Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי עכשיו ברח' הבריגדה היהודית בהרצליה וראיתי את המחזה הבא:

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5471

בחמש דקות הנהיגה שהיו לי עד הבית הייתי בטוח שמדובר בפרובוקציה של עמותה כזו או אחרת לבטיחות בדרכים שנועדה לזעזע את הנהגים. זה ההסבר היחידי שהצלחתי לתת לעצמי איך רכב "עוטף" פסל תמים ולא עוקר אותו ממקומו.

כניסה זריזה לאתר HNN פתרה את החידה. מדובר בתאונה אמיתית עם נפגע אמיתי לגמרי. עדיין לא החלטתי מה יותר מדהים...המזל של הנהג או האיתנות של הפסל. החלטתי לבחור באיתנות הפסל, נראה שהפסל או מי ששתל את הפסל הזה שם התכוון שהוא ישרוד גם מלחמה גרעינית כולל שרידת פגיעה ישירה של טייס קמיקזה יפני.

אז עירית הרצליה היקרה, העיר בה גדלתי וחונכתי (יש כאלה שאומרים...)

אופן התקנת ומיקום הפסל הזה עלולה להרוג אנשים!

פסל סביבתי במקום כזה (כביש בו נוהגים מהר יחסית למרות השלט המגביל ל-60) צריך לכלול אלמנט נקודת חולשה אשר תגזור את הפסל במקרה של רכב הפוגע בו, בדיוק כמו שיש בעמודי תאורה הסמוכים לכביש.

נכון, הנהג כנראה נהג מהר מדי וידע לשלוט על הרכב שלו קצת פחות טוב ממה שהוא חשב, אולי בכלל התפוצץ לו צמיג או השד יודע מה...אבל למה לא ליצור סביבה ותשתית כבישים תומכת וידידותית לנהגים?

זהו, פרקתי.

אני הולך לישון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפירוש מזל אדיר של הנהג שהוא החליק עם הפנים לכיוון אחד ולא לכיוון השני - ומזלו שרק הוא היה ברכב כי אחרת הנוסע היה הופך לפיתה. לא היה לי מושג שהפסלים הללו כל כך כבדים ומחוברים כל כך חזק - הפסל פשוט גזר את המכונית לחלוטין, מדהים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז עירית הרצליה היקרה, העיר בה גדלתי וחונכתי (יש כאלה שאומרים...)

אופן התקנת ומיקום הפסל הזה עלולה להרוג אנשים!

קוטר. תגיד תודה לעיריה שבנתה את הפסל על אי-תנועה.

אם זה היה כביש באחריות מע"צ, הם היו בונים את הפסל באמצע נתיב הנסיעה, ומשאירים לנהג את הבחירה אם להתנגש בו, או לסטות לשוליים ולהתנגש בשלט שמסביר שהעבודות הן לרווחת התושבים, ויסתיימו בשנת 2152.

פורסם

ביום שיבנו פה גשרים, עם יסודות כמו של הפסל הזה, נוכל לקיים ארועי ספורט בינלאומיים ברמה גבוהה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הפסל הזה צריך להיות דוגמא איך בונים יסודות יציבים... אני לא חושב שאפילו אם 747 יתרסק על הפסל הזה יקרה לו משהו.

התאונה הזאת דיי מדהימה כי הסיאט הזאת פשוט התפרקה ו"התלבשה" על הפסל... נראה כמו תאונה של רכב סיני עם חצי כוכב בטיחות.

דיי מפחיד האמת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לפעמים אני תומך במסירת מודיעין לגנבי ברזל ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פצצת אטום מאירן לא תזיז אותו. ח"ח לאמן.

דווקא נראה תמים. אפילו עם המכונית.

5471_87421.jpg

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

סליחה שאני לא מצטרף לחגיגה אבל מישהו מכם הסתכל על גודל הפסל?

כדי שפסל כזה לא יעוף ברוח הוא חייב להיות חזק ובהתחשב בזה שאת רוב המכה הוא מקבל בגובה 20 ס"מ מהבסיס אז ההתנהגות שלו סבירה.

אם הפסל היה עף ברוח או היה נתלש מהמכה ופוגע ברכב חולף הרי כולם היו באים בטענות לאומן ולעירייה.

הנקודה היא שלרכב אין מה לחפש על אי תנועה בכזו מהירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבל שלא מבינים שאסור לשים לנהגי ראלי פסלים,עצים, עמודים,בכלל אסור לשים כלום ! איך אנחנו יכולים להמשיך להתחרות ככה?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

פשוט מטורף. רק אזור הנהג נשאר בגודלו המקורי, כל שאר הרכב נמעך כמו נייר. אני חושב שצריך לעמת את הנהג עם הפסל :)

פורסם

על אף שמפגש עם פסל כזה לא נעים בכלל והגם שמיקומו במרכז הכיכר אכן עשוי להיות בעייתי במקרה של תאונה, אני חושב שתשומת הלב צריכה להיות מופנית למשהו אחר.

לפי מידת המעיכה של הרכב בתמונות, מדובר במהירות גבוהה במיוחד ואני ארשה לעצמי להמר על נתון הגבוה מ-150 קמ"ש.

במהירויות כאלו, זה לא ממש משנה מה הרכב הזה פגש בדרך- פסל, עמוד תאורה, עץ, גדר, מכונית אחרת, התוצאה בכל מקרה היתה דומה ואולי אף חמורה יותר.

למרות שאני מאד בעד להפוך את התשתית לבטוחה ככל האפשר, לא ניתן לייצר תשתית שתהיה חסינה מפני מישהו שנוהג במהירות כזו בשטח עירוני.

מכל מקום, אני מקווה שאף אחד לא נפגע בצורה חמורה ושהלקח נלמד.

דני G.

פורסם
סליחה שאני לא מצטרף לחגיגה אבל מישהו מכם הסתכל על גודל הפסל?

כדי שפסל כזה לא יעוף ברוח הוא חייב להיות חזק ובהתחשב בזה שאת רוב המכה הוא מקבל בגובה 20 ס"מ מהבסיס אז ההתנהגות שלו סבירה.

אם הפסל היה עף ברוח או היה נתלש מהמכה ופוגע ברכב חולף הרי כולם היו באים בטענות לאומן ולעירייה.

הנקודה היא שלרכב אין מה לחפש על אי תנועה בכזו מהירות.

פסל גדול ויפה ללא ספק, אבל למה קרוב לכביש יחסית מהיר?

למה לא רחוק יותר מהכביש?

למה לא בגן ציבורי?

ברור לי לגמרי שאי אפשר להמנע למשל מנטיעת עצים על איי תנועה, אבל עדיין אפשר היה למקם את הפסל הזה טוב יותר או לפחות להתאים את המבנה שלו (נקודת קריסה) לפי המקום בו מתכוונים למקם את הפסל (ליד כביש).

אגב דני, הפסל ממוקם על אי תנועה של כביש ארוך ומהיר יחסית, לא בכיכר או בצומת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הבעיה היא לא הפסל אלא חוסר מעקה בטיחות. אם הפסל לא היה עוצר את הרכב הוא היה מגיע לנתיב הנגדי ורוב הסיכויים שהיינו קוראים על תאונה עם הרוגים ופצועים במקום תאונה עם פצוע אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...