Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקאניה- מיכלית, "פליט" צבא/תעופה לשעבר- יש עוד כמה כאלה שעובדות אצל קבלני הכבישים, ואחת משופצת יפה במוזיאון התעבורה. אישית, אני אפילו לא יודע למה- אבל אני לא כ"כ "טיפוס של סקאניה"- היצרן הזה מכולם מעניין אותי הכי-פחות, אם כי יש כמה דגמים שאני מחבב, כולל החדש המפלצתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סקאניה- מיכלית, "פליט" צבא/תעופה לשעבר- יש עוד כמה כאלה שעובדות אצל קבלני הכבישים, ואחת משופצת יפה במוזיאון התעבורה. אישית, אני אפילו לא יודע למה- אבל אני לא כ"כ "טיפוס של סקאניה"- היצרן הזה מכולם מעניין אותי הכי-פחות, אם כי יש כמה דגמים שאני מחבב, כולל החדש המפלצתי!

מיכלית תדלוק תעופתית ("באוזר") כמעט בטוח יוצאת חיל האויר.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם
תמונות ממלחמת יום כיפור

תמונה שניה מימין: תותח נ"מ 4 קני מתוצרת ברה"מ ZSU-23X4 שם קוד נאט"ו "שילקה". כנראה שלל סורי.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

שילקה זה כינוי רוסי למתקן. בנטו קוראים לו GUN DISH.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שילקה זה כינוי רוסי למתקן. בנטו קוראים לו GUN DISH.

אכן, טעות שלי. תודה על התיקון!

פורסם
צולם השבוע

P9080331nn.jpg

אחת מ"ה"משאיות שהייתי רוצה- לקחת, להעיף את ההייבר ולהרכיב שם סלפר- ולעשות משהו כזה:

הבעיה שהיום רובן נכחדו, ואו שאף אחד לא מוכן לעבוד עליהן- ומוכרים אותן לברזל, או שהבעלים רוצים את הסכומים שלא ממש הגיוניים ואיני אוכל לעמוד בהם!

mack_superliner.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה יודע שיש לי לחץ דם גבוה? וקיבה עצבנית? מה אתה כבר רוצה לעשות לי, אה?

דב,:wink:

5004017613_7491b304e5.jpg

:?::?::?:

:evil:

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אין לך רחמים בגרוש?

אבל תן, תן עוד כאלה. האמת היא שאני מת על זה!

אני חושב שזה "באריירוס", משאית ספרדית שלא ברור איך הגיע לארץ. ממש זוכר את זו המסויימת עם מיכל המיים (עבודה שמבטיחה למשאית אריכות ימים מופלגת, אם מתחילים כשהיא צעירה).

משהו, התמונה הזו. יש עוד ממנה? משום מה אני לא זוכר את החזית בכלל, רק מבט מהצד, שהראה דימיון רב לבדפורד TK וו-וולבו F7 ורנו מאותה תקופה...

אבל יכול גם להיות שזה משהו אחר?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אין לך רחמים בגרוש?

אבל תן, תן עוד כאלה. האמת היא שאני מת על זה!

אני חושב שזה "באריירוס", משאית ספרדית שלא ברור איך הגיע לארץ. ממש זוכר את זו המסויימת עם מיכל המיים (עבודה שמבטיחה למשאית אריכות ימים מופלגת, אם מתחילים כשהיא צעירה).

משהו, התמונה הזו. יש עוד ממנה? משום מה אני לא זוכר את החזית בכלל, רק מבט מהצד, שהראה דימיון רב לבדפורד TK וו-וולבו F7 ורנו מאותה תקופה...

אבל יכול גם להיות שזה משהו אחר?

שלום לך דב , לפי המספר רשויי הבאריירוס עלתה לכביש בערך ב10/69 ובאותם ימים רק הבד פורד נראה דומה לה בטוח שהוולבו והרנו לא נראו כך .רוני

פורסם

גם אתה מזהה באריירוס? אתה יודע קצת יותר מאיפה היא צצה?

מהחזית היא קצת דומה לדודג' האנגלי ה"קטן" - K900?

(יצאתי לחיפוש אחרי תמונה של אחד כזה, וחוץ מזה שטעיתי במספר (כנראה 700), תראו למה הגעתי:

http://www.transportphotos.com/road/list_digital?page=7

שם יש משאיות קומר עם אותו תא נהג כמו שהיה ל- K700. בטח גיא, אם הוא גבר, ימצא תמונה יפה של דודג' כזה בישראלי...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מאתר שירותי כיבוי והצלה

37765-292.jpg

37766-296.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

שתיהן לפי דעתי עדיין קיימות ופעילות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...