Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פינת הקנאה הקטנה (מה שיוצא למכירה בארה"ב):

http://usauctioneers.com/November19/Antique%20Trucks%20&%20Parts.htm

נא לשים לב לסופר וואיט משנות החמישים עם קבינת שינה אינטגרלית (!). בחדרה הסתובב לו סוס 6X4 אאל"ט וואיט עם חרטום שטוח וקבינה כזו. צבע אפור, הייה שייך לסע-שא או נהגי חדרה (?) וחנה לעיתים ליד בי"ס יסודי אחד העם וכל הפסקה הלכתי (כמובן) לסקור אותו.

רוני,

יש גם אוטוקארים אבל אולי עדיף לא להסתכל.

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכי טוב- תשאל באיזה מכון הטסטים, זה תפקידם- לדעת את זה! במחשבה השניה- יש לנו כאן חבר פורום שהוא טסטר- אולי הוא יידע, אם יכנס לשרשור הזה! אני לא יודע אפילו איפה אצלי- מעולם לא הסתכלתי!:oops:

בעניין מספר שילדה בקרגו 709

הם שאלו........ :-(

פורסם

מוזר- זה בדיוק תפקידם לדעת את זה! איך האוטו עד עכשיו עבר טסט? :roll: מה שקורה, אגב אם לא מוצאים את זה- הם יכולים לשלוח אותך להתבעה מחדש של המספר, במקום שיחליטו מי שיעשה זאת, בעלות של כמה מאות שקלים- ופתרת את הבעיה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פינת הקנאה הקטנה (מה שיוצא למכירה בארה"ב):

http://usauctioneers.com/November19/Antique%20Trucks%20&%20Parts.htm

נא לשים לב לסופר וואיט משנות החמישים עם קבינת שינה אינטגרלית (!). בחדרה הסתובב לו סוס 6X4 אאל"ט וואיט עם חרטום שטוח וקבינה כזו. צבע אפור, הייה שייך לסע-שא או נהגי חדרה (?) וחנה לעיתים ליד בי"ס יסודי אחד העם וכל הפסקה הלכתי (כמובן) לסקור אותו.

רוני,

יש גם אוטוקארים אבל אולי עדיף לא להסתכל.

בברכה,

T

שלום גיא האם אתה בטוח שהוויט עם הסליפר היה 6X4?במקרה אתמול היינו מס "חולים" בביקור בעמק הירדן בטיול שורשים (משאיות כמובן)והנושא עלה ומסתבר שבאפיקים היו 3 סוסים כאלה אבל 4X2 .באשר לתמונות שהבאת האוטוקר 53 שבתחילת הדף נראה ממש כמו ההתחלה של מפעלי תובלה בשנת 53

פורסם

ווי, ווי, ווי, אפשר למות, איזה יופי של כלים, בטח יימכרו בגרושים...

דרך אגב, אני לא זוכר בכלל משאיות עם תא שינה מהתקופה ההיא (זה כי לא ראיתי, כמובן, לא כי לא היו), אבל אני כן זוכר שאריות של קאבינה כזו זרוקה באיזור הגרוטאות באזור...

ומי שירד קצת למטה, יש שם לא מעט אוטוקארים משנות החמישים והארבעים עם מנועי בנזין, מנועי וויט בעצם, מנוע ה"מוסטנג", שהיה בזחלמים וב"סופרים" במקור...

ניסיתי לדמיין סוס אוטוקאר כזה, עם הרעש החרישי של מנוע הבנזין (היה ידוע כשקט במיוחד)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
עופר,

400 ולא לפי הרעש אלא לפי הבעלים - הסרטון הועלה כאן או בפורום ישראלי אחר והיות וזה עניין אותי ביררתי אצל האמריקאים. הDM הזה ידוע ומוכר באיזור ניו ג'רסי ועדיין עובד.

לתשובה המלאה ראה:

http://forums.aths.org/InstantForum2010/Topic78692.aspx?

