Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קטנה עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

שוב מסוג השאלות שחוזרות על עצמן ובכל זאת לא הצלחתי למצוא בהיסטוריה תשובה : מחפשת מכונית קטנה וחסכונית (רכב שני) לנסיעות עירוניות בעיקר 2-3 נוסעים, ישתתפו בנהיגה גם נהגים צעירים מאוד. התקציב עד 50,000 ש"ח. תודה תודה. מיכל

פורסם

ממליץ לך על הפיאט פנדה רכב סופר חסכוני בדלק מתאים לעיר וכמו שציית 2-3 אנשים יישבו ברכב בכייף וגם תוכלו ליקנות רכב מישנתון מיתקדם,בנוסף רכבים קצת יותר גדולים ומומליצם זה הדייהטסו סיריון,פיאט פונטו,סקודה פאביה.

:fadein:
פורסם

אמליץ בחום על הונדה ג'אז. רכב מאוד פרקטי, אמין, זול לתחוזקה ובעיר חיסכוני בצורה מתורפת. יוצא לי לשמוע רק תשבוחות עליו. לא הלכתי על גיאז רק בגלל מימדי (182 סמ גובה) - די צפוף לי בפנים. אבל זו הבעיה שתהיה לי בכל רכב קטן.

• תוכן חדש...