Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג, האם האוטו הזה עדיין קיים איפשהו בארץ? ומה בכלל הפרייטליינר הכי-ישנה, שעדיין קיימת בארץ? (התמונה בעדיבותו של שרוליק:-) ).

47291_1587958307160_1481880088_31505427_6373898_n.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאתר שירותי כיבוי והצלה

שתיהן לפי דעתי עדיין קיימות ופעילות.

לדעתי רכב החילוץ של ראשון לציון יצא לגמלאות, החליף אותו MAN חדש לפני שנתיים-שלוש.

המנוף של ר"ג, "רם 19" בעגת הכבאות עדיין פעיל ועבר שיפוץ וצביעה לפני כמה שנים. מדובר במרצדס מדגם 2624 משנת 72 או 73 עם מנוף תוצרת ברונטו נומילה או שם דומה (לדעתי החברה היום נקראת Bronto Skylift). בתקופת התנדבותי יצא לי לנסוע בו פעם או פעמיים, תענוג :wink:

כמו כן בתחנת ר"ג ישנה מרצדס 813 (אחת מ 5 או 6 שהיו בארץ לפי מה שנאמר לי בזמנו) ולמיטב ידיעתי היא עדיין בשירות.

איתמר.

Ram3.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם זה קשור למשאיות.

היכן בארץ ניתן לרכוש משאיות כאלו עם שלט מיקצועי?

שימו לב ,

ניתן להיכנס לאיביי ולקנות משאיות אלו , אבל הייתי מעוניין שיהיה אחריות כאן בארץ.

הנה לדוגמא האתר של ה"מישחקים" האלו.

http://www.rcroadvehicles.co.uk/index.html

ועוד אחד

http://www.tamiyatruckin.org.uk/

אני מאוד רוצה כזאת משאית,

מיכיוון שכולכם כאן "חולים" באותה מחלה , ניתן אולי לבצע רכישה קבוצתית ואז זה יוזיל את העלות ,

ירון מאיר

פורסם
גם זה קשור למשאיות.

היכן בארץ ניתן לרכוש משאיות כאלו עם שלט מיקצועי?

שימו לב ,

ניתן להיכנס לאיביי ולקנות משאיות אלו , אבל הייתי מעוניין שיהיה אחריות כאן בארץ.

הנה לדוגמא האתר של ה"מישחקים" האלו.

http://www.rcroadvehicles.co.uk/index.html

ועוד אחד

http://www.tamiyatruckin.org.uk/

אני מאוד רוצה כזאת משאית,

מיכיוון שכולכם כאן "חולים" באותה מחלה , ניתן אולי לבצע רכישה קבוצתית ואז זה יוזיל את העלות ,

ירון מאיר

שלום לך ירון יש סיכויי קטן שוילנצ"יק מאלנבי בתל אביב יהיה מוכן לייבא עבורך את אחד הדגמים היות ולא נראה לי שיש מישהו שמחזיק על המדף "תכשיט" כזה.דרך אגב, תכין הרבה ת"לפים של שקלים למה זה יקר אששש.רוני שרון

פורסם

אפשר גם לשאול את דימה- אולי החנות שלהם תוכל? הם הרי מתמחים בדברים חשמליים עם שלט! יש להם משאיות מאאאאאאד קטנות עם שלט עכשיו- משהו מגניב לגמרי! :-D (בגודל של קופסת גפרורים בערך- אבל נוסע מהר!!!) או קובי מ"אוטו הובי".

וכן- אם זה של יצרן רציני כמו טאמיה- זה באמת מאאאאאאאד יקר (אבל שווה כל שקל באיכות!).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למישהו יש מושג, האם האוטו הזה עדיין קיים איפשהו בארץ? ומה בכלל הפרייטליינר הכי-ישנה, שעדיין קיימת בארץ? (התמונה בעדיבותו של שרוליק:-) ).

אף אחד לא מכיר?:cry: רוני, אנציקלופדיה מתהלכת כמוך- לא מכיר? שרוליק? מישהו? משהו?

פורסם

אני חושב שזה "באריירוס", משאית ספרדית שלא ברור איך הגיע לארץ. ממש זוכר את זו המסויימת עם מיכל המיים (עבודה שמבטיחה למשאית אריכות ימים מופלגת, אם מתחילים כשהיא צעירה)....אבל יכול גם להיות שזה משהו אחר?

באריירוס אבל לא ברור איזה מודל (אזור או סנטאורו?) וגם לי אין צל של מושג איך היא הגיעה לארץ. בשלב מאוחר יותר החברה נקנתה ע"י קרייזלר אספנה והמשאיות שווקו תחת השם דודג' - אבל למיטב ידיעתי עם קבינה אחרת (בלעדית לספרדים) ולא בארץ... ייבוא אישי של עולה חדש? משהו שנלקח מהמצרים ואיכשהו הגיע לאזרחות?

