Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיט, גם כאן הכנפיים מכוסחות...:? למה זה מכוסח אצל כולם?!?:roll::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר נחנד, שראיתי בצפון, בטח רבים מכירים אותו. הוא נראה, כאילו "להניע ולנסוע", ויש לו מספר 5 ספרות די חדש! מה זה, תזכירו לי?

DSCF0758.jpg

DSCF0759.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המשאית בצומת צמח

בבית אריזה של העמק.

לגבי הכנפיים ,כנראה שצ'פטיין זה כמו חיפושית , הדבר הראשון שנפק זה הכנפיים...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שאלה למומחים: האם ג'אנטים של D, ושל קרגו זהים לחלוטין? -זה נראה ככה, אבל אני רוצה להיות בטוח ב-100%... מדובר בגודל של 900X20, וזה מורכב ב: D1210, ובקרגו 13...משהו (ש"החליף" את ה-D1210).

פורסם
דבר נחנד, שראיתי בצפון, בטח רבים מכירים אותו. הוא נראה, כאילו "להניע ולנסוע", ויש לו מספר 5 ספרות די חדש! מה זה, תזכירו לי?

אוטוקאר מודל 1963 מנוע קמינס 220 כ""ס מס רישוי 91-355 היה שייך לקבוץ מסדה סיים את חייו כאשר הנהג יגאל מהקיבוץ ניסה לסיים נסיעה עם נזילת מים וגמר את המנוע. הרכב עמד שנים ליד הרפת בקיבוץ עד שהחברים בארגון ההובלה של עמק הירדן החליטו לעשות ממנו אנדרטה לרגל חגיגות יובל לארגון .חסאן שהאון מהכפר איכסל שליד נצרת שהוא בעל מוסך למשאיות תרם את השיפוץ החיצוני של האוטוקאר.מי שעובר בשעות החשכה יראה שהפנסים שלו דולקים מזרם חשמל מעמוד תאורה סמוך.רוני

פורסם
מצורפת גלויה של המוסד לבטיחות וגהות שבה מופיעה משאית ווייט עם 5 ספרות.

אמנון

אמנון שלום העלת לי זכרון משנות נעורי היה לי את הכרזה המקורית בבית הוריי בשנות ה70 .זהוא הוויט האחרון לדעתי שנסע בכבישי הארץ עד סוף שנות השבעים והיה שייך למפעל עסיס. בשנת 80 הם רכשו פורד 9000 סוס מהרכבה מקומית בצבע צהוב ורכשו נגרר חדש בכתום אך כמה חבל שלא צילמתי אותו. היתי נתקל בנהג שלה בנמל חיפה הרבה הינו חולקים חוויות על הפורד גם אני עבדתי באותם ימים על פורד כזה.רוני

פורסם

כשהייתי ילד, נהגתי לנסוע בטרמפים. כמובן שהשתדלתי כמה שיותר לנסוע עם משאיות. אחד מנהגי המשאיות שפעם עצר לי סתם, ומאז התיידדנו ושמרנו על קשר שנים רבות, היה שמעון בן-שמחון, הנהג של הוויט הזה של עלית.

הוא עבד קבוע על קו רמת-גן - צפת, יומיום, יופי של טרמפ בשביל מי שלמד בצפת ואביו גר בתל אביב...

הנה הוויט הזה, בביקור ליד ביתינו באמירים ושמעון לצידו.

גם עלית, החליפו את הוויט ב... פורד 9000, אבל משאית, לא סוס, ואדום.

יכול להיות שעלית ועסיס היו מתואמים בעניין?

אמנון שלום העלת לי זכרון משנות נעורי היה לי את הכרזה המקורית בבית הוריי בשנות ה70 .זהוא הוויט האחרון לדעתי שנסע בכבישי הארץ עד סוף שנות השבעים והיה שייך למפעל עסיס. בשנת 80 הם רכשו פורד 9000 סוס מהרכבה מקומית בצבע צהוב ורכשו נגרר חדש בכתום אך כמה חבל שלא צילמתי אותו. היתי נתקל בנהג שלה בנמל חיפה הרבה הינו חולקים חוויות על הפורד גם אני עבדתי באותם ימים על פורד כזה.רוני

וויט עלית עם שמעון בן שמחון.jpg

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
כשהייתי ילד, נהגתי לנסוע בטרמפים. כמובן שהשתדלתי כמה שיותר לנסוע עם משאיות. אחד מנהגי המשאיות שפעם עצר לי סתם, ומאז התיידדנו ושמרנו על קשר שנים רבות, היה שמעון בן-שמחון, הנהג של הוויט הזה של עלית.

הוא עבד קבוע על קו רמת-גן - צפת, יומיום, יופי של טרמפ בשביל מי שלמד בצפת ואביו גר בתל אביב...

הנה הוויט הזה, בביקור ליד ביתינו באמירים ושמעון לצידו.

גם עלית, החליפו את הוויט ב... פורד 9000, אבל משאית, לא סוס, ואדום.

יכול להיות שעלית ועסיס היו מתואמים בעניין?

דב אם זכרוני לא בוגד בי אז בעלית היה פורד מודל 74 מיבוא החרום שלאחר מלחמת יום כיפור ולא היה להם מהסדרה שהורכבה בשנות ה80 בתע"ר נצרת.רוני

פורסם

אנשים, איפה כל הפורדים האלה, איפה?! אני כבר שנים לא ראיתי בכביש...:cry:

פורסם

זכרונך לא בוגד בך, אכן זה היה פורד 9000 מיבוא חירום, מאלה שהיו מגיעים ל- 125 קמ"ש בקלי קלות...

רק לחשוב שרוב הזמן האוטו הזה הוביל יותר אוויר ממשקל (או קופסאות פח ריקות לצפת, או נס קפה ארוז בחזרה...)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אל תקנא זאת מחלה נוראית חחחח...

תמיד אהבתי ותמיד אוהב משאיות אני בסך הכל בן 26 ואני תמיד זוכר שמגיל הגן היו שואלים אותי "מה תרצה להיות כשתהייה גדול?" תמיד עניתי נהג משאית...

אני אומנם לא נהג אבל אני מכונאי רכב, ואת המחלה חטפתי מזמן...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אל תתחיל אפילו...!:wink: תראה, לאן הגעתי! והייתי ילד טוב בבית ספר!:lol::twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...