בברכה,

T

גיא מס עידכונים באשדוד החלו להרכיב את הDM בשנת 73 עם מנועי קמינס 335 בהמשך ב74 וב75 הרכיבו גם את הדגם עם מנועי מאק V8 עם 325 כ"ס,החל משנת 76 החלו להופיע מנועי קמינס 350 ובמקביל סיימו את הסדרה עבור צה"ל עם מנועי מאק מאותה שנה ועד 82לא שווק הDM לאזרחים עם מנועי מאק.בשנת 83 הגיעו 5 שלדות אחרונות של DM , ארבעה הורכבו באותה השנה 2 ליוזמה הגליל 1חב אמנונים 1לאוסטרובסקי,השלדה האחרונה הגיעה לכביש ב84 ונמסרה לקליאוט שהוא קבלן משנה בחל"ד.כל החמישה האלה הגיעו עם מנוע מאק V8 עם 440 כ"ס

פורסם
גיא מס עידכונים באשדוד החלו להרכיב את הDM בשנת 73 עם מנועי קמינס 335 בהמשך ב74 וב75 הרכיבו גם את הדגם עם מנועי מאק V8 עם 325 כ"ס,החל משנת 76 החלו להופיע מנועי קמינס 350 ובמקביל סיימו את הסדרה עבור צה"ל עם מנועי מאק מאותה שנה ועד 82לא שווק הDM לאזרחים עם מנועי מאק.בשנת 83 הגיעו 5 שלדות אחרונות של DM , ארבעה הורכבו באותה השנה 2 ליוזמה הגליל 1חב אמנונים 1לאוסטרובסקי,השלדה האחרונה הגיעה לכביש ב84 ונמסרה לקליאוט שהוא קבלן משנה בחל"ד.כל החמישה האלה הגיעו עם מנוע מאק V8 עם 440 כ"ס

מיידע מעניין

אני זוכר משאית עפר צהובה מאק דיאם 800 שנת 84 נוסעת בתלפיות בירושלים היה לה מנוע מקסידיין לא יודע בודאות אם הוא היה 440 או 325.

עופר בן צבי

פורסם

נסייתי לדבר הלילה עם אבי שגר עדיין בחדרה והיה נהג ושותף בשא סע חדרה

משנות החמישים,מקווה שהוא יזכור איזו משאית היתה למי בחדרה,

לי כמדומני זכור כי ליד בית ספר אחד העם בחדרה

היה משרד של נהגי חדרה

פורסם

שלום רב!

ברצוני לקנות משאית להעברת דירות, ושאלתי היא מה גודל הארגז וכושר ההעמסה הדרושים בשביל להעביר משפחה ממוצעת (דירה של כ-5 חדרים) בנגלה אחת?

ברשותי רשיון עד 12 טון.

אודה מאוד אם גם תמליצו לי על דגם מסויים. כרגע לא מעניין אותי הפינוק והיוקרה. מה שחשוב לי עכשיו זה הפראקטיות ועלות התחזוקה.

אני לא מחפש משאית אספנות, אבל גם לא משאית שרק אתמול ירדה מפס הייצור.

תודה מראש. אנדרי.

פורסם

לי כמדומני זכור כי ליד בית ספר אחד העם בחדרה

היה משרד של נהגי חדרה

מול אחד העם, על רחוב הרצל (נדמה לי 19) היה "הכח" חדרה.

המשרד עדיין קיים באותו מקום אם כי המתכונת השתנתה בעליל.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
שלום גיא האם אתה בטוח שהוויט עם הסליפר היה 6X4?במקרה אתמול היינו מס "חולים" בביקור בעמק הירדן בטיול שורשים (משאיות כמובן)והנושא עלה ומסתבר שבאפיקים היו 3 סוסים כאלה אבל 4X2 .באשר לתמונות שהבאת האוטוקר 53 שבתחילת הדף נראה ממש כמו ההתחלה של מפעלי תובלה בשנת 53

רוני,

בטוח במליון אחוז אני לא (זה היה רק לפני ארבעים שנה בערך). אבל היה מדובר בסליפר שינה אינטגרלי, למשאית היה צבע אפור, תצורת גורר תומך עם שלושה צירים (לא יכול להגיד באם 6X4 או 6X2). עד כמה שאני יכול לזכור החרטום היה יותר וואיט שטוח ולא "וואיטוקאר" וגם הקבינה היתה מהסוג הארכאי שוואיט השתמשו בו לפחות עשרים שנה, ולא המודרנית יותר כמו באוטוקארים אבל הוכח כבר בעבר שאני מסוגל לטעות:shock:

נסייתי לדבר הלילה עם אבי שגר עדיין בחדרה והיה נהג ושותף בשא סע חדרה משנות החמישים,מקווה שהוא יזכור איזו משאית היתה למי בחדרה, לי כמדומני זכור כי ליד בית ספר אחד העם בחדרה

היה משרד של נהגי חדרה

121,

ברוך הבא לשרשור - על כל מידע אודה לך ולאביך מראש.

