Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש מהיום!!

רכב חילוץ ורכב עבודה מהיום בקטגוריית רכב אספנות

מדובר במכוניות גרר כרכב חילוץ , ומכוניות כמו אמבולנס , כבאיות ,גרר וכדומה , כלים אשר ברישיון הרכב מוגדרים כאמור כרכב עבודה .

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

גיא, אני מאמין שאתה תיזכר לפחות בעוד אינטרנאש אחד - באיזור נתניה חדרה, אני זוכר אותו (היבר 4X4) עובד ב"מחצבות" שקיימות עד היום כבורות גדולים, לצד כביש החוף (צד מזרחי) מעט דרומה מאולגה. קאבינה ירוקה בהירה, טאסות ענקיות על הגלגלים הקדמיים...

והאינטרנאש אוטובוס 4X4 שהיה לאגד, לנסיעות לסנטה? הוא בעצם בנוי על שילדה של משאית (דומה לנ"ל) עד כמה שאני מנחש...

... ואם כבר באינטרנשיונל עסקינן, זה הEMMERYVILL שהתכוונתי אליו שהיה אצל גרר אזור. אין לי מושג איך המשאית הזו הגיעה לארץ - המודל הוא משנות השישים ועד כמה שאני יודע, מחוץ לטרקטורים ושאר ציוד חקלאי, לא היה יבוא של משאיות אינטרנשיונל לארץ (באורח מוזר יובאו הסקאוטים והטנדרים אבל משאיות: 0. לפנחס ספיר ושאר קברניטי ההנהגה דאז פתרונים). התמונה מהאתר של גרר אזור (http://www.grar-azur.co.il/site/detail/departAlbum/albumPic.asp?depart_id=35726&category_id=14983)

165126.jpg?p=

@ בני: כשם שהסניגור שלי (רוני) אמר, את הOAF איני מחשיב כדבר נדיר היות והגיעו לפחות 100, אם כי אכן העובדה שהגוררים הללו (שעדיין במצבת) יוצרו באוסטריה אינה ידועה לרבים - כולל כאן באוסטריה והמכרים שלי היו די בשוק כשראו את התמונות. לדעתי היה אז "נוח" לשתי המדינות שכל העניין יישמר על אש קטנה.

אני מניח שעוד כמה שנים הם יימכרו לשוק בחו"ל (כמו שקרה לא מזמן עם המקים D800) ואולי יהיה אז שווה להחזיר אחד או שניים למולדת...

בברכה,

T

נ.ב.: "יתכן ואבן וסיד שהיתה חברה של ההסתדרות קבלה כמות מההיברים הללו וזכרון מהם מופיע בשפיה.רוני"

הנה:

4222678172_45d4e28ea6.jpg4221917033_34617e25c9.jpg

מ: http://www.israelimages.com/index.php

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

במחיר כזה הייתי לוקח אותו לבד בלי שותפים! רק מה: נחש- אין סיכוי לייבא אותו, כי עדיין, למרות שאין כל בעיה להגדיר "אספנות" משאית עד 12 טון, אוטובוס וכל רכב בעל מנוע דיזל בארץ- לא ניתן לייבא אותם! אז בטוח שגם הגרר הזה לא היו נותנים! חלם- כבר אמרנו?:? מה היגיון- אין היגיון...:cry: דווקא מחיר כולל יבוא יכל להיות עדיין יחסית סביר- לו ניתן היה פשוט לעשות איתו נסיעת טיול בין המדינות ולחסוך את הדמי משלוח.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי,

למה ללכת רחוק - אם אכן יש שינוי בחוק, לא חסר גררים בארץ:lol: למוסך SOS בחדרה יש אפילו T800H דמוי W, והמק R600 שלהם לשעבר גם הוא עדיין קיים (ותמונה שלו הועלתה בשרשור הזה).

דב,

אתה בטוח שאתה לא מתכוון לFWD של מעגן מיכאל? גם הוא היה ירוק וכמו שאתה אולי יודע, FWD השתמשו באותה קבינה כמו אינטר בשנות החמישים.

יש לי עוד דברים נדירים....

בברכה,

T

Acar Eshtarom H_Haramati, Israel1971small.jpg

FodenH_David B. Keidan Collection.jpg

Leyland Hippo Dead Sea H.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

דב,

אתה בטוח שאתה לא מתכוון לFWD של מעגן מיכאל? גם הוא היה ירוק וכמו שאתה אולי יודע, FWD השתמשו באותה קבינה כמו אינטר בשנות החמישים.

אתה מתחיל עם עלבונות? אתה באמת חושב שאני לא יודע להבדיל בין אינטרנאש "עם טאסות ענקיות" ל- FWD ממעגן מיכאל? הגזמת רוב גזם.

יש לי ממש תמונת סטיל בראש, איך אני באוטובוס או מונית, נוסע צפונה לקראת גבעת אולגה, והאינטרנאש הזה ממתין לעלות לכביש 2 מאיזור המחצבות ההן.

