Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא מכיר את סוג המשאית הזו?

יש לאישתי תמונה של הדוד שלה עם המשאית שלו שכרגע אני לא יכול לסרוק אבל מהאינטרנט מצאתי משאית דומה.

גם המשאית וגם הדוד שלה נעלמו ואין קצה חוט...

ירון מאיר

דגם משאית של מאיר.jpg

Berliet-GRD-7D-2Seb.jpg

Berliet-GRD-7D-3Seb.jpg

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל

לא נראתה כבר הרבה זמן, סביר להניח שאינה קיימת,היו כ 25 יחידות כאלה בארץ משנת 1995-1996 יש עדיין כמה בודדות שעובדות, רובן הושבתו עקב מחירי הסולר, המשאית הזו עושה 1 ק"מ על כל ליטר וזה בלתי אפשרי בכלל כיום,

נעלמתי מרוב העבודה אבל יש ב יד2 פריטלינר ויש מקים ויש לילנד וחבר שלי שקנה המק שלי התחיל בשיפוץ לילנד ביבר ואני עוד תקוע עם הגיפ שליהתחלתי השיפוץ ונתקעתי באמצע הרבה כסף והרבה זמן ויש לי פיגו 305 88 עוד מעט אני מכניס אותה לצבע היא חדשה

פורסם

זה בֶּרְלִייֶה צרפתי, גיא בטח יביא את הדגמים המדוייקים(תודה גיא).

יצרן משאיות (ואוטובוסים עד כמה שאני זוכר) מכובד מאוד, ייצר גם משאיות לחציית מדבריות באפריקה, לחיפושי נפט...

החברה השתלבה ברנו איפשהו בשנות השבעים.

יש לאישתי תמונה של הדוד שלה עם המשאית שלו שכרגע אני לא יכול לסרוק אבל מהאינטרנט מצאתי משאית דומה.

ירון מאיר

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עלאא, חבר שלך התחיל בשיפוץ ליילנד ביבר ואנחנו לא יודעים? מהר תמונות, לפני שנתעצבן עליך ועל כל המיגזר שלך!

נעלמתי מרוב העבודה אבל יש ב יד2 פריטלינר ויש מקים ויש לילנד וחבר שלי שקנה המק שלי התחיל בשיפוץ לילנד ביבר ואני עוד תקוע עם הגיפ שליהתחלתי השיפוץ ונתקעתי באמצע הרבה כסף והרבה זמן ויש לי פיגו 305 88 עוד מעט אני מכניס אותה לצבע היא חדשה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
זה בֶּרְלִייֶה צרפתי, גיא בטח יביא את הדגמים המדוייקים(תודה גיא).

יצרן משאיות (ואוטובוסים עד כמה שאני זוכר) מכובד מאוד, ייצר גם משאיות לחציית מדבריות באפריקה, לחיפושי נפט...

החברה השתלבה ברנו איפשהו בשנות השבעים.

משאית צרפתית berliet gdc6w מסוף שנות ה - 40

צביקה מרגלית

פורסם
גם אתה מזהה באריירוס? אתה יודע קצת יותר מאיפה היא צצה?

מהחזית היא קצת דומה לדודג' האנגלי ה"קטן" - K900?

(יצאתי לחיפוש אחרי תמונה של אחד כזה, וחוץ מזה שטעיתי במספר (כנראה 700), תראו למה הגעתי:

http://www.transportphotos.com/road/list_digital?page=7

שם יש משאיות קומר עם אותו תא נהג כמו שהיה ל- K700. בטח גיא, אם הוא גבר, ימצא תמונה יפה של דודג' כזה בישראלי...

There you go, Chassis is lighter, but the cab was the same for all. Yarid Hamizrach 1971, Photo by Yigal Ashuach, from Harvard. T

Dodge_Rootes_Ashuach, Yigal_1 H.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

תגיד לי, אתה רוצה להרוג אותי- מה זה הדברים האלה, שאפילו לא חשדתי בקיומם, ועוד בארץ?!?:shock::shock::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היו כאלה ועוד איך,

אני זוכר אחת שעבדה קבוע על קו חיפה-צפת, הובילה כנראה חמרי ניקוי עבור איזה סיטונאי בצפת... הדיבור היה שהוא נוסע יום יום עם עשרה טון מטען (גנאדי, כמה מותר להעמיס על הצי'פטיין? זה בערך אותו סדר גודל של משאית)

הוא היה מזדחל בעליות.... אבל מנוע הפרקינס בן האלמוות סחב וסחב...

