Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתמול ב"קצר משפחתי" בערוץ 2 היה בחור חביב עם הכיפה, שמחזיק בחצר מרצדס- כבאית ישנה, וחולם לעשות איתה טיול בין המדינות, וגם עוד כמה "צעצועים" קטנים כמו למברטה ועוד איזה אופנוע, בקיצור סוג של אספן- מישהו מכיר אותו?:roll:

אין לי מושג אם זה אותו בן אדם אבל...

אם נוסעים על הכביש של יבנה לכיוון מושבי עשרת..בצד שמאל באחת החצרות

יש כמה רכבים מסודרים בשורה ...

לא עצרתי לראות אבל ראיתי בחטף כמה רכבים ישנים ואיזה משאית או שתיים

אם מישהו באזור שיחפש אם יש שם משהו מעניין

פורסם

לא זה לא אותו הבן אדם- ורצוי לא לדבר יותר מדי על המקום הזה, כי הרכבים שייכים לאספן ככל הידוע לי, ומאד לא רצוי שאנשים ייסתובבו לו בשטח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתמול ב"קצר משפחתי" בערוץ 2 היה בחור חביב עם הכיפה, שמחזיק בחצר מרצדס- כבאית ישנה, וחולם לעשות איתה טיול בין המדינות, וגם עוד כמה "צעצועים" קטנים כמו למברטה ועוד איזה אופנוע, בקיצור סוג של אספן- מישהו מכיר אותו?:roll:

שלום לך גנאדי, המרצדס הזאת שהיתה בעברה ככל הנראה כבאית שנת יצור 84 הוסבה ויש עליה ארגז סגור ולפי מה שאשתו של אריה אמרה (בתוכנית בערוץ 2) הוא אכן מתכנן לצאת עם הרכב הזה לטיול בעולם.הזוג הזה מתגורר בישוב שנקרא טפחות בגליל התחתון יצא לי לראות את הרכב לפני כשבועיים כאשר עבדתי בישוב שלהם.אין לי ספק שהרכב יוכל לשרוד טיול ברחבי הגלובוס ס"הכ זהוא רכב מאוד אמין ובמידה והוא מטופל כראוי יש להם סיכוי לא רע לסיים אותו בנסיעה .באשר לנוחות נהיגה וסבלנות זו סוגיה אחרת.היו לנו בחברה הרבה כלים כאלו בכמה דגמים וזה לא היה תענוג לנהוג בהם ההוכחה שהרכב אמין במדינות ערב גם היום משתמשים ברכבים האלה עשרות שנים והם לא מתיאשים מהם.

פורסם

יכול להיות שזה קשור לכתבה בת 2 עמודים שפורסמה במוסף סופ"ש של ישראל היום מה 9 ביולי - הכתבה קרויה "האח הגדול על גלגלים" וניתן לאתרה באתר של ישראל היום - יש גם תמונות של הכבאית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יצא לי לעשות סיבוב על הגרר כזה של אגד- את הזמן הזה שנהגתי בו הוא היה נראה לי די בסדר מבחינת הנוחות...:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יצא לי לעשות סיבוב על הגרר כזה של אגד- את הזמן הזה שנהגתי בו הוא היה נראה לי די בסדר מבחינת הנוחות...:-D

גנאדי הגרר של אגד שנמצא במוזיאון הוא ב4 דרגות יותר גדול הוא נקרא 2426 מנוע 240 כ"ס הכבאית אא"לט נקראת 1113 ויש לה מנוע של 110 כ"ס בלבד.בחברת חשמל היו בין היתר מרצדס 1513 והם היו מזה "נבלות".

פורסם
גנאדי הגרר של אגד שנמצא במוזיאון הוא ב4 דרגות יותר גדול הוא נקרא 2426 מנוע 240 כ"ס הכבאית אא"לט נקראת 1113 ויש לה מנוע של 110 כ"ס בלבד.בחברת חשמל היו בין היתר מרצדס 1513 והם היו מזה "נבלות".

גנאדי קבל תקון המרצדס של אגד נקראת 2624 ולא כפי שצינתי והרכב שמצוין כ1113 יש לו מנוע 130 כ"ס ולא שזה משנה את העובדה שעדין הם "נבלות" רוני

פורסם
גנאדי קבל תקון המרצדס של אגד נקראת 2624 ולא כפי שצינתי והרכב שמצוין כ1113 יש לו מנוע 130 כ"ס ולא שזה משנה את העובדה שעדין הם "נבלות" רוני

רוני,

יש אצלכם עוד מישהו מהותיקים שזוכר איזה חוויות מהדודג' C900 ?

בתודה מראש ובברכת חג שמח,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
רוני,

יש אצלכם עוד מישהו מהותיקים שזוכר איזה חוויות מהדודג' C900 ?

בתודה מראש ובברכת חג שמח,

T

שלום לך גיא,כיום אין אצלנו בצוות מי שיודע על קיומו של הדודג" ובודאי מהחוויה לנהוג בו אך ישנו איש יקר שבפנסיה שהיה לו הכבוד לעבוד על הC1000 היחיד שהיה בחברה שההבדל בינו לC900 היה ההנעה 6X4 ומנוע קמינס 250 כ"ס.לידיעתך היו בס"הכ 2 דודגים כאלו בחברה (השני 4X2) היתר היו עם מנועי בנזין מסדרת ה400 וה600.אא"לט הW600 היה 6X2 כאשר בסרן האחורי היה גלגל בודד כפי שמיצרים היום (דוגמת הפושר)

חג

פורסם
היום אולי התחיל משהו בנושא הפרייטלינר עוד פעם. המחיר ירד במעט, אולי אנסה לקנות עוד פעם.

בהצלחה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
שלום לך גיא,כיום אין אצלנו בצוות מי שיודע על קיומו של הדודג" ובודאי מהחוויה לנהוג בו אך ישנו איש יקר שבפנסיה שהיה לו הכבוד לעבוד על הC1000 היחיד שהיה בחברה שההבדל בינו לC900 היה ההנעה 6X4 ומנוע קמינס 250 כ"ס.לידיעתך היו בס"הכ 2 דודגים כאלו בחברה (השני 4X2) היתר היו עם מנועי בנזין מסדרת ה400 וה600.אא"לט הW600 היה 6X2 כאשר בסרן האחורי היה גלגל בודד כפי שמיצרים היום (דוגמת הפושר)

חג

תודה לך רוני.

ה C1000 היה עובר אצלינו בחדרה מידי פעם - בדיסק הקשיח שלי צרוב הזכרון שלו נוסע ברח' הנשיא ממזרח למערב ופונה שמאלה ברחוב הלל יפה כדי לעלות להרברט סמואל (לצעירים: לא היתה אז היציאה לכביש הישן לפני גשר הרכבת - כל התנועה נעשתה דרך הכיכר) ולצאת לכיוון כביש החוף (?). בגלל הנדירות של המודל הזה היה מדובר במאורע חגיגי ביותר, מה שדרש רכש של קרטיב (למי שיודע מה זה) בקיוסק של הלפרין (טוב, כאן אני נכנס להסטוריה הקדומה של חדרה).

דרך אגב, למה אתה מתכוון עם "W 600" ? אאל"ט סדרת ה W היתה כולה עם הנעה לכל הגלגלים (ה W 600 היה המקביל של ה D 600)?

באיזה צירוף מקרים מוזר הועלתה כאן תמונה של אחד המאנים שהחליפו את הדודג'ים - אני מקווה שהוותק שלך מקנה לך פטור מהמאן...

בברכה,

גיא/T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...