מול אחד העם, על רחוב הרצל (נדמה לי 19) היה "הכח" חדרה.

המשרד עדיין קיים באותו מקום אם כי המתכונת השתנתה בעליל.

ישי

ישי,

המשאית שהזכרתי בד"כ חנתה לפני הצטלבות אחד העם ושדרות רוטשילד בכיוון רחוב הגיבורים. בצד השני של הרחוב היה מידי פעם מישהו מחנה פורד סדרת F משנות החמישים וגם פורד קנדה שהיו נשמעות (כשנסעו) כאילו מנועי ה V8 שלהם עומדים להתפוצץ כל רגע. את הפורד הקנדי אי אפשר היה לנעול ובכל הזדמנות הייתי עולה לקבינה ומשמיע קולות של נסיעה:-D

היה גם המגרש של סע-שא בפינת הגיבורים והרברט סמואל עם פדרל (או דיאמונד T "אזרחי") שכמעט ולא זז וכמובן מגרש הגרוטאות ברחוב הילל יפה - כיום בתי דירות...

ווי, ווי, ווי, אפשר למות, איזה יופי של כלים, בטח יימכרו בגרושים...

דרך אגב, אני לא זוכר בכלל משאיות עם תא שינה מהתקופה ההיא (זה כי לא ראיתי, כמובן, לא כי לא היו), אבל אני כן זוכר שאריות של קאבינה כזו זרוקה באיזור הגרוטאות באזור...

ומי שירד קצת למטה, יש שם לא מעט אוטוקארים משנות החמישים והארבעים עם מנועי בנזין, מנועי וויט בעצם, מנוע ה"מוסטנג", שהיה בזחלמים וב"סופרים" במקור...

ניסיתי לדמיין סוס אוטוקאר כזה, עם הרעש החרישי של מנוע הבנזין (היה ידוע כשקט במיוחד)

דב,

לאור המצב הכלכלי בארה"ב כרגע, עם $3000 אתה חוזר (תיאורטית) עם אוטוקאר כזה ועודף בכיס...

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

...

דב,

לאור המצב הכלכלי בארה"ב כרגע, עם $3000 אתה חוזר (תיאורטית) עם אוטוקאר כזה ועודף בכיס...

בברכה,

T

בייחוד כשזה ערכו של הדולר כיום...

SHEARIM.JPG

פורסם
שלום רב!

ברצוני לקנות משאית להעברת דירות, ושאלתי היא מה גודל הארגז וכושר ההעמסה הדרושים בשביל להעביר משפחה ממוצעת (דירה של כ-5 חדרים) בנגלה אחת?

ברשותי רשיון עד 12 טון.

אודה מאוד אם גם תמליצו לי על דגם מסויים. כרגע לא מעניין אותי הפינוק והיוקרה. מה שחשוב לי עכשיו זה הפראקטיות ועלות התחזוקה.

אני לא מחפש משאית אספנות, אבל גם לא משאית שרק אתמול ירדה מפס הייצור.

תודה מראש. אנדרי.

להערכתי אין לך יותר מדי אופציאות עם הרישון עד 12- יש לך בעיקר איסוזו וניסן שמתאימים לדרישה שלך. אני מתאר לעצמי שרוב אלה שכותבים כאן לא ממש מכירים את הנושא של המשאיות ה"קטנות" של היום, כי רובם או נהגי סמי בעבר או הווה, או כאלה שפשוט אוהבים את הנושא- אבל לא עובדים בהובלות... תבדוק גם את המאנים והדאפים משנות ה-90 -שניהם אחלה משאיות שגם נוחות לנהיגה וגם אמינות- כמובן אם לא קונים גרוטאה מראש, אבל את זה תדע רק בכל פעם בבדיקה! לגבי הארגז- כמה שיותר גדול שתוכל למצוא- אבל שוב, אין לך יותר מדי אופציאות עם הרישיון עד 12! בקיצור- תמצא לך משאית שמורה כלשהיא- וזהו! אה, עדיף שיהיו לה מתקני קשירה בפנים- חשוב מאד ונח מאד בהובלות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דאף 45 משנות ה-90. מלכת המשאיות הקטנות. כושר תמרון מצויין, ראות מעולה, אמינות וגם גודל מתאים. הרבה יותר משאית מאיסוזו או ניסן...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...