Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ג'מפי 2003 , מטופלת רק במוסכי שרודר , נראת טוב , הרכב נכנס לבדיקה במכון ולא נמצאו ליקויים , הכל תקין , אין נזילות שמן ,אין נזילות מים.

הרכב נמכר עם הורדה על הקילומטרים הרבים שהרכב עבר.

4 שבועות חולפים להם , הבעל החדש של הרכב מספר לבודק שהרכב לא מתחמם מעבר למותר אבל מאבד מים. בודקים דליפות בלחץ ואין נזילות. בודקים CO2 במים ....כן המים רוויים ב-CO2 , הנוזל לבדיקה שינה את הגוון שלו מכחול לגוון ירוק.

המכון הסכים לשלם עבור תיקון הראש במוסך מוסכם ...., אבל אנוכי

המלצתי ללקוח שכדאי שיחליף מנוע מושלם כי המנוע של הג'מפי עבר את 370 אלף וכי יתכנו "הפתעות" כאשר משפצים את ראש המנוע. סיכמתי איתו שעלות המנוע תתחלק בין שני הצדדים , 50% כל צד. סוכם , הוחלף מנוע שנרכש מהמאגר.

הלקוח חוזר בו מהסכמה זו ולא מוכן לשלם כך יעצו לו חבריו. הטעות שלי שלא החתמתי אותו על ההסכם להחלפת מנוע.

מדוע סיפרתי לחברים בפורום את הסיפור הזה ? כי לו הייתי משתמש במשפטי כיסוי התחת המוכרים והידועים :"בלאי גבוה במנוע" "איכלים ומשקעים במערכת הקירור" הייתי יוצא נקי מהעניין הזה. אבל אנוכי אדם עם מצפון נקי המסוגל לרשום רק את מה שיש לכן אני משלם גם עבור דבר שבזמן הבדיקה לו היה , יצויין שאני בודק תכולת CO2 במים בכל בדיקה ובג'מפי הזה גם המים היו ללא המצאות CO2 .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כל הכבוד דוד.

שווה לעשות אצלך בדיקה אפילו אם אני גר במטולה.

50% השתתפות בעלות מנוע של ג'אמפי עם 370K ק"מ בתמורה לבדיקה של כמה מאות שקלים ?!

כנראה שפראיירים לא מתים...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק , אז מה הפתרון לסוגיות כגון אלה ? לנפנף את הלקוח ולהפיל עליו את התיק ? , אחת הסיבות שאני מלא עבודה היא האמינות של המכון.

מכוני הבדיקה מפזרים משפטי כיסוי בכל המערכות כמעט ! , אנוכי אחד הנלחמים במשפטים האלה.

הבעיה שלי עכשו היא שגם את ה-50% הוא לא מוכן לשלם.

עלות המנוע 8,5 אלף ש' לפני מעמ + פו"ה 2000 שי לפני מעמ + עלות הטיימינג ומחזירי שמן + מסנן ושמן מנוע , בקיצור אכלתי אותה.

ברוך השם שדבר כזה לי אחת לשנה או לשנתיים.

כל מקצוע והסיכונים שיש בו וזה הסיכון שיש לקחת במקצוע זה של בודק רכב.

פורסם

דוד, על מנוע עם 370K ק"מ לא הייתי נותן אחריות אפילו דקה גם אם מצבו עכשיו "חדש", זה כנראה ההבדל ביננו. מנוע של ג'אמפי כולל עבודה זה סיפור של 12-13K שח בקלות.

תקרא לי "חשדן" או "פחדן" אבל אני מעדיף להיות חכם וחשדן מאשר לכסות תקלות ברכב עם מנוע טורבו דיזל מסילה משותפת שעבר 370K ק"מ. אם היית אומר לי שאתה נותן אחריות על מערכת אחרת (לא גיר אוטומטי) ושם פיקששת - אז מיילא. אבל מנוע של 370K ק"מ ??! לא בבית סיפרי.

הבעיה שלי עכשו היא שגם את ה-50% הוא לא מוכן לשלם.
ברוך הבא לישראל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תעמוד על שלך, סכום 50/50

הוא אקבל את הרכב לאחר התשלום!

ואם בא אלך מישהו, ולא רוצה לשלם על תיקון אחר, בלי קשר לבדיקה?

מה ההבדיל בין המקרים? ברגע שהוא הסכים, יצאת מזה!

בהצלחה

פורסם

לקוח זה דבר מאוד שברירי יש לנהוג איתו בזהירות רבה , יש בניהם אנשים מקסימים וישרים ויש בניהם אנשים פיקחים היודעים את כל נקודות התורפה שלי והם מנצלים אותן עד תום. זהו מקרה הקלסי של לקוח פיקח פלוס....

פורסם

דוד לכמה זמן ניתנת האחריות על הבדיקה ?

אתה מציין שהוא חזר אחרי חודש,האם האחריות תקפה לתקופה כזו ?

הרי בחודש אפשר להרוס מנוע 4 פעמים בלי בעייה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יכול להיות שמדובר במקה ,שלקוח תכנן את מעשיו.

מראש ניגש לבדיקה, ובסיומה (או לאחר זמן מה) גרם נזק למנוע.

כך מנוע חדש עלה לו כ400 שח. מי אמר לך בכלל שהרכב נמכר?

ממש עצוב :-( שיש גם אנשים כאלה

• תוכן חדש...