פורסם

לרוני שלום,

יש לך אולי מושג מה פשרם של הטריילירים בעלי ההופעה הצרפתית הללו?

בנוסף שים לב לעובדה שהואיט בעצם גורר את הÖAF - דהיינו, בערך 80 טון...

האם מדובר בניסוי של צה"ל?

התמונה צולמה עי ישראל הרמתי ונמצאת באוסף אונ' הרוארד.

בברכה,

גיא

נ.ב.: הברלייה אכן GD כזה או אחר. ירון, האם התמונה צולמה בארץ? אם תצליח לסרוק אפשר יהיה לזהות יותר בודאות (היו גם מאנים דומים...).

Strange Trailers2_Haramaty_H.jpg

פורסם
לרוני שלום,

יש לך אולי מושג מה פשרם של הטריילירים בעלי ההופעה הצרפתית הללו?

בנוסף שים לב לעובדה שהואיט בעצם גורר את הÖAF - דהיינו, בערך 80 טון...

האם מדובר בניסוי של צה"ל?

התמונה צולמה עי ישראל הרמתי ונמצאת באוסף אונ' הרוארד.

בברכה,

גיא

נ.ב.: הברלייה אכן GD כזה או אחר. ירון, האם התמונה צולמה בארץ? אם תצליח לסרוק אפשר יהיה לזהות יותר בודאות (היו גם מאנים דומים...).

גיא אלו שני נגררים שיוצרו ע"י מפעלי עגם מתוך כמות שלא ננקוב הם נחשבים כשלון והנהגים לא מוכנים לעבוד איתם היות ובמקרה של תקר בגלגל פנימי יש להרים את הנגרר מטר באוויר ואז הנהג תלוי במפעיל של הכלי שיוריד אותו מהנגרר כיום הם נמצאים בימ"ח הוויט הזה היה בניסוי של צה"ל בשנת88

פורסם

ירון מאיר

שלום לך ירון האם הדוד של האשה עבד עם מע"צ ?באזור עפולה?יש לי חבר שהכיר משהו כזה באזור עפולה.רוני

פורסם
גיא אלו שני נגררים שיוצרו ע"י מפעלי עגם מתוך כמות שלא ננקוב הם נחשבים כשלון והנהגים לא מוכנים לעבוד איתם היות ובמקרה של תקר בגלגל פנימי יש להרים את הנגרר מטר באוויר ואז הנהג תלוי במפעיל של הכלי שיוריד אותו מהנגרר כיום הם נמצאים בימ"ח הוויט הזה היה בניסוי של צה"ל בשנת88

מעניין - חידשת לי.

הנה ה"מקור" - Willeme עם טריילר של Coder משנת 1946...

ד"א גם אצל הצרפתים הסיפור הסתיים ללא הצלחה גדולה ושנים רבות הם השתמשו בפסיפיק. למי שתוהה, הטנק הוא אכן פנתר גרמני - הצרפתים השתמשו בהם למספר שנים עד שהוחלפו ע"י הפטון.

T

portecharswilleme1946mv0.jpg

פורסם

חברים שלום.

אבא שלי משגע התחרפן והוא משגע אותי כבר תקופה למצוא VOLVO N86 או N88

שיהיו אפילו גרוטאות העיקר במצב נסיעה.

אשמח לקבל כל כיוון או הכוונה ממכם.

תודה.

קובי - :wink:

פורסם
חברים שלום.

אבא שלי משגע התחרפן והוא משגע אותי כבר תקופה למצוא VOLVO N86 או N88

שיהיו אפילו גרוטאות העיקר במצב נסיעה.

אשמח לקבל כל כיוון או הכוונה ממכם.

תודה.

מאיזו שנה? -יש עוד כמה שעובדות, חלקן במצב לא רע, ויש לפעמים גם למכירה ביד2- תעקוב! בהצלחה!

עריכה: סורי- טעות, התבלבלתי עם ה-NL. את מה שאתה מחפש יש כמה שעומדות, והייתה אחת מפ"ת במצב טוב שעבדה לפחות עד לא מזמן. אחת מאלה שעומדות- עומדת הרבה שנים במיגרש ממ"ן בלוד. מה אתה מתכוון "במצב נסיעה"- שאפשר להניע, או שיש רישיונות בתוקף?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...