Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לפחות הוא ירד במחיר... רצה פעם 42 או אפילו יותר! ואני לא צריך להסביר באיזה מצב האוטו וכמה יעלה שלפצו!:? מה שכן- לא ראיתי עוד כאלה בארץ!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אמורים להיכנס לקבינה של המשאית הזאת? (הליילנד) הדלתות צרות גם בשביל נערת גומי...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

אוטוקאר- מפלצת!:shock:8) יש לך מושג האם שרדו כאלה? -נידמה לי שבתעבורה אחרים, אני טועה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אוטוקאר- מפלצת!:shock:8) יש לך מושג האם שרדו כאלה? -נידמה לי שבתעבורה אחרים, אני טועה?

גנאדי אלה שני אוטוקרים שהיו בסולל בונה חיפה אבל כשאומרים מפלצת לא אליהם הכוונה אלא לדגם ישן בהרבה שהיה במפעלי תובלה בשנת 65 לעומת השניים האלה שהם שנת 84 בשורה העליונה מופיעים שניהם שבשמאל התמונה רואים רק את הדלת שלו ובשורה שמתחת הוא מופיע בשלמותו פעמיים. בתעבורה ישנו אוטוקר אבל הוא רק דומה לשניים שבתמונה אבל מבחינת מכלולים הוא הרבה יותר גדול וחזק מהם.זה שמופיע בתמונה העליונה שרד עד לפני מס חודשים עד שבעליו "שחט" אותו בן זוגו הלך כבר לפני כעשור לעולמו.רוני

פורסם

באמת, עד לפני כמה חודשים עוד היה קיים? -חבל ששחטו... :?:-(:cry:

פורסם
איך אמורים להיכנס לקבינה של המשאית הזאת? (הליילנד) הדלתות צרות גם בשביל נערת גומי...

מאחורה:-D

lcvtrucks_11.jpglcvtrucks_14.jpg

לעוד מידע:

http://www.aronline.co.uk/index.htm?lcvtrucksf.htm

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מהמפלצות של מפעלי תובלה לא שרדו יותר מתמונות לדאבוני. יש הרבה מה לספר עליהן (כמו למשל שהן היו משאיות הכבישים החזקות בעולם (כן) בעת ייצורן) ובהזדמנות אעשה זאת, אך בינתיים ראה כאן עם תרומות של ה"חשודים הרגילים" (לא זוכר איזה דף):

http://i.start.co.il/groups/kenworth/forum/t/14736.aspx

בברכה,

T

פורסם

Tatra, אני ממתין לסיפור שלך בקוצר רוח. יש בארץ בימינו משאיות בעלות מנועים חזקים במיוחד או שעכשיו יש רק את וולוו FH16?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לעוד מידע:

בברכה,

T

מכוער- וזה מה שיפה בו!:-):twisted:8)

פורסם

מכוער, איטי, רועש ולא נוח (כן, נהגתי בדבר כזה פעם אחת וזה הספיק לי) - במיטב מסורת אוסטין/מוריס/לילנד!

פורסם
Tatra, אני ממתין לסיפור שלך בקוצר רוח. יש בארץ בימינו משאיות בעלות מנועים חזקים במיוחד או שעכשיו יש רק את וולוו FH16?

צבי,

כשיהיה זמן... בקשר למפלצת מדובר בשנת 1964 - 400 או 460 כ"ס זה מספיק בשבילך?

T

פורסם

לעוד מידע:

בברכה,

T

איזה מוזר! מכוער או לא, מה שבטוח זה שכל מי שנוסע על ידך יוכל לראות איזה צבע גרביים גרבת היום...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
צבי,

T

לאותה תקופה זה המון.באוסטרליה עבדו אז קנוורטים עם מנוע V12 שני פעימות ללא טורבו של דטרויט עם פחות סוסים, משהו כמו 335 על 14 ליטר ונחשבו משאיות למטען כבד במיוחד. מצד השני, ככל הניראה מה שבעיקר קובע זה הגיר, למשל SCAMMEL CONTRACTOR, משאית שאישית ממש אוהב.

זה סרטון יפה (אפשר ליראות ולשמוע עד כמה יחס העברה אצלו קצר):

הנה קנוורט עם מנוע V12, הרעש שלו זו ממש מנגינה:

http://vodpod.com/watch/1563987-kenworth-lw924-with-12v71-detroit

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צבי,

T

שלום לך גיא ,ממליץ לך להכנס לפייסבוק ולחפש משאיות נוסטלגיה בישראל פורסמו שם מס תמונות של המפלצות שלא ראינו עד עכשיו.רוני

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...