Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי, כדאי לכם להבהיר לעצמכם מה המטרה

- סתם להעמיד משאית כזו ליד הבית?

- לשפץ ולהעמיד ליד הבית

- לעשות רישוי אספנות ולהשתתף באירועים?

- ...?

שווה לעבור על כל השירשור, תקבלו תמונה יותר מהימנה על המשמעויות השונות.

משאית ללא רשיונות, כמו זו בממ"ן, לא נתנת להעלאה לכביש בשום צורה, כך ש"רכב מניע זה מספיק" זה יכול להיות בעייתי. גם יכולה להיות משאית רקובה לחלוטין שמניעה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

חזרתי השבוע מאיטליה. בכפר קטן בטוסקנה בו התגוררתי זמן מה מצאתי מוסך עם אוצר ממש. בעל המקום לא מדבר אנגלית אבל בתנועות ידים הבנתי שאת המקום קבל בירושה והוא מתעסק בו רק בימי ראשון. עומדת שם משאית עתיקה במיוחד שבימיה היפים הייתה כנראה שייכת לצבא האיטלקי. חישוקי ברזל מצופים גומי , מנוע אדיר ממדים גיר מוזר ביותר חיצוני. בהתלהבותי הרבה לא לקחתי בחשבון שהבחור לא מבין אותי ,רציתי לצלם כמה שיותר תמונות והמצלמה לא הייתה ברשותי. חברים שנלוו אלי צילמו מספר תמונות וכשרציתי לחזור למקום עם המצלמה שלי המקום היה סגור . חיפשתי את הבחור במשך כל השבוע אך ללא תוצאות . אפילו מספר טלפון לא היה ברשותו לתת לי. שווה לחזור לשם עם מתורגמן משום שנראה לי שניתן לעשות שם עסקים.

כאשר אקבל את התמונות הבודדות מחברי אשמח לפרסם אותן.

קובי zlk

פורסם
לדעתי רכב החילוץ של ראשון לציון יצא לגמלאות, החליף אותו MAN חדש לפני שנתיים-שלוש.

המנוף של ר"ג, "רם 19" בעגת הכבאות עדיין פעיל ועבר שיפוץ וצביעה לפני כמה שנים. מדובר במרצדס מדגם 2624 משנת 72 או 73 עם מנוף תוצרת ברונטו נומילה או שם דומה (לדעתי החברה היום נקראת Bronto Skylift). בתקופת התנדבותי יצא לי לנסוע בו פעם או פעמיים, תענוג :wink:

כמו כן בתחנת ר"ג ישנה מרצדס 813 (אחת מ 5 או 6 שהיו בארץ לפי מה שנאמר לי בזמנו) ולמיטב ידיעתי היא עדיין בשירות.

איתמר.

היית לנו הרבה שנים מרצדס דגם 809 שנת 84 שמזכירה מאוד את הדגם הזה.

8טון, מנוע 4 צלינדר ללא טורבו וקבינה קבועה שהפכה את הגישה למנוע לסיוט (הספסל ליד הנהג היה מתרומם לצורך גישה למנוע). היה מותקן עליה ארגז להובלת אפרוחים מבודד וכבד וגם דופן הידראולית.

האוטו היה חלש מאוד עם המסה הגבוה של הארגז והדופן ובכל זאת חרש את כל הארץ במשך שנים כשהוא עמוס לעייפה.

יש לי מלא זכרונות ילדות טובים מהאוטו הזה ופינה חמה בלב.

גם ממנו הגיעו לארץ מספר יחידות בודדות אם אני זוכר נכון 8. שלנו הספציפית יוצאה בשנת 2001 לעירק.

מעניין אם היא עדין חיה או שנהפכה לרכב תופת (-:

פורסם

"עומדת שם משאית עתיקה במיוחד שבימיה היפים הייתה כנראה שייכת לצבא האיטלקי. חישוקי ברזל מצופים גומי , מנוע אדיר ממדים גיר מוזר ביותר חיצוני."

Pavesi

image.php?mode=medium&album_id=21&image_id=393

או OM Autocarreta ?

1936-om-25330.JPG

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

4 ימים של עבודה, הנשמה שיצאה לי מהת$#ת מרוב החום ועדי הצבע- וזה מה שיצא בסוף. כמובן שזוהי עבודה חאפרים לגמרי- אבל זה עדיין נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה, שלא לדבר על זה שההמרייט אמור לשמור מפני החלודה קצת (לגמרי לא ניתן- כבר יש שם מספיק לצערי...:x )

גלוק207.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
4 ימים של עבודה, הנשמה שיצאה לי מהת$#ת מרוב החום ועדי הצבע- וזה מה שיצא בסוף. כמובן שזוהי עבודה חאפרים לגמרי- אבל זה עדיין נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה, שלא לדבר על זה שההמרייט אמור לשמור מפני החלודה קצת (לגמרי לא ניתן- כבר יש שם מספיק לצערי...:x )

נראה שיש לך תוכניות לעשות הובלות...:wink:

פורסם

גנאדי חבל שלא התיעצת עם מישהו שיש לו נסיון בצביעה הטיפ הראשון שהגוון הלבן הוא הקשה מכולם לכסות שטחים גדולים בצורה אחידה ככל שהגוון כהה יותר קל יותר לעבוד איתו למי שלא מיקצועי

פורסם

ערב טוב. למישהו יש מושג האם יש סיכוי כלשהו לאזרח כבאית מגירוס-דוייץ' צבאית, ולהפוך אותה לאספנות? אותה השאלה גם לגבי פיאג'יו ריקשה, ששאריות שלהן, אקזמפלרים בודדים אחרונים עדיין מתנועעים בחיל-האוויר. אני מת לשים את ידי על ריקשה כזאת.

:puzzled:
פורסם

סתם סרטון יפה שנתקלתי בו, שווה לראות עד הסוף.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה שעשית טוב שעשית, העיקר שלא יהיה מוזנח...

אגב, אהבתי את הגגון מעל לקבינה- אני מבין שזה משפר את האוירודינמיקה מעל 130 קמ"ש... :lol:

פורסם
גיא

טיילת עם קובי באיטליה או שחרשת את האינטרנט כמו שאתה יודע ?

ישי,

הנני מלא תמיהה על פשר השאלה הזו. לבחור צעיר כמו קובי אין הלא ידע היסטורי כמו לישישים כמונו, אך ודאי ידוע לך הסיפור על רבי פעשקוויל מחלם שהמציא את גוז'ון השוערצנלאגר ששימש את פווסי לצורך ייצור התמסורת החלזונית שלהם? כאשר הרב ומשפחתו עלו ארצה הביאו את הפווסי שהוא קיבל כתמלוגים. הפווסי עבד בייבוש ביצות חדרה וסיים את חייו אצל סעדיה הינדי משיכון נחליאל, ששנים רבות הוביל חלב אווזים מנחליאל לגבעת אולגה, נסיעה ארוכה ומסוכנת בימים ההם (ויש האומרים: גם כיום).

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...