מי שרצה לקנות איפוד טאץ' בהתחלה :lol:

לסיכומו של עניין לא רואה כרגע היום מתחרים ריאלים שיכולים להעניק לי את אותה החוויה מלבד האייפון שברשותי.

קשה לי מאוד יהיה היום להתחבר למכשיר שמריץ WM סימיביאן ואו שאר ירקות אחרים. בהחלט אבל אני מצפה כבר לראות את המכשירים הראשונים מבוססי האנדרויד שימכרו ללקוחות כי היא נראית עד כה לפי אבטיפוסים שעושים שימוש במערכת כמאוד דומה לחווית המשתמש שמעניקה מערכת הOSX לאייפונים.

בקשר לפיצ'רים - לא חסר לי כלום כרגע בטלפון, יש לי נגן מעולה, GPS מדוייק ומעודכן להפליא ומצלמה מספקת. מעבר לזה אין לי הרבה דרישות מבחינה טכנית מהמכשיר.

מסקנה = קנה אייפון 3G סימפרי במחיר מופקע ואו רכוש לעצמך את הדור הקודם בפחות מחצי המחיר.

אבי.

• תוכן חדש...