כמו האוטובוס של אגד אמרתי. זה דומה ל- FWD? נו במת.

לעומת זאת, בעניין הזה,

אני מרים ידיים. בואנה, איזה גודל שרוולים יש לך, שאתה מחזיק שם כל כך הרבה קלפים מנצחים?

- המיקסר זה ברוקווי אאל"ט?

והמשאית הצבאית? יכול להיות שזה פאסיפיק?

בברכה,

T

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
דב,

אתה מתחיל עם עלבונות? אתה באמת חושב שאני לא יודע להבדיל בין אינטרנאש "עם טאסות ענקיות" ל- FWD ממעגן מיכאל? הגזמת רוב גזם.

יש לי ממש תמונת סטיל בראש, איך אני באוטובוס או מונית, נוסע צפונה לקראת גבעת אולגה, והאינטרנאש הזה ממתין לעלות לכביש 2 מאיזור המחצבות ההן.

כמו האוטובוס של אגד אמרתי. זה דומה ל- FWD? נו במת.

מצטער אבל אינטר איני זוכר, אבל במחשבה שניה, אם הוא היה כמו האינטרים של סנטה קטרינה מדובר בלודסטאר (LOADSTAR) עם הנעה קדמית של קולמאן (COLEMAN) מה שמסביר את הטסות והגלגלים הפתוחים. בארץ היו גם בשנות החמישים טנדרים אינטרנשיונל 4X4 עם צירים קדמיים כאלו.

לעומת זאת, בעניין הזה,

אני מרים ידיים. בואנה, איזה גודל שרוולים יש לך, שאתה מחזיק שם כל כך הרבה קלפים מנצחים?

- המיקסר זה ברוקווי אאל"ט?

לא - משהו פחות נדיר (מבחינת יצרן) אבל בתצורה שבד"כ לא הגיעה לארץ.

והמשאית הצבאית? יכול להיות שזה פאסיפיק?

לא - היצרן הגיע לארץ שנים אח"כ בצורה "מסודרת", אך לא בעת ההיא...

בברכה,

T

על השלישית בכלל לא הגבת:-D

פורסם

בבחינה מדוקדקת קצת יותר (התמונה מטושטשת), המיקסר נראה לי אוטוקאר? אם לא ואתה יודע, תחסוך בבקשה סבל מיהודי מבוגר שכבר עבר הרבה בחיים, טוב, מה זה???!!!

על השלישית בכלל לא הגבת:-D

לא לא הגבתי, מה אני כבר יודע... נראה אינגלי כזה... והשניה, הצבאית, מהי? אתה יודע שיש לי לחץ דם גבוה? וקיבה עצבנית? מה אתה כבר רוצה לעשות לי, אה?

פורסם
גנאדי,

למה ללכת רחוק - אם אכן יש שינוי בחוק, לא חסר גררים בארץ:lol: למוסך SOS בחדרה יש אפילו T800H דמוי W, והמק R600 שלהם לשעבר גם הוא עדיין קיים (ותמונה שלו הועלתה בשרשור הזה).

דב,

בברכה,

T

גיא זאת הפתעה אמיתית,המיקסר הזה וויט משנות ה50 נדיר מאוד המיוחד בדגם הזה שהסרן הקדמי שלו נמצא בתחילת השלדה דבר שהיה מקובל בארץ רק בסינגלים.בדבלים הסרן היה כ60 ס"מ אחורה וזה גרר שהפגוש היה מעוגל לעומת הדגם שבתמונה שיש לו פגוש שטוח.רוני

פורסם
גיא זאת הפתעה אמיתית,המיקסר הזה וויט משנות ה50 נדיר מאוד המיוחד בדגם הזה שהסרן הקדמי שלו נמצא בתחילת השלדה דבר שהיה מקובל בארץ רק בסינגלים.בדבלים הסרן היה כ60 ס"מ אחורה וזה גרר שהפגוש היה מעוגל לעומת הדגם שבתמונה שיש לו פגוש שטוח.רוני

רוני, זה "וויטוקאר" (http://i.start.co.il/groups/kenworth/forum/t/76642.aspx).

דב,

Foden DG6, Leyland Super Hippo 1934

T

IMG_1260.jpg

IMG_1167.jpg

Acar Eshtarom, Holon_H_Haramati, Israel1971_2 small.jpg

פורסם

הגורר אומנם לא התקבל- אבל התקבלו את ה"אחים" שלו- משאיות שמחליפות כיום את הריאוסים הוואתיקים- הטאטרות תוצרת ארה"ב, עם מנועי קמינס! אני לא יודע עד כמה יש צורך בכזה סוס - הוא 8X8 אם לא שמת לב, רק זה מסבך את המערכת מעל לכל צורך מרכב כביש בייסודו! זה אולי אקטואלי במקומות שהכבישים מאד גרועים- אבל בארץ?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמונות ממלחמת יום כיפור

9471959.jpg

9471966.jpg

9472174.jpg

9472075.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...