השד יודע.

T

PS:

אין לך רחמים בגרוש? אבל תן, תן עוד כאלה. האמת היא שאני מת על זה!

You ask, you get

5036605973_e413aacfb1.jpg

Thing1H_Anna, Rivkin-Brick.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
באריירוס אבל לא ברור איזה מודל (אזור או סנטאורו?) וגם לי אין צל של מושג איך היא הגיעה לארץ. בשלב מאוחר יותר החברה נקנתה ע"י קרייזלר אספנה והמשאיות שווקו תחת השם דודג' - אבל למיטב ידיעתי עם קבינה אחרת (בלעדית לספרדים) ולא בארץ... ייבוא אישי של עולה חדש? משהו שנלקח מהמצרים ואיכשהו הגיע לאזרחות?

השד יודע.

T

PS:

You ask, you get

חג שמח גיא תמונה מאוד מקורית של ה"ענק" של תעבורה/צים/חח"י באותם ימים עם גלגלים גדולים ונגרר ע"י קונטרקטור אנגלי עם קבינה צוות שהוחזר לאנגליה לאחר מספר הובלות של חב החשמל.כיום הגלגלים קטנים ותואמים לנגררים המודולרים NICHOLAS הצרפתי והCOMMETO האיטלקי להובלות מיוחדות שיש בתעבורה כמו כן קבינת הפעלה אחורית הנראית בתמונה אינה קיימת עוד.רוני

פורסם

השד יודע.

T

PS:

You ask, you get

זה לא מה שאני ביקשתי. זה חומר לרוני (ותראה איך הוא הגיב מהר...) - אני רק משאיות רגילות. נדירות, זה כן, אבל המפלצות הגדולות לא עושות לי כלום...

סופר וויט, ליילנד בולדוג 4X4 (אומר לך משהו?), בדפורדים, ביברים, נו, מילא, גם אוטוקארים, מאקים.., מה שלא נראה כמו משאית כביש, או לכל היותר משאית מחצבה, לא יהרוג אותי.

נסה דברים אחרים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שלום לכולם וחג שמיח יש לחבר פריטלינר כזאת ב25000 שח עובדת ומושלמת עם אמבטיה

פורסם

איפה נעלמת- הרבה זמן לא כתבת בפורום! תודה על המידע- אני בינתיים לא רוצה/יכול להוציא 25 אלף על האוטו (אין לי עבודה בשבילו), אבל טוב לדעת שיש עוד כמה- אני מנסה לעשות סוג של "ספירת מלאי" לפרייטליינרים, כדי שבבוא הזמן לדעת איפה לחפש!8)

פורסם

ל

לא נראתה כבר הרבה זמן, סביר להניח שאינה קיימת,היו כ 25 יחידות כאלה בארץ משנת 1995-1996 יש עדיין כמה בודדות שעובדות, רובן הושבתו עקב מחירי הסולר, המשאית הזו עושה 1 ק"מ על כל ליטר וזה בלתי אפשרי בכלל כיום,

!B2U,rngCWk~$(KGrHqJ,!iwE)r5LhgtmBMh+PiN0-w~~_35.jpg

!B3ZYC0g!2k~$(KGrHqEOKm4E)3u+Ws+NBMmDO(ifLQ~~_3.jpg

!Bhm0,IwBGk~$(KGrHqIH-D4EsLIKYHehBLJ76q!Hmw~~_35.gif

12-762-15.jpg

!B2P8UTwEWk~$(KGrHqUOKiEE)TJ1vJQ2BMhs)3yBFw~~_12.jpg

!Bwe2ytwBmk~$(KGrHqEOKjMEwPKP8FdfBMJKkCg-ew~~_12.jpg

coronado-3_640x480.jpg

!B2+6edQ!Wk~$(KGrHqEOKikE)RFWBYUqBMkmmcvF5!~~_12.jpg

פורסם

טוב, אני מקווה שהבנתי מה הבעיה בפורד 1210 שלי, שהיא לפעמים לא מניעה המוווון זמן! לדעתי משאבת ההזרקה פשוט איבדה את הכיוונון של "סרק"- כלומר זה ירד מדי, ואז כאשר מניעים- פשוט לא מגיע מספיק דלק. אם מניעים עם דוושה לחוצה קצת- נראה שהכל בסדר. אני מקווה שזה זה...

פורסם

מישהוא מכיר את סוג המשאית הזו?

יש לאישתי תמונה של הדוד שלה עם המשאית שלו שכרגע אני לא יכול לסרוק אבל מהאינטרנט מצאתי משאית דומה.

גם המשאית וגם הדוד שלה נעלמו ואין קצה חוט...

ירון מאיר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...