Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא! אף משאית ישנה שיוצאת מצה"ל- לא נמכרת עם אופציית רישוי- אלא רק ליצוא או פרוק, לסוכנים מורשים בלבד!:-( יוצא מהכלל- "דנות", וגם זה כנראה בגלל היותן יחסית חדשות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא! אף משאית ישנה שיוצאת מצה"ל- לא נמכרת עם אופציית רישוי- אלא רק ליצוא או פרוק, לסוכנים מורשים בלבד!:-( יוצא מהכלל- "דנות", וגם זה כנראה בגלל היותן יחסית חדשות.

בגלל משקל כולל

פורסם

אז למה שברולטים/GMC לא נמכרות עם הרישוי? (אני מתכוון לזה):

פעם ב... מופיעות כאלה למכרזים- וככל הידוע לי לא מנכרות לכביש. אני מכיר "ברזלן" שקנה כזאת....ופירק אותה, כי לא הצליח לעשות לה רישוי.

73002692.jpg

chevy.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אז למה שברולטים/GMC לא נמכרות עם הרישוי? (אני מתכוון לזה):

פעם ב... מופיעות כאלה למכרזים- וככל הידוע לי לא מנכרות לכביש. אני מכיר "ברזלן" שקנה כזאת....ופירק אותה, כי לא הצליח לעשות לה רישוי.

יתכן שלא עמדו בדרישות התקן של משרד התחבורה בדרך כלל רוב השברולט/GMC היו שייכות לכח הרב לאומי ויש סיכוי שנבנו לפי סטנדרט אמריקאי שלא תמיד עומד בתקן האירופאי שמשרד התחבורה מאמץ

פורסם
אתמול ראיתי משאית מעניינת, שלא ידעתי על קיומה בכלל: ליילנד-"בוקסר" שנת 82! הוא נראה בדיוק כמו 411- רק קצת יותר קטן. למישהו יש יותר פרטים על האוטו הזה?:roll: כלומר- מה אמור להיות משקל הכולל שלו, לדוגמה- ל-411 זה 16 טון נידמה לי, ולזה? ומה המנוע שמורכב- בעל המשאית אמר שמורכב שם מנוע וגיר של דאף?

אם ה-411- זה "קלייסדייל" -אז ה"בוקסר" אמור להיות הממשיך של הצ'יפטיין שלי?

אם המשאית נראית כך (מCCMV), המנוע אינו אוריגינלי, במקור הייה לה מנוע כמו שאצלך בצ'יפטיין (לילנד 400) עם הספק אולי קצת יותר גבוה. המנוע הזה עוד הוצע למחירה בT44 הקטן של לילנד (שהחליף את כל הסידרה של הבוקסר) והספקתי לנהוג במשאית כזו באנגליה - 140 כ"ס ו10 טון:?...

אגב הקבינות הללו במקור של אוסטין ולילנד ירשה את התכנון כשהשתלטה על אוסטין. הקבינה באוסטין לא רכנה, הרכינה היא פיתוח של לילנד. הן גם לא יוצרו במפעל של לילנד ב...לילנד אלא בBATHGATE שהיה המפעל הישן של אוסטין וכך גם האנגלים קוראים להן. ההחלדה גרועה בדיוק כמו כל דבר שיוצר בתקופה ההיא...

בברכה,

T

?iid=yllbef&outx=0&quality=90&noresize=1

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

יש אחת כזאת (כמו בתמונה למעלה) במושב סירקים ליד פתח תקווה.

מי שרוצה פרטים בהודעה פרטית.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

כן, האוטו נראה ככה, רק לבן- ולתדהמתי לא חלוד כמעט! אם כי מוזנח מאד בפנים- שנים עמד בשמש...:? אין לי עכשיו כסף ומקום לשים אותו- אחרת לא הייתי חושב יותר מדי, כי כאלה בטוח כבר לא נשארו הרבה! אגב, miriseven, מה שאתה ראית סביר להניח שדווקא 411- נראה אותו הדבר, אבל יותר גדול קצת (16 טון נידמה לי), אותם שרדות קצת יותר! יש לפחות אחד 86 שעדיין מוביל מכולות, ומסתבר שזה שנמכר לא מזמן (75 נידמה לי) עדיין קיים גם כן, ואפילו למכירה- מישהו שם עליו מיכל סולר עם משאבה, ועכשיו מוכר אותה כ"תחנת תדלוק ניידת", אפילו עדיין עם טסט!

פורסם

במבשרת ציון,

המשאית במצב שלם ויפה מאוד, ניראה שעומדת המון זמן, לפי מה שראיתי התחילו לבזוז ממנה חלקים, מי שמעוניין שימהר.

18082010103.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

המשאית החביבה הזו עובדת כבר שנים אצל הקבלן לעבודות העפר במרכז הארץ. מה זה? -כלומר- עד עכשיו חשבתי שזה וולוו, אבל היום ראיתי שיש לה גריל של רנו, אבל אני לא בטוח שהוא מקורי. בכל מיקרה- אף פעם לא ראיתי עוד כאלה, כנראה היא מאד נדירה בארץ, לפחות לעכשיו! והיא במצב לא רע בכלל!8)

M.JPG

פורסם
ביבר חביבה, נצפתה באזור המזרח התיכון (פונים שמאלה ואז ימינה)...

אולי היא יכולה לעזור לך במשהו, גנאדי?

היה מאד עוזר לי המנוף שלו- לו היה לי עכשיו כסף ומקום לעוד משאית...:cry::-(

פורסם

אתמול ב"קצר משפחתי" בערוץ 2 היה בחור חביב עם הכיפה, שמחזיק בחצר מרצדס- כבאית ישנה, וחולם לעשות איתה טיול בין המדינות, וגם עוד כמה "צעצועים" קטנים כמו למברטה ועוד איזה אופנוע, בקיצור סוג של אספן- מישהו מכיר אותו?:roll:

פורסם

דווקא אין לי אף מרצדס באוסף! :-o ויש שם קוזה ברקע!8)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...