Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

דבר ראשון, אני חייב לציין, שבאשמתכם הבלעדית חשבון הבנק שלי הצטמצם פלאי, וימשיך להצטמצם. חברים שלי חושבים שהשגעתי כי אני מדבר ג'יבריש, לך תנסה להסביר מה זה פאזה לאדם שאין לא משוג מאודיו, ולך תסביר למה כל שבת אתה משנה את המיקום של החיווט שלך 8)

עכשיו, אחרי שהייתי פולניה לרגע, רציתי לשאול.

האם מישהו התנסה עם מערך הPXA-H100 של אלפיין? אני אהיה בספט' בארה"ב וחשבתי להביא אותו, הוא יכול לשמש גם כקרוס 2/3 WAY, גם כאקולייזר וכו' וכו'. המחיר האבסורדי שלו (יחסית למערך הPXA-H701) גרם לי לתהות בקש ליכולות שלו ואמיתות מאחורי ההצהרות שלו.

מישהו התנסה איתו?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
שלום רב,

דבר ראשון, אני חייב לציין, שבאשמתכם הבלעדית חשבון הבנק שלי הצטמצם פלאי, וימשיך להצטמצם. חברים שלי חושבים שהשגעתי כי אני מדבר ג'יבריש, לך תנסה להסביר מה זה פאזה לאדם שאין לא משוג מאודיו, ולך תסביר למה כל שבת אתה משנה את המיקום של החיווט שלך 8)

עכשיו, אחרי שהייתי פולניה לרגע, רציתי לשאול.

רגע...

עכשיו אני רוצה לשאול!

אני רוצה לשאול באיזו זכות אתם מעיזים להציע לאנשים רכיבים?!

היה לי טוב... הייתי בפלוס... בבנק כיבדו אותי!

למה לעזאזל יש אנשים עם מערכות מדהימות? זה צריך לצאת מהחוק!

צריך למנוע מאנשים פשוטים דברים מיוחדים שיגרמו להם לחלום ולהשקיע את החסכונות!

אין לזה סוף... זאת מחלה....

נגעת נסעת - תן לי את זה וגם את זה,ההוא נחמד? אה,מצויין? יופי! מה המחיר? וואו! למה כל כך גבוה???

אה... זה ברמה גבוהה... טוב יאללה אם כבר אז כבר :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

גם בלי המערכת אני בקושי מצליח להשאר בפלוס - אז מה זה משנה?

you come from nothing and you go back to nothing, what have you lost? nothing

מונטי פייטון מתוך בריאן כוכב עליון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חייב לציין שהתצוגה שאני בחרתי יותר מגניבה :-P

אבל לא ידעתי שאני מקבל שליטה כמעט מלאה על הפיצ'רים הHU עצמו. זה כבר משפר פלאים את כוונה שלי לקנות את המערך שלו :)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...