Jump to content

אנדרי ח.

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי אנדרי ח.

  1. שלום רב! ברצוני לקנות משאית להעברת דירות, ושאלתי היא מה גודל הארגז וכושר ההעמסה הדרושים בשביל להעביר משפחה ממוצעת (דירה של כ-5 חדרים) בנגלה אחת? ברשותי רשיון עד 12 טון. אודה מאוד אם גם תמליצו לי על דגם מסויים. כרגע לא מעניין אותי הפינוק והיוקרה. מה שחשוב לי עכשיו זה הפראקטיות ועלות התחזוקה. אני לא מחפש משאית אספנות, אבל גם לא משאית שרק אתמול ירדה מפס הייצור. תודה מראש. אנדרי.
  2. דירה של משפחה ממוצעת. כ-5 חדרים. לא של מיליונרים, אבל גם לא משפחה במצוקה.
  3. במחיר כזה עדיף לוותר על יופי ופינוק, ולהתמקד באמינות. אם הרכב נועד להסיע בן-אדם אחד, אפשר לעלות בשנתון, ולרדת בגודל. ההמלצות הן: - סוזוקי יורו-סוויפט - דיהטסן שרייד אם הרכב נועד להסיע יותר מבן-אדם אחד מחוץ לעיר, ההמלצות שלי: - ניסאן אלמרה (ממליץ בחום) - סובארו לאונה (אימפרזה) - דיהטסו שרייד קלאסיק - דיהטסו אפלאוז - אם יש אפשרות להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא סוזוקי בלאנו - שיחקתם אותה. אני לא רשמתי את שנות הייצור, כי הטווח גדול מאוד ותלוי בהרבה גורמים כמו יד, בעלות, קילומטראז', תאונות, איך שארכב נראה, ועוד. זאת אומרת שאפשר להביא שרייד בהפרש של 4 שנים באותם 15,000ש''ח.
  4. אני נוהג בסוזוקי איגניס 2006. כרגע היא עולה כ-55,000 ש''ח, אפשר להביא בפחות. אני אמליץ על רכב כזה מהסיבות הבאות: - אמינות של סוזוקי. - תנוחת ישיבה - אתה יושב גבוה מהאספלט, התנוחה נוחה מאוד. - הרכב גבוה מעט משאר הרכבים, ויש לו גגון, וזה מאפשר למצוא אותו ברגע בחניה ציבורית עמוסה. - הוא מאוד זריז בעיר. - עצלי הוא בצבע אדום, אז הוא גם נראה חמוד. - אפשר לעלות על מדרכה בלי לחשוש - מרווח גחון 18 ס''ם. כמוון יש גם חסרונות: - בפנים עממי. - קצת חלש בכביש (1,300 סמ''ק). - לא הכי חסכוני שיש. - כמי כל רכב יפאני, כל נגיעה בחניה משאירה סימן על הפח.
  5. שלום רב! ברשותי רשיון ג' עד 12 טון, וברצוני לקנות משאית להעברת דירות. השאלה שלי היא מה גודל הארגז וכושר ההעמסה של משאית שדרושים בשביל להעביר דירה לא גדולה במיוחד בנגלה אחת. אודה לכם מאוד, אם תוכלו גם להמליץ על דגם מסויים של משאית. כרגע אין לי צורך במשהוא מפואר. חשוב לי הפראקטיות ועלויות ההחזקה. תודה מראש. אנדרי.
×
×
  • תוכן חדש...