Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לך רוני.

ה C1000 היה עובר אצלינו בחדרה מידי פעם - בדיסק הקשיח שלי צרוב הזכרון שלו נוסע ברח' הנשיא ממזרח למערב ופונה שמאלה ברחוב הלל יפה כדי לעלות להרברט סמואל (לצעירים: לא היתה אז היציאה לכביש הישן לפני גשר הרכבת - כל התנועה נעשתה דרך הכיכר) ולצאת לכיוון כביש החוף (?). בגלל הנדירות של המודל הזה היה מדובר במאורע חגיגי ביותר, מה שדרש רכש של קרטיב (למי שיודע מה זה) בקיוסק של הלפרין (טוב, כאן אני נכנס להסטוריה הקדומה של חדרה).

דרך אגב, למה אתה מתכוון עם "W 600" ? אאל"ט סדרת ה W היתה כולה עם הנעה לכל הגלגלים (ה W 600 היה המקביל של ה D 600)?

באיזה צירוף מקרים מוזר הועלתה כאן תמונה של אחד המאנים שהחליפו את הדודג'ים - אני מקווה שהוותק שלך מקנה לך פטור מהמאן...

בברכה,

גיא/T

שלום לך גיא.אכן הW600 היו הדודג"ים עם הנעה 4X4 היה אחד כזה עם סרן מת נוסף כפי שציינתי ועליו היה מורכבת במת הרמה

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לך גיא.אכן הW600 היו הדודג"ים עם הנעה 4X4 היה אחד כזה עם סרן מת נוסף כפי שציינתי ועליו היה מורכבת במת הרמה

גיא מצטער לא היתה אפשרות להמשיך בתגובה הקודמת אז קבל תקון לגבי ההודעה שבה ציינתי לגבי הW600 שהיה למעשה 6X4 אני מקווה שנהנית בזמנו מ"המנגינה" של הקמניס ברחובות חדרה שלא היתה משופעת (מלשון שפע) במנועים המדהימים הללו.בעוונותיי אני סוגר 20 שנה בחברה ומעריך יום יום את מי שהחליט להביא לנו את הDAF שמאריך לי את ימיי כנהג.המאן שלנו בנוי מסיבי ויעיל לעבודות שטח אך מתכנניו לא היו בשעור שלימדו הנדסת אנוש.מסתבר שיש קשר מיסטי ביני לבין הדאף וכאשר הוא מאושפז במוסך גם אני חולה ונשאר בבית.שנה טובה ושמור קשר.רוני

פורסם
tatra כאשר כתבת על חדרה והקיוסק של הלפרין

נזכרתי בילדותי כשקנינו אצלו גזוז כשיצאנו מבית הספר

תכתוב את זה בפורום הראשי ויש סיכוי שמישהו ישאל אותך מה זה גזוז...

פורסם

איפה הסתובבת, בקידוחי נפט?! -מעניין אם לאינטרנשינל הכחול יש רישוי בתוקף- הוא נראה מצויין! העיקר שיש לו מדבקה "איך אני נוהג"- מאד חשוב איפה שהוא מסתובב!:lol::lol::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה הסתובבת, בקידוחי נפט?! -מעניין אם לאינטרנשינל הכחול יש רישוי בתוקף- הוא נראה מצויין! העיקר שיש לו מדבקה "איך אני נוהג"- מאד חשוב איפה שהוא מסתובב!:lol::lol::-D

שלום לך גנאדי. אני במקומך לא היתי בונה עליה מהנסיון הקצר שהיה לי עם לפידות יש לי הרגשה שהם חושבים שהרכבים שלהם משובצים ביהלומים כך לדוגמא הייתי אתם במשא ומתן על אחד האוטוקרים שלהם לפני כ10 שנים ואז דיברו איתי על 20 אלף דולר שהיה משהוא כמו 100K שקל.שתבין באותם ימים הוא היה בן 20 שנה ואפשר היה באותו הסכום לימצוא רכב אמריקאי בן 6-7 שנים. לפני כמה חודשים דיברתי עם קצין הבטיחות בתעבורה שלהם והנושא הועלה ובלי להתבלבל הוא נקב באותו הסכום רק בהבדל של עשור מזה תסיק מסקנות לבד.רוני

פורסם

אז הם לא רוצים למכור- לא יכול להיות שבן אדם עד כדי כך מטומטם, שלא מבין שאי אפשר לבקש ברצינות על משהו מחיר שהוא פי 10 לפחות מהשווי הריאלי שלו בשוק! בתכל'ס- אין להם יותר די טעם למכור, כל עוד הכלים עושים את עבודתם! אני כרגע בכל מיקרה לא רוצה מהם כלום בגלל חוסר תקציב שלי- אז זה לא מדאיג אותי יותר מדי!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום לך גנאדי. אני במקומך לא היתי בונה עליה מהנסיון הקצר שהיה לי עם לפידות יש לי הרגשה שהם חושבים שהרכבים שלהם משובצים ביהלומים כך לדוגמא הייתי אתם במשא ומתן על אחד האוטוקרים שלהם לפני כ10 שנים ואז דיברו איתי על 20 אלף דולר שהיה משהוא כמו 100K שקל.שתבין באותם ימים הוא היה בן 20 שנה ואפשר היה באותו הסכום לימצוא רכב אמריקאי בן 6-7 שנים. לפני כמה חודשים דיברתי עם קצין הבטיחות בתעבורה שלהם והנושא הועלה ובלי להתבלבל הוא נקב באותו הסכום רק בהבדל של עשור מזה תסיק מסקנות לבד.רוני

Crazy people are everywhere... The Transtar is rare rare rare in Israel, also the GMC 9500. Sorry about the English - too late for my Hebrew computer, the weekend is over:cry: T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
the GMC 9500.

T

האם כזה GMC היה ל"תנופה" בחדרה לפני שנים ?

אני זוכר משהוא צהוב / ירוק

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לאחרונה קראתי הרבה על משאיות קנוורט ישנות. במיוחד אני אוהב את הדגם W900A או T900 האוסטרלי.

kenworthw900a-04.JPG

kenworthw900a-03.JPG

kenworthw900a-01.JPG

היו למשאיות האלו מנועים מדהימים, דיזל שני פעימות של דטרויט, כולל דגמים עם 8 ו-12 צילינדר!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
Crazy people are everywhere... The Transtar is rare rare rare in Israel, also the GMC 9500. Sorry about the English - too late for my Hebrew computer, the weekend is over:cry: T

וואוו לא האמנתי בכלל שהמשאית הזאת (אינטרנשיונל)קיימת בישראל..

אני מופתע בפעם השנייה לאחרונה אחרי שגילתי שהיו פה גם GMC ASTRO

זה רק יותר מעורר ומדליק לחשוב מה עוד מסתתר פה...ומתי נמצא אותן

הלוואי והרכבים האלו איכשהוא יצליחו להגיע למוזיאון של תעבורה

מישהו פה מכיר את המשאיות האלו לתת לנו קצת רקע עליהן

ואם בכלל הגיעו לפה עוד משאיות כאלו ..מתי.. וכמה?

פורסם

שלום לך ברווז גומי.היות ואיטרנש הזאת נושאת מתקן לבדיקות ססמיות רב הסיכויים שהיא הגיעה קומפלט מיצרן הציוד היעודי שעליה ולא במסגרת יבוא משאיות בשוטף. לגביי GMC ASTRO הוחל ביבוא שלהם במהלך מלחמת יוהכ אז הביא כל משאית פנויה על הגלובוס.באותו היבוא הגיעו כ 30 יחידות רובם עם סליפרים בצבעים ירוק וצהוב כמו כן כמה יחידות ללא סליפר בצבע כתום מנוע GM V8 עם בלאוור גיר פולר RT915 במהלך 1979 חב תעבורה הביאה כמה יח עם תיבת הילוכים אוטומטית שלא היו הצלחה גדולה.בסוף 79 יובאה GMC אחת עם מנוע קמינס 350 כ"ס בצבע כתום לקבוץ גן שמואל לפי מיטב ידיעתי היא היחידה עם מנוע כזה.רוני

פורסם

Rubber Duck

אכן הגיעו לארץ דגמים מאוד לא "צפויים" במשך השנים וגם אני מודה ומתוודה שאני מופתע כל פעם מחדש כשמתגלה לו איזה יצור מוזר כזה.

למשל:

- אינטרנשיונל EMMERYVILL כמו שהיה לגרר אזור

- שלושה או ארבעה לילנד בופלו

- קאלבלה (KAELBLE) גרמניים

- GMC CRACKERBOX

- AEC MAMMOTH MAJOR

- אאל"ט, האג (HUG)

- הדודג'ים הגדולים של חברת החשמל וחיל האויר

- FBW שוויצרי

- ואיט ROAD COMMANDER I

- WILLEME צרפתי

ומי יודע מה עוד (סיפור דומה ישנו גם עם האוטובוסים)....

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...