Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי צבע לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לשאול מספר שאלות אם אני מעוניין לבצע שינוי צבע לרכב:

1.הבנתי שצריך להחליף ברישיון רכב, מה העלות בערך?

2.כמה העניין יותר מסובך מלצבוע את הרכב באותו הצבע?

3.האם העלות שונה מלצבוע באותו הצבע או להחליף צבע?

תודה למי שיודע וממליץ!

פורסם

עכשיו אני מסיים לבצע את מה שאתה שואל-ראה סימלון....

עלות שינוי הצבע תהיה יקרה יותר ב25% מצביעה באותו הצבע שהיה,יש לפרק את החלונות הגומיות הפלסטיקים בדלתות{אצלי פירקנו את הדלתות,מכסב מנוע,מכסה באגז מהאוטו}לצבוע כל חלק מכל כיוון גם מתחת למיכסה המנוע\באגז וכו.

כמובן שאתה יכול לחפף ולא להיות יסודי..........

שינו הצבע ברישיון "יקר" מאד-21 שח בדיוק וחמש דק מזמנך בכל מכון רישוי.

רובי

פורסם
שלום לכולם!

רציתי לשאול מספר שאלות אם אני מעוניין לבצע שינוי צבע לרכב:

2.כמה העניין יותר מסובך מלצבוע את הרכב באותו הצבע?

אם עושים הכל כמו שצריך ולא בחאפריות, צריך לפרק את כל הרכב ולצבוע גם מבפנים.

זה כולל פירוק של כל הריפודים, מנוע, תא מטען וכד, עד שנישאר שלד.

זה ניראה מאוד רע כשאתה פותח מכסה מנוע

תא מטען, דלתות וכד' ורואה צבע אחר.

לדוגמא, אני לא הייתי מוכן לקנות רכב שמבחוץ הוא צבוע בצבע אחד ובפנים חלקי פח בצבע אחר.

לא חושב שצביעה כזאת תקבל הערכה כלשהי ממישהו שמבין קצת במכוניות. מיילא, אם זה אותו צבע בדיוק ואתה צובע מבחוץ במטאליק. אבל נניח היה לך אוטו לבן וצבעת בשחור וההפך.

הערות שלי באדום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה העניין האוטו שלי לבן וחשבתי לצבוע לשחור,בודאי שאני לא רוצה עבודה חאפארית ובטח שלא לפתוח מכסה מנוע

כדי לעשות תיפול ולראות קורות בצבע לבן.

אם זה 25% יקר יותר אבל עבודה כמו שצריך אז זה שווה את זה.

ועוד שאלה קטנה כמה זמן לוקח כל העסק? (עם ובלי שינוי צבע).

פורסם
אם זה 25% יקר יותר אבל עבודה כמו שצריך אז זה שווה את זה.

לפרק את כל פנים הרכב, כולל מושבים, ריפודים, מנוע, גיר, רדיאטור וכד', זה לא תוספת של 25%.

תחשוב שמדובר על עבודות פירוק שנמשכות יומיים והרכבה גם יומיים, סה"כ 4 ימים. כל שעה במוסך עולה 200ש"ח.

נניח על אוטו שלך עובדים כל יום 8 שעות, 8*200*4 = 6400 ש"ח. זו הערכה גסה על עבודה בלבד.

תוסיף לזה צבע בתנור עם עבודה ותספור כמה זה עולה. אתה מוכן לשלם 10-12K ש"ח על שינוי צבע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מוכן לשלם 10-12K ש"ח על שינוי צבע?

בסכום הזה אני מעדיף לצבוע בצבע מקורי ועוד ישאר לי לג'אנטים חדשים עם צמיגים:-D

אבל תודה בכל זאת על המידע.

פורסם

צבע כללי כמו שצריך כולל פחחות ושינוי צבע עולה הרבה יותר מ-10-12 אלף שח---------------------תחשוב 20+ולפחות חודשיים עבודה.

נ.ב-במקום מוכר וידוע עם חשבוניות

פורסם
צבע כללי כמו שצריך כולל פחחות ושינוי צבע עולה הרבה יותר מ-10-12 אלף שח---------------------תחשוב 20+ולפחות חודשיים עבודה.

נ.ב-במקום מוכר וידוע עם חשבוניות

את האוטו שלך אני מחכה לראות מוכן!!! =]

פורסם

איפה שאני עשיתי צבע כללי משהו שאני מכיר עשה שם החלפת צבע מלבן לכחול וצבעו לו בפנים הכל בפחות מ10 אלף שקל (כי הם שמו לו גם בודי קיט חדש)

S2000

• תוכן חדש...