Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה. האם יש תמונות למישהו, של CRUISE LINER ,מאלו שהיו כאן בארץ? אין לי ספק שצילמו אותם,ולא רק הנהגים. .בעניין ה קונטרקטור,לחברה קראו קל-בנין ובין היתר עבדו גם באיזור קרית-ספר.היום אני מצטער שלא צילמתי... .כ ל ט ו ב.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב ותודה רבה על התמונות שמחתי לראות את הקטלוג של הוויט קומנדור וכן היא נוסעת ומורשית אך משמשת כמשאית עתודה ברוב הפעמים דוד שלי עובד עם 2 קנוורטים T800 קמינס 500 שברשותו.

פורסם

רוני יקירי ערב טוב,

קראתי את התגובה שלך וקודם כל הצבא רכש וולוו 520 ולא 540 כמו שכתבת מעבר לזה כנראה שאתה לא מאורע במה שקורה בצבא ולא יודע כמה גירים ובקאקסים נשברים בוולוואים וב-610 יש כשל רציני במנוע ובקלאץ. היה לי את הזכות להוביל להר דב עם שלב אשכוביות 80 טון כאשר מנופי אבי היו אמורים לפרוק את המבנים לצורך העבודה הגיעו שני לובים של מנופי אבי עם משקולות גיבוי למנוף שניהם במהלך השפיצים שברו מאיות ובקאקסים ומי שחילץ אותם היו הקנוורטים של שלב ולהם יש מנוע 400 ולראיה לטווח הארוך הקנורט הוא הכלי הכי חזק שיש ובמיוחד הקנורט שלי עם באקאקסים 70,000 ליברות.

אני מוביל לחברת אריאל גבאי קידוחים מכונות קידוח במשקלות הנעים בין 80-120 טון כאשר לחברת אריאל גבאי יש סוס גורר סקאניה 580 ואת כל ההובלות של המכונות הכבדות לשפך זהר הוא לא מעיז להוביל איתה כיון שהיא לא מצליחה לבלום בירידות ולפני שנתיים הובלנו יחד אני עם הקנוורט 500 את המכונה 120 טון והסקאניה 580 מנוף ליבר 90 טון בעליות של שפך זהר נשבר לסקאניה הבקאקסים והנזק היה 190,000 ש"חוכמובן שלבסוף אני הורדתי את המכונה וחזרתי עם הקנוורט לקחת את מה שהסקניה לא הצליחה ולכן אל תסתכל בקנקן אלא בקמינס 500 C14

שבת שלום

פורסם

ובכן,אני עדיין מתלהב שהצלחתי להעלות את זה. למי שמתעניין:מצוייר ע"י עיפרון ע"ג בריסטול צבעוני.אח"כ מסמן את מיקום המנורות ואז תוחם הכל בטוש עדין שחור ולאחר מכן צובע הכל עם 'מרקר'שחור ,עבה.המנורות עם טיפ-אקס,אח"כ עם מרקר להדגשה כתום.אלומת אור קדמית :טיפ-אקס בלבד.זהו ציור לעצלנים,כשהייתי צעיר הייתה לי סבלנות ברזל והציורים היו עם כל הפרטים שזכרתי,(אומים בגלגלים,חריצי-ניקוז בצמיג של ה'ספייר' וכו').אם יש מי שמעוניין ,אתחיל לצלם ולהעלות את מה שיש לי.בינתיים,ראו זאת ככרטיס ברכה לשנה החדשה עבור כולכם.

פורסם

דב,

בקשר ל EH , ראה קישור למגרש גרוטאות בקליפורניה:

http://www.mrantiquecar.com/

ה EH הזה היה אצלו נכון לשבוע שעבר:

http://forums.aths.org/InstantForum414/Attachment11288.aspx

אני לא יודע כלום חוץ מכך שהמשאיות (והמכוניות!) למכירה. שווה אולי לברר מה יש מתחת למכסה המנוע ואם הוא מוכן למכור מנוע ותיבה בנפרד (parting).

ראה גם הקישור הבא לכל הסיפור (אחד מחברי ה ATHS התגלגל במקרה למגרש הזה, ומה שיש לו זה פשוט מדהים).

http://forums.aths.org/InstantForum414/Topic63964-4-2.aspx

(השרשור הולך מלמטה למעלה ומדף 1 ל 2 - ככה זה בפורום של ה ATHS)

חג סוכות שמח

גיא

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
ערב טוב ותודה רבה על התמונות שמחתי לראות את הקטלוג של הוויט קומנדור וכן היא נוסעת ומורשית אך משמשת כמשאית עתודה ברוב הפעמים דוד שלי עובד עם 2 קנוורטים T800 קמינס 500 שברשותו.

שלום עידו,

תודה על המידע! יש מצב שתפנק את הפורום בתמונות נוספות שלה (וגם של ה T800) :-D?

חג שמח,

גיא/T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
יופי של תמונות. ראשית כל שמתי לב שגם בגרר וגם במשאבת-בטון, עדיין(!)מתנוסס הכלב. יפה. חוץ מזה איפה צולמו אלו שמתחת לעץ? המשך לצלם,תודה.

יפה משה.. מה אתה כבר לא על הקנוורט?

אלי אחלה